Novemberi Előrejelzés

A kínai asztrológia szerint a Jin Víz – DISZNÓ hónap 2018 november 7-én kezdődik és december 7-ig tart.

Vessünk egy pillantást ennek az időszaknak az induló pillanatára:

ÓRA                  NAP                HÓ                   ÉV

       Jin Föld            Jin Víz          Jin Víz          Jang Föld

   Kecske              Nyúl             Disznó             Kutya

Az önismeret és az érdekérvényesítés kulcsfontosságú szerepet kap az életünkben. Továbbá az átlagosnál nagyobb pénzmozgás is jellemző lesz: ingatlan adás vétel, kölcsön visszafizetés, jótékonyság, társulás + Most jobban megjelenik bennünk a vágy valamilyen termék/szolgáktatás értékesítésésre is.

Rengeteg program és élmény vár ránk! 🙂 Nagyon sok újdonságban, ismeretségben és barátságban lesz részünk novemberben.  Főszerepet kap az együttműködés és az intuíció. Elképzelhető, hogy most jobban ragaszkodunk bizonyos személyekhez, helyekhez és állapotokhoz, mint máskor.

A mozgás és az érzelmek szintén hangsúlyosan vannak jelen az éltünkben. Érdeklődőek vagyunk, kreatívak és könnyen fellelkesedünk minden iránt. Nyugodtan próbáljunk ki új dolgokat, de hosszú távú döntéseket lehetőleg ne most hozzunk meg.

Most tökéletesen alkalmas az idő az önismeretre, tanulásra és új dolgok elsajátítására. “Melyiket válasszam???” Ha ezekben a hetekben dilemmát okozna ez a döntés, akkor nyugtasson meg az a gondolat, hogy nincs rossz út, hiszen mindegyik a fejlődésedet szolgálja. 🙂

Szívesen szervezkedünk és segítőkészek vagyunk, azonban könnyen szétszóródhat a figyelmünk. Előrelátóan tervezzük meg a feladatainkat és egyéb teendőinket. Ne vállaljuk túl magunkat. Lehet, hogy meg kell tanulnunk nemet mondani.

Emberek, Férfi, Nő, Hideg, Weather, Pár

Mély érzelmek és tartalmas beszélgetések várnak ránk. Lehetőleg ne nagyítsunk fel semmilyen problémát. Ha figyelmesek tudunk lenni, akkor nagyon sok esetben az derülhet ki, hogy félreértés volt a kommunikációban és ez okozott konfliktust. Azonban, ha régóta okoz kellemtlenséget egy szituáció és már túl nagy a nyomás, akkor lépni kell és olyan változtatásokat eszközölni, amelyek összeférnek a saját értékrendünkkel és kellemesek a számunkra.

Ügyes szervezkedést, céltudatos cselekvést és csodálatosan szép élményeket kívánok novemberre! 🙂

Szeretettel: Vasadi Tímea
kínai asztrológus
szammisztika-boldogan.hu

Újdonság!! 🙂 Személyre szóló TÉLAPÓ LEVÉL GYERMEKEDNEK! 🙂

3.000,- Forint     

Gyermeked olyan levelet kap a Télapótól, amelyben a legjobb tulajdonságait olvashatja el a születési képlete alapján. Ez a személyre szóló Télapó Dicséret egy
1 oldalas leírást (kb.10-15 mondat) és sok ajándék dokumentumot (télapó versek, szinező stb…) tartalmaz. Egy csodálatos, hasznos, igaz és boldog jövőt teremtő egyedi ajándék gyermekednek. 🙂

Ez a szolgáltatás December 3-ig kapható, amennyiben addig megérkezik az átutalás.

MEGRENDELEM

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.