MÁJUSBAN NAGYON FIGYELJ A KOMMUNIKÁCIÓRA!

2019 május 5-én kezdődik el a JIN FÖLD – KÍGYÓ hónap, amely június 6-án ér véget. Ezért vegyük most szemügyre az előttünk álló hetek legfontosabb csillagüzeneteit:

Továbbra is a mozgásé, a lendületé és az utazásé, a költözésé a főszerep. Vasárnap Anyák Napja – Isten éltesse az Édesanyákat, Nagymamákat, Dédiket! 🙂 Aztán kezdődnek a vizsgák és az írásbeli érettségi, itt az ideje a ballagásnak, bizonyos hivatali ügyintézéseknek és a választások is most zajlanak.

Tevékeny és termékeny hónap elé nézünk. Ennek ellenére lesznek pillanatok, amikor önbizalmunk esetleg meginog és legszívesebben bele sem kezdenénk a feladatainkba. Lehet, hogy lesz ilyen, de ne ragadjunk le ennél az érzésnél, kerekdejünk felül rajta és ha így teszünk, akkor a végén mi lepődünk meg a legjobban azon, hogy milyen szépen sikerülnek a dolgaink. 🙂

A Jin Föld KÍGYÓ hónap indulásának pillanata:

Óra Nap Hó Év

Jang Fém —– Jang Víz —– Jin Föld —– Jin Föld

————————————————————————————————————

Kutya —– Tigris —– Kígyó —– Disznó

(föld) — (fa) — (tűz) — (víz)

A két VÍZ elem hatására megállíthatatlannk érezzük magukat, a FÖLD elemek biztonságra, elfogadásra és a tehetségek feldezésére ösztökélnek. Mindezek mellett TŰZ energiából is lesz bőven (bizonyos elemek kombinálódása által felerősödik a tűz ereje), ez pedig pozitívan hat a lelkesedésünkre, a tettrekészségünkre és karizmatikus kisugárzásunkra is.

Előtérbe kerül a vallás, a spirituális élet, a hit és az ezzel összefüggő tanulmányok. Azonban alacsony szinten az erős tűz energia hatására lobbanékonyabbak és meggondolatlanabbak lehetünk.

Hasznos tanácsok május 5 és június 6 között:

  • MERJ SEGÍTSÉGET KÉRNI BÁTRAN és Te is segíts, ha megteheted és szívesen teszed.
  • FIGYELD ÉS RAGADD MEG A KÍNÁLKOZÓ PÉNZÜGYI-ÜZLETI-ÜGYINTÉZÉSI LEHETŐSÉGEKET, mert ebben a hónapban lesz alkalom erre is.
  • HA NEHÉZSÉGEKKEL, AKADÁLYOKKAL találod szemben magad, akkor különösen figyelj a becsületességre, a szabályokra és arra is, hogy kerüld a hirtelen reagálásokat. (3 mély levegő, stb..)
  • ÖSSZESSÉGÉBEN EMPATIKUSAK ÉS SEGÍTŐKÉSZEK VAGYUNK, de nem kell a környezet összes problémáját és terhét nekünk megoldanunk.
  • Tudatosan lassíts, töltődj és pihenj időnként. Relaxálj, meditálj és pozitív gondolatokkal foglalkozz, amikor csak teheted, mert ezekben a hetekben “agyalósabbak” vagyunk, ezért nem mindegy, hogy figyelmünk merre kalandozik el. 🙂

TÖREKEDJ VILÁGOS, EGYÉRTELMŰ KOMMUNIKÁCIÓRA ÉS LEHETŐLEG TE SE “HALLJ BELE TÖBBET” A MÁSIK EMBER MONDANIVALÓJÁBA, MINT AMIT VALÓBAN MOND. Ez igaz lehet a telefonos üzentekre, írásos levelekre és a szóbeli beszélgetésekre egyaránt.

Lehetőleg tartsd be Te is a szavad és olyat ígérj, amit meg is fogsz valósítani. Így könnyebben elkerülhetőek a félreértések, az üres igérgetések, illetve a felesleges csalódások, érzelmi túlreagálások.
Mindig olyat tégy mással, amit szeretnél, hogy veled is tegyenek.

Boldog, sikeres és csodás nyarat kívánok! 🙂

Szeretettel: Vasadi Tímea, kínai asztrológus

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.