2019 szeptemberében ne állj ellen a változásoknak!

Inkább működj együtt velük és engedd meg, hogy az Élet áramoljon benned, illetve rajtad keresztül. + KISÉRLETEZZ KEDVEDRE! 🙂

Most nézzük meg dióhéjban a Jin Víz – KAKAS hónap energiáit: Hirtelen fellángolások, türelmetlenség, mozgékonyság, segítség, útmutatás, válaszút..

Kakas, Fiatal Kis Kakas, Madár

2019 szeptember 8 és 2019 október 8 között kitűnően működnek a MEGÉRZÉSEINK, ezért bátran hallgassunk is ezekre, mert többek között “lelkünk hangja” és érzéseink mutatják most a helyes Utat. Jellemző lesz az is, hogy nagyon könnyen fellelkesedünk minden új dolog iránt és válaszutak elé kerülünk.

KISÉRLETEZZÜNK kedvünkre és bátran próbáljuk ki a nekünk legjobban tetsző lehetőségeket, de számoljunk azzal is, hogy nem minden elképzelésünk szól hosszú távra!

Nagyon sok új lehetőség, kapcsolódás és sok új  ismerettség, barátság, helyzet, tárgy kerül az életünkbe. Próbáljunk ki bátran az új lehetőségeket, ötleteket, aztán majd a végén eldöntjük, hogy melyik az az EGY FŐ IRÁNY/ELKÉPZELÉS, amelynek kivitelezésébe belekezdhetünk.

Sőt! Egy utazás, egy családtag, egy különös SEGÍTŐ vagy valamilyen saját ÖTLETÜNK által – netán egy szereplés kapcsán – akár váratlan pénzügyi lehetőséghez is juthatunk. 🙂 Ész nélkül azonban ne kockáztassunk, mindig hagyjunk magunknak egérutat.

Lány, Szépség, Nő, Arc, Haj, Szemek
szammisztika-boldogan.hu

Ha pedig olyan helyzettel találkozunk, ahol folyamatosan önmagunk feladására kényszerülünk, akkor bizony nézzünk őszintén szembe a helyzettel, továbbá a saját felelősségünkkel és ne seperjük tovább a szőnyeg alá a prolémákat, mert ez most nem vezet megoldásra.

Apró lépésenként – de nem azonnal mindent borítva – kezdjük el élni a saját IGAZI életünket. Például mondjuk el, mit szeretnék, illetve mit nem szeretnénk, mi zavar, mi legyen máshogy. Mert ha hagyjuk, hogy az Önmagunkra találás folyamata szépen kibontakozzon, akkor a végén CSODÁT adhatunk Önmagunknak, a körülöttünk élőknek és a világnak egyaránt. Azonban a sorrend nem felcserélendő! Először Magadnak adj, hogy feltöltekezve és felragyogva másnak is adhass. 🙂

Szerelem, Két, Pár, Érzések, Kedvencei

A sok-sok fizikai-lelki-szellemi teendő mellett tudatosan szakítsunk időt a pihenésre, feltöltődésre és az élet szépségeinek és boldogságainak a felismerésére, élvezetére és örömeire. 

TÜNDÖKÖLJ! LÉGY BOLDOG és EGÉSZSÉGES!

Csodás élményekkel teli és bátor szeptemberi napokat kívánok! 🙂

Szeretettel: Vasadi Tímea, kínai asztrológus

Szeretnél kérni Személyre szóló írásos Mini Elemzést? Katt ide:
https://szammisztika-boldogan.hu/szemelyes-mini-elemzes-vasarlas/

A kínai asztrológia alapján leírom Neked az egyéni adottságaidat és ezen felül 4-5 mondatban kitérek a jelenlegi legfontosabb horoszkóp üzeneteidre is. + Megkapod a Szerencsés Sorsfordulat Munkafüzetet is, amely többek között egy 21 napos gyakorlatot tartalmaz, hogy tényleg szebbé és boldogabbá váljon az életed!  A csomag ára: 3.500,- E-mailben kapod meg, 1-2 napon belül.

Szeretnéd? Katt ide:
https://szammisztika-boldogan.hu/szemelyes-mini-elemzes-vasarlas/

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.