2019-es Számmisztikai Előrejelzés

Milyen energiák hatnak ránk 2019-ben?

Szilveszter, 2019, New Year'S DayEzúttal a számmisztika segítségével vizsgáltam egy kicsit az előttünk álló évet. Leginkább abból a szempontból, hogy milyen energiákat érdemes jól-ügyesen-szépen-okosan-szeretetteljesen-sikeresen felhasználnunk és mit célszerű szem előtt tartanunk ahhoz, hogy egyszerűbb, könnyebb és örömtelibb legyen az utunk:

2+0+1+9= 12   és 1+2= 3

A fenti számolás azt mutatja, hogy az egyéni személyes éveink rezgése mellett általánosan, mindannyiunkra hatással lesz a 3-as szám energiája, amely 2019-ben erőteljesen érvényesül.

Mit jelképez a 3-as szám?

Ide tartozik a kommunikáció, a média, a társaság, a csoportos együttműködés, a kereskedelem, a boldogság, a bőség, a gazdagság, a könnyedség, a pénz, a szerelem, a gyermekáldás, az isteni és emberi szeretet.

Magas szinten képesek vagyunk kreatívan kommunikálni, azaz lelkesítően és örömtelien beszélni, írni, tárgyalni. Alacsony szinten pedig panaszkodunk és kritizálunk másokat, okoljuk a helyzetet, a körülményeket és az egész világot.

Segítő energiák, fókuszálás

Ebben az évben „felragyoghat a nap” és körülöttünk van a bőség energiája, amely rengeteg lehetőséget kínál nekünk. Ehhez azonban bíznunk kell önmagunkban és a világban.

Mi lenne, ha a rombolás helyett a kapcsolatainkat az őszinte érzésekre, a tiszteletre, a megértésre és egymás támogatására alapoznánk?

Arra kérlek, hogy becsüld magad, higgy magadban és tudd, hogy megérdemelsz minden jót, minden szépet és minden gazdagságot. Az Univerzum energiája végtelen és Te pedig Isten gyermeke vagy, ezért az Égiektől minden támogatást, minden gazdagságot megkapsz – AMIT ELHISZEL….. AMIT ELFOGADSZ… AMIT BEFOGADSZ…..

Ha elindulsz, ha mersz lépni az álmaid felé, a céljaid felé és Isteni Önmagad felé. Először csak egyet lépj, aztán a többi jön magától.

Nem kell ész nélkül magad mögött hagynod mindent, csak szépen lépésről-lépésre haladj, de még ma tégy valami apróságot a vágyaidért.

Mondjuk együtt: ” Csodálatos ez az év! 🙂 Tudom, hogy minden tervem sikerül. Tele vagyok életenergiával, lendülettel és kreativitással. Boldog vagyok és szerencsés. Szeretem az életem, ezért csodák történnek velem. Hálásan köszönöm. ” 🙂

Célok + Te és a világ 

Mennyire vagy fontos magadnak?

-Gyakorolj. Hiszen a szellemi munka és a lelki fejlődés az anyagi síkon is megnyilvánul. A Szerencsés Sorsfordulat Munkafüzet 21 napos gyakorlata ebbensegít Neked
(2.000,- Ft)           MEGRENDELEM

-Illetve napi 2-5 perc relaxáció, vagy légzés-figyelés is egyre inkább a jelenbe hoz. A pillanatba, a boldogságba, a mindenségbe, ahol megoldásokat, üzeneteket, békét kaphatunk.

Ha Te jól vagy, akkor a világ is egyre jobbá válik általad. Ez az egyik legszebb ajándék, amelyet az emberek és a világ megmentésért tehetsz.

INDULJ EL, NE VÁRJ, TÖKÉLETES IDŐPONT NEM LÉTEZIK!

Mik a céljaid? Hová szeretnél elérni ebben az évben? Mik a terveid 2019-ben?

* Kívánok igaz és örömteli kapcsolódásokat: magaddal, másokkal és minden létezővel.      (Isten, Angyalok, Univerzum)

* Kívánok tiszta és nemes célokat, magabiztossággal és bátorsággal megsegítve.

* Kívánok hatékony és kreatív kommunikációt terveidhez, ötleteidhez, alkotásaidhoz, megbeszélésekhez, fontos eseményekhez.

* Kívánok csodás előadói képességeket minden megnyilvánulásodban és szeretetteli, intuitív ráhangolódást minden emberhez.

* Kívánok egészséget, áldást, igaz szerelmet, sikert, boldogságot, anyagi jólétet, egészséges gyermeket (ha vágysz rá) + vidámságot, bölcsességet! 😊

Nem mondom, hogy nehézségekkel nem fogsz találkozni, hiszen a “beavatások” és a “leckék” a fejlődésünket szolgálják, azért kellenek.
Azonban minél inkább meg tudjuk tartani a lelki béke állapotát és rezgését, annál több pozitív esemény tud felénk áramolni.

Legyen boldogsággal teli 2019-es éved, higgy magadban! 🙂

Szeretettel: Vasadi Tímea
kínai asztrológus, szammisztika-boldogan.hu

Szeretnél 2019-re személyre szóló írásos ELŐREJELZÉST ? Akínai asztrológia segítségével megtudhatod, hogy ebben az évben milyen tevékenységeknek adj energiát, mire figyelj a legjobban és éppen mi történik Veled. KATTINTS IDE.

 

 

 

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.

1 gondolat erről: „2019-es Számmisztikai Előrejelzés

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.