Októberi Előrejelzés

A Jang Víz KUTYA

hónap  energiája  2018. október 8 és november 7 között lesz hatással ránk:                                   

  Óra                  Nap                                        Év

 

Jin Tűz          Jin Víz          Jang Víz          Jang Föld

 

Kígyó             Kakas             Kutya                 Kutya

A KARMA HÓNAPJA:

– A KUTYÁK,
– a nagy utazások, séták, kirándulások
– a törvények, hivatalos ügyek
– és a párkapcsolati témák mellett

azt is tapasztalhatjuk októberben, hogy az előző hónap hatása és feladata ebben az időszakban éri el a tetőfokát, amely egyben az idei év csúcspontja is.

Most tényleg érdemes jót gondolnunk és jó tennünk másokkal, mert nagyon hamar visszatér hozzánk minden energia, amelyet magunkból kibocsátunk.

Most mindenki meggyőződhet a saját életében a karma, azaz az ok-okozat törvény működéséről.

Gyakorlat:

Például figyeld meg, hogy autóvezetésnél valakit beengedsz és nagyon rövid időn belül megtapasztalod, hogy téged is valaki előre enged…. és így tovább…..

Természetesen ez pozitív és negatív értelemben is igaz lesz ezekben a hetekben, ezért inkább áldást küldj mások felé, mint átkot. Hogyan lehet áldást küldeni? Lehet úgy is, hogy szeretettel gondolsz valakire, netán imádkozol érte, vagy gondolatban egészséget, boldogságot és áldást kívánsz neki.

Könnyű jót kívánni és tenni azokkal, akiket szeretünk, igaz!? És mi van a haragosainkkal?  Nos, nekik pedig célszerű megbocsátanunk a saját lelki békénk és boldogságunk érdekében. Mert a “harag” és a “gyülőlet” a mi saját energia rendszerünkben kering, ami nem feltétlen pozitív hatásokat vonz magához. Ezért fontos a megbocsátás! Magunk miatt! Sokszor a megbocsátás összefügg az egészséggel is, ezért minél hamarabb bocsáss meg tiszta szívedből másoknak és Önmagadnak is.

+ Olyat tégy másokkal, amit szeretnél, hogy veled tegyenek. Ha így jársz el, így gondolkozol és így élsz, akkor a boldogság, a jólét és az egészség gyümölcseit arathatod le. Jusson eszedbe, hogy ebben a hónapban nagyon hamar visszatér Hozzád minden energia. Ezért igyekezz bölcsen és szeretettel létezni Önmagad és minden élőlény tekintetében. 🙂

 

+ Fontos lesz a  törvények és a szabályok betartása. Tisztességesen és becsületesen járjunk el ügyeinkben és legyenek a tervek ponosan meghatározva, illetve átláthatóak legyenek a feladatok.

 

BESZÉLJ SZÁM…..,de kerüld a vitákat

Ha az elmúlt hetekben (netán régebb óta) nem tettél semmit önmagadért, vagy egy számodra fontos személyért, ügyért, – csak vártad, hogy hátha jobb lesz minden és az idő majd úgyis megoldja-, akkor azt tapasztalhatod, hogy a dolgok ahelyett, hogy javulnának inkább egyre csak rosszabbnak ……., egészen addig amíg nem tisztázod, amíg nem szólsz, ameddig nem intézkedsz! Arra azonban figyelj, hogy a viták ne fajuljanak el.

Az most a MEGOLDÁSOK KULCSA, hogy bátran és egyenesen szót emelsz azokban a helyzetekben, amelyek téged zavarnak, illetve kényelmetlenek a számodra.

Sok sikert kívánok és csodás élményekkel teli őszt!

Szeretettel: Vasadi Tímea
kínai asztrológus
https://szammisztika-boldogan.hu/

…és kérhetsz tőlem írásban:

Személyes Mini Elemzést +
Szerencsés Sorsfordulat Munkafüzetet     3.500,- Forint

A személyes mini elemzésedet a kínai asztrológia képleted alapján küldöm el Neked  e-mailben1-2 jó tanáccsal együtt és egy 21 napos gyakorlatot tartalmazó “Boldogság Munkafüzet” is kapsz hozzá. Hiszen a gyakorlatok hozzák el az igazi változásokat az életünkben.MEGRENDELEM 

   

 

 

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.