Januári Előrejelzés

 

Boldog Új Évet kívánok! 🙂
Annak ellenére, hogy a kínai asztrológia szerint majd csak 2019. február 4-én kezdődik el a lunális Új Esztendő. Ha addig is kíváncsi vagy a 2019-es számmisztikai előrejelzésre, akkor
ITT TALÁLOLOD.

Most nézzük meg, hogy milyen energiák hatnak ránk JANUÁRBAN, avagy a JIN FA- BIVALY hónapjában:

01.05 és 02.04 között az Élet Misztériuma és az egészségünk előtérbe kerül

Olyan események történhetnek velünk vagy környezetünk által, amelyeknek hatására tudni szeretnénk az igazságot és szeretnénk megnyugtató és kielégítő választ kapni az életről, a halálról, a karmáról és minden ezzel kapcsolatos témakörről. Hiszen az igazság ereje felszabadító és megnyugtató, akkor is, ha egészen kicsi dologgal kapcsolatos és akkor is, ha mélyebb értelmezésben vizsgáljuk.

Az egészséges életmódhoz is őszintén kell figyelnünk testünk-lelkünk szükségleteire és apránként olyan változtatásokat érdemes beiktatnunk a mindennapjainkba, amelyek a legfontosabbak, vagy a legkönnyebbek számunkra. A Létezés egyből reagál mindenre, így mi is gyorsan megtapasztalhatjuk a pozitív változást életünkben, érzéseinkben, egészségünkben, ha a fentiek szerint cselekszünk: azaz őszinték vagyunk, figyelünk a testünkre és a belső hangunkra, változtatunk és netán rendszeresen meditálni kezdünk, vagy kutakodunk a végső igazság keresésében. Felelősek vagyunk az életünk minőségéért és az egészségünkért! Ez nem teher, sokkal inkább ÁLDÁS! 🙂

“Amikor helyesen imádkozol, a gyógyulás hamar bekövetkezik.” Dr. Joseph Murphy

Hatékonyság

Ne beszéld le magad a terveidről! 🙂

Ebben az időszakban megállíthatatlanok vagyunk és hajt bennünket a szabadság szelleme, bár kissé kételkedünk magunkban legbelül. Jó pénzügyi döntéseket hozhatunk gyors észjárásunkkal és ráérzőképességünkkel. Könnyen megtaláljuk a hangot az emberekkel, de az indulatainkra figyeljünk és ne engedjük, hogy fékezhetetlenül ragadjanak magukkal érzéseink. Hogyan tegyük?

Íme pár tipp: Meditáció, relaxáció, sport, légzés figyelés, angyalkommunikáció, megértés, tudatosság, szeretet energia, ima.

Igazság

Főszerepet kapnak hivatalos ügyeink is. Fontos, hogy maradjunk becsületesek és erkölcsösek ezekben a hetekben. Lesznek olyanok, akiknek most teljesedik ki karrierjük és lesznek olyanok is, akik most találják meg az Igazit. Lesz kedvünk utazgatni, mozogni, illetve alkotni és tanulni. A pozitív gondolkodás szintén fontos most, mert nem mindegy, hogy minek adunk energiát nap, mint nap. Január 5 és február 4 között csodálatos felfedezésekben és felismerésekben lehet részünk. Éljük meg a lehető legjobban ezt az időszakot. Sok sikert és sok örömet kívánok!

Szeretettel: Vasadi Tímea
kínai asztrológus
szammisztika-boldogan.hu

Szeretnél 2019-re személyre szóló írásos ELŐREJELZÉST ? A kínai asztrológia segítségével megtudhatod, hogy ebben az évben milyen tevékenységeknek adj energiát, mire figyelj a legjobban és éppen milyen életszakaszban vagy.    KATTINTS IDE.

Gyakorolj. Hiszen a szellemi munka és a lelki fejlődés az anyagi síkon is megnyilvánul. A Szerencsés Sorsfordulat Munkafüzet 21 napos gyakorlata ebben segít Neked 
(2.000,- Ft)  MEGRENDELEM

TANFOLYAM-MOST JELENTKEZEM

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.