JÚNIUSI ELŐREJELZÉS a kínai asztrológia segítségével

Mit üzennek nekünk (általánosan) a csillagok és a bolygók együttállásai, 2019 június 6 és július 7 között, avagy a Jang Fém – LÓ hónapjában?

2019 JÚNIUS: A Jang Fém – Ló hónapja szammisztika-boldogan.hu

Az igazságé és a becsületé most a főszerep

Bizony, nagyon fontossá válik a tisztesség életünk minden területén. Akkor is, ha a saját érdekeinket szeretnénk képviselni és akkor is, ha velünk szemben támasztanak ilyen követelményeket. Jobban megérint minket embertársaink sorsa is és készek vagyunk keményen megküzdeni az igazságért. Bátrabbak, szókimondóbbak és makacsabbak vagyunk, mint más időszakokban, ugyanakkor hatalmas munkabírással és lendülettel végezzük feladatainkat munkahelyünkön vagy éppen a családban.

Kedvező időszak a jelenlegi, társasági összejövetelekre is

Könnyen és szívesen ismerkedünk, lazán teremünk új kapcsolatokat és szívesen megosztjuk az emberekkel nézőpontunkat, véleményünket, elveinket, vagy bármit, amit fontosnak tartunk, vagy épp foglalkoztat.

Légy nyitott és befogadó a szerelemre is, ha most éppen ez aktuális Számodra! 🙂 Bulizásra, kalandokra, rendezvényekre, utazásra ismerkedésre fel! 🙂

JÚNIUSI SZERELEM szammisztika-boldogan.hu

Júniusi Jótanácsok:

  • Figyeld a felbukkanó (biztonságot nyújtó) pénzügyi lehetőségeket.
  • A FÁK és az APÁK jobban előtérbe kerülnek. Egyébként 2019 június 16: APÁK NAPJA. 🙂
  • A függyetlen férfiak könnyebben találnak társra most és a társkereső hölgyek is könnyedén flörtölhetnek, illetve vonzhatják be ideális társukat.
  • Ezekben a hetekben érzékenyebben reagáljuk le a külvilág eseményeit. Ezért ha épp ezt éled meg a hónap folyamán, akkor egyből tudtosítsd magadban: “Nyugi, ez holnap is ennyire fontos lesz nekem??” Aztán vedd észre, ahogy megnyugszol…. és közben megfigyelheted, hogy amilyen hirtelen jött egy felkavaró érzés, olyan hirtelen tűnik tova. 🙂
Apák Napja: 2019. június 16 szammisztika-boldogan.hu

Ebben az időszakban légy korrekt, becsületes és így intézd az ügyeidet. Aknázd ki saját képességeidet, problémamegoldó készségedet és vedd a saját kezedbe életed irányítását.
A LÓ hónapjában ne másokra várj, mert saját erődre támaszkodhatsz leginkább.

Gyönyörű élményekkel teli, nyári napokat-éjszakákat kívánok! 🙂

Szeretettel: Vasadi Tímea (kínai asztrológus)

Ha szeretnél személyes elemzést kérni, akkor írj nekem: vasadi.timea@freemail.hu

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.