Vajon hová sodor bennünket a víz augusztusban?

Majom, Emberszabású Majom, Majom-Sziget, Sziget, Vizek
kínai asztrológia – 2019 augusztus a jang víz majom hónapja

Nem véletlen adtam ezt a címet a JANG VÍZ – MAJOM hónap leírásának, amely 2019 augusztus 7 és szeptember 8 között lesz hatással ránk.

Ugyanis gyors észjárásúak, hatékonyak és megállíthatatlanok vagyunk ezekben a hetekben, akárcsak a VÍZ, amely utat tör magának. Márpedig víz és tűz energiából kapunk jócskán augusztusban is.

Ösztönösen jól működnek most a pénzügyi megérzéseink és az utazás-mozgás továbbra is főszerepet kap az életünkben. Meg is van mindehhez a kellő lendületünk, kitartásunk, erőnk és küzdőszellemünk.

Érdemes elkezdenünk valamilyen sportot, illetve bármiyen örömteli, aktív tevékenységet.

Az EGÉSZSÜNK mellett mély gondolatok és összefüggések foglalkoztatnak bennünket a világgal, az emberekkel, a létezéssel és az érzelmekkel, eseményekkel kapcsolatban.

Diák, Kamera Nő, Forgatás, Szőke, Feladat, Munka

Lesznek napok, amikor nagyon sok mindent megérthetünk, ezért érdemes jegyzetelnünk vagy hangfelvételt, videót készítenünk.

Ha nehéz vagy problémás a helyzetünk, akkor számíthatunk arra is, hogy dolgaink ebben az időszakban könnyebben megoldódnak.

ÉRZÉKENYEBBEK VAGYUNK, tele lelkesedéssel, hittel, optimizmussal és vállalkozó kedvvel. Könnyebben tudunk most változtatásokat eszközölni és kapcsolatainkat igyekszünk egyenes, tiszta mederbe terelni.

FIGYELEM!

1. A fenti energiák hátulütője a türelmetlenségünk lehet.

2. Továbbá az, hogy átszaladhatunk fontos részletek felett, vagy épp ellenkezőleg leragadunk minden apróságnál.

3. Hajlamosak lehetünk túlzottan elhamarkodottan, hevesen és felnagyítva megélni élethelyzeteket.

NYUGALOM. NYUGALOM. Sokszor már 1 óra múlva kiderül, hogy nincs olyan nagy baj, mint elsőre gondoltuk. Sőt, leginkább csak mi nagyítunk fel gondolataink és reakcióink révén bizonyos helyzeteket!

Ezt ne tegyük! ” Türelem-türelem, minden megoldódik.” 🙂

Ne hagyd, hogy manipuláljanak vagy zsaroljanak érzelmileg, és te se tégy ilyet másokkal.

Ez az időszak a karmikus adósságok vagy jutalmak ideje is, ezért nem mindenre lesz ráhatásod. Azonban a jelenben tett JÓ az hozzád is JÓKÉNT tér vissza hamarosan. 😊

Szerelem, Kávé, Kupa, Édes, Románc

Maradj higgadt és jusson eszedbe, hogy SEGÍTŐ energiák is bőven érkeznek hozzád ebben az időszakban. Haladj álmaid felé, küzdj a céljaidért NEMES és SZERETŐ SZÍVVEL-LÉLEKKEL.

Csodálatos nyári napokat kívánok és szép felismeréseket! 😊

Szeretettel: Vasadi Tímea, kínai asztrológus

——————————————————————————————————————–

Idén nyáron szünetel az Egyéni (írásos vagy szóbeli) Nagy Elemzés, egyéb elemzés,

😊

..de írásos Személyes Mini Elemzést kérhetsz, amelyben az egyéni adottságaidon felül 4-5 mondatban kitérek a jelenlegi legfontosabb horoszkóp üzeneteidre is. + Megkapod a Szerencsés Sorsfordulat Munkafüzetet is, amely többek között egy 21 napos gyakorlatot tartalmaz, hogy tényleg szebbé és boldogabbá váljon az életed!  A csomag ára: 3.500,- E-mailben kapod meg, általában 1-2 napon belül.

Szeretnéd? Katt ide:

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.