Decemberi Előrejelzés

MIT JELEZNEK A CSILLAGOK AZ ÜNNEPI IDŐSZAKRA??

2018. December 7-én, a reggeli órákban megkezdődik a
Jang
(Karácsony) FA – PATKÁNY időszaka, amely elkísér bennünket 2019 január 5-ig:

IGAZI RÁHANGOLÓDÁS A MÁSIKRA, MAGABIZTOSSÁG, CÉLOK, BARÁTOK, KÖZÖSSÉG, SAJÁT ERŐ, RENDEZVÉNYEK, SZERELEM, VALÓSÁG..

Karácsony, Karácsonyi DíszekAz adventi időszakban és az ünnepek alatt is jellemző lesz ránk a lelkesedés és nagyon jól rá tudunk érezni arra, hogy szeretteinknek, barátainknak mit is ajándékozzunk. Ha figyelünk belső megérzéseinkre, akkor biztosan egyből felbukkan az az ötlet, amely igazi örömmel tölti el családtagjaink szívét.

Kedvesek, barátságosak és nyitottak vagyunk. Ebben az időszakban tényleg fontosak számunkra az emberi kapcsolatok és a meghitt, szeretetteli együttlétek. Most szívesen töltjük együtt az időt olyan ismereőseinkkel, akikkel megélhetjük közös érdeklődésünk és közös tevékenységünk által a jelenlét BOLDOG pillanatait.

Azt azonban nem ígérem, hogy teljesen felhőtlenül zajlanak a mindennapi események. Lehet, hogy a terveiden, az elképzeléseiden, netán az álmaidon egy picit módosítanod kell ahhoz, hogy létrejöhessen, megvalósulhasson. Sebaj, végiggondolod és az új terv szerint energiát adsz annak (lelki szemeid előtt “látod” naponta 1-2 percig), amit szeretnél. 🙂

Magabiztosnak és szabadnak érezzük magunkat. Külön tehetségünk van most ahhoz, hogy ügyesen kiosszuk a feladatokat és szívesen, erdményesen tudunk egy csapatban dolgozni, tevékenykedni a többiekkel. Ez a következő hetek túlnyomó részére igaz.
Ez mellett ne tévesszük szem előtt, hogy 1-1 feladatot azonban nekünk kell megoldani, önállóan. Lehet, hogy lesznek nehézségek, de képes leszel megoldani!

Bokeh, Emberek, Pár, Csók, Férfi, NőSzerelmi életünkben biztosan nem lesz unalom, nagyon sok érdekes tapasztalat vár ránk. Továbbá megélhetjük a tiszta szeretetben létrejövő testi-lelki egymásba olvadást is…

Máskor pedig a VALÓSÁG TÁRUL ELÉNK, mindaz, amit tudnuk, éreznünk és látnunk kell. Mégpedig ezért, hogy ne áltassuk magunkat és azért, hogy fejlődhessünk és azért, hogy MAGASABB RENDŰ CÉLOK felé haladjunk.

Tökéletes a 2018-as év decembere minden társasági eseményhez, rendezvényhez és ünnephez. Szívesen ismerkedünk és szerelmi románcok is könnyen köttetnek.

Azonban figyeljünk arra, hogy pusztán megfelelésből, megszokásból ne sodródjunk bele olyan helyzetkbe, amit nem is szeretnénk igazán: túlzott étel – ital fogyasztás, szex, drogok, ittas vezetés stb….

Karácsony, Star, Snowflake, Banner

Érdemes megtervezni, hogy mit szeretnénk tanulni jövőre, mik a 2019-es évre vonatkozó  terveink, írjuk le! + Jó, ha körbejárjuk az esetleges életmódváltás részleteit, hogy a megfelelő időben nekikezdhessünk és sikeresen véghez is vigyük elképzeléseinket.

Boldogsággal és szeretettel teli napokat kívánok az adventi készülődés és az ünnepek idején! 🙂 

Szeretettel: Vasadi Tímea
kínai asztrológus

Szeretnél 2019-re személyre szóló írásos ELŐREJELZÉST? RENDELD MEG MOST. 

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.