Mozgalmas Április

2019-ben, április 5-én kezdődik el a SÁRKÁNY hónapja, amely ezúttal a Jang föld energiával párosul. A kínai asztrológia szerint a Jang Föld – Sárkány időszak május 5-ig tart. Nézzük meg a legfontosabb csillaghatásokat és tanácsokat az életünkre vonatkozóan:

Sárkány hónapja, kínai asztrológia, egyéni elemzés

Bizony tényleg mozgalmas időszak, mert a hónap indulásának pillanata elárulja, hogy előtérbe kerül a mozgás, az utazás , a költözés, a kirándulás, sőt még a fejünkben sem állunk meg, mert mély gondolatok foglalkoztatnak bennünket és rengeteg dolgot szeretnénk ügyesen megszervezni.

Pl: Húsvét, Anyák napja, Óvodai és Iskolai beiratkozás, Felvételi és sok minden más.

Arra figyeljünk, hogy ne ugorjuk át a fontos részleteket, miközben azért ne is ragadjunk le minden apró mozzanatnál. Emlékezzünk arra is, hogy terveink és elképzelkéseink mellé most emberi segítséget és égi védelmet kaphatunk. 🙂 Továbbá mi is képesek vagyunk cselekedeteink vagy kisugárzásunk által szebbé tenni a világot.

Kettős energiák hatnak ránk ebben az időszakban, ugyanis fontos lesz az állandóság, az otthonunk és a bizonságunk, miközben az élet mozgásra ösztönöz és meg is adja számunkra a kellő lendületet. Akár túlságosan is.

Ráadásul mindent a saját nézőpontunk szerint akarunk megvalósítani és nemigen tűrünk beleszólást az elképzeléseinkbe.

Most nagyon magabiztosak és önállóak vagyunk, de ne engedjük, hogy érzelmeink túlságosan eluralkodjanak rajtunk, mert így olyan eseményekbe keveredhetünk, amelyeket később megbánhatunk.

Ez az időszak lehetőséget kínál arra is, hogy megváltoztassunk az életünkben olyan dolgokat, amelyeket egészségesebbé, szebbé, jobbá, boldogabbá tehetünk.

Azonban LECKÉKET is kapunk a becsületességgel és a korrektséggel kapcsolatban, továbbá gyorsan megtapasztalhatjuk a karma ok-okozati tanításait.

Ne hagyjuk, hogy érzelmileg manipuláljanak bennünket és mi se akarjunk így hatni másokra. Csak abban az esetben, ha valóban tiszták a szándékaink. Igyekezzünk korrektek lenni és bánjunk úgy az emberekkel, ahogy szeretnénk, hogy velünk is bánjanak. + Tegyünk jót amikor tehetünk: magunkkal és másokkal egyaránt.

Gyönyörű tavaszt kívánok és csodás kalandokat, bölcs megértéseket! 🙂

Szeretettel: Vasadi Tímea
kínai asztrológus
https://szammisztika-boldogan.hu/

Szeretnél Személyre szóló Mini Elemzést (kínai asztrológia alapján) és hozzá Szerencsés Sorsfordulat Munkafüzetet (21 napos gyakorlattal) e-mailben? Ára: 3.500.- Ft Ez az egyik legjobb és leggyorsabb ajánlat! 🙂
MEGRENDELEM

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.