Hogyan tündökölj, álmaid felé haladva a Jin Fém, KECSKE hónapjában?

Július 7 és augusztus 7 között az UTAZÁSÉ, a BELSŐ TŰZÉ, a KINCSEKÉ és az ÚJ TERVEKÉ a főszerep! 😊

Ez kimondottan jól is esik az előző időszak erőteljes energiái után. Most sokkal inkább az elfogadóbb, türelmesebb és megértőbb tulajdonságaink kerülnek előtérbe és szívesen beszéljük meg valakivel fontos döntéseinket, terveinket, feladatainkat.

A képhez tartozó alt jellemző üres; billy-goat-3749631__340-1.jpg a fájlnév

Az Ezsüst kecske havában elfogadó és kedves hozzáállásunk mellett nagyon határozottan haladunk céljaink felé és ha kell, akkor a háttérből úgy irányítgatjuk a megfelelő szálakat, amíg el nem érjük a vágyott eredményt.

Diplomatikusan és időnként nehézkes, bizonytalan nekifutással, de eredményesen haladhatunk előre, amennyiben végre elindulunk!

Legszívesebben minden konfliktust elkerülnénk, de ezt sajnos nem lehet, csak olyan áron, ha mindig másoknak felelünk meg. Ez pedig elfojtásokhoz vezet, ami hosszú távon nem jó senkinek.

Legyünk éberek! Mert az érem másik fele az, hogy találkozhatunk „sunyi helyzetekkel” is, pusztán azért, mert inkább ferdít valaki a mondandóján, mintsem bevállalja (félelemből/konfliktus kerülésből) az igazat. Ugye nem szeretnénk, ha ezzel a viselkedéssel találkoznánk? Akkor mi se tegyünk ilyet.

A Föld (és ember) kincsei fókuszba kerülnek és ez mellett a TŰZ és a VÍZ erőteljes energiái továbbra is jelen vannak.

A VÁLTOZÁS szele itt van körülöttünk, ragadjuk meg ezt az energiát és induljunk, lépjünk. Ha belevágunk, akkor a végén örömmel látjuk majd, hogy sikerült! 😊 Bátrabban, nagyobb önbizalommal nyugtázhatjuk, hogy érdemes volt nekikezdeni.  

Kinek-kinek mit.

– Például egyszerűen csak arra vágytál régóta, hogy lefogyjál és ragyogjál, vagy új hajformád, hajszíned legyen, esetleg egy szép autód, netán álom-munkád……, illetve bármi, ami titkos-felfedezetlen vágyaidról szól.

– Az is lehet, hogy a rengeteg teendő mellett ez az időszak segít felismerni az eddig rejtett értékeinket, tehetségeinket, amelyet érdemes megmutatni a világnak!

Te miben tudsz ragyogni?

Virágok, Harangvirág, Rét, Nyár

Milyen értékeket fedezel fel magadban? (a környezetedben, a világban?)

– Könnyen meglehet, hogy épp most találod meg a HIVATÁSODAT, most érzel elhívást valami felé, hogy többé válhass általa és BOLDOGABBÁ, kiteljesedettebbé.

Júliusi Jótanácsok:

Légy empatikus és segítőkész, de kéretlenül ne adj tanácsokat.

Ne vedd a válladra a világ terheit.

Törekedj tiszta, egyenes, egyértelmű kommunikációra (írásban, szóban, minden felületen). Inkább 2-szer nézz meg valamit, mert lehet, hogy nem vetted észre elsőre….

Ne vonj le elhamarkodott következtetéseket.

ÉLVEZD AZ ÉLETET! MOST VAN ITT AZ IDEJE A BOLDOGSÁGNAK, A NEVETÉSNEK AZ ÖRÖMNEK, A FINOM ÉTELEKNEK-ITALOKNAK, A SZERETETNEK-SZERELEMNEK. LELKESEDÉSED ÉS BELSŐ TŰZED (okosan és bölcsen használva) A CSILLAGOKIG REPÍT, AZAZ: ÖNMAGAD FELÉ ÉS A VILÁG EGYSÉGE, HARMÓNIÁJA FELÉ!

Gyönyörű élményekkel teli nyarat kívánok! 😊 Most van itt az ideje a boldogságnak! Tényleg! 🙂

Szeretettel: Vasadi Tímea, kínai asztrológus

https://szammisztika-boldogan.hu/

Idén nyáron szünetel az Egyéni (írásos vagy szóbeli) Nagy Elemzés, egyéb elemzés,

..de írásos Személyes Mini Elemzést kérhetsz, amelyben az egyéni adottságaidon felül 4-5 mondatban kitérek a jelenlegi legfontosabb horoszkóp üzeneteidre is. + Megkapod a Szerencsés Sorsfordulat Munkafüzetet is, amely többek között egy 21 napos gyakorlatot tartalmaz, hogy tényleg szebbé és boldogabbá váljon az életed! 😊 A csomag ára: 3.500,- E-mailben kapod meg, általában 1-2 napon belül.

Szeretnéd? Katt ide:

https://szammisztika-boldogan.hu/szemelyes-mini-elemzes-vasarlas/

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.