2019-es Előrejelzés a kínai asztrológia üzeneteivel

2019 a Jin Föld- DISZNÓ éve. 
Kalandra és tapasztalásra fel! 🙂

2019 nagyon mozgalmas, intenzív és változásokkal teli, ÉRZELMES év lesz számunkra, amelynek egyéni lehetőségeit és feladatait a saját születési képleted nagymértékben befoplyásolja.

EGYÉNI-írásos- ELEMZÉST ITT KÉRHETSZ a 2019-es évre vonatkozóan. Ez a szolgáltatás március 31-ig érhető el. 

 

Ha mégis általánosan szeretném röviden szavakba foglalni a 2019-es év energiáit és jótanácsait, akkor azok így hangzanak:

TEHETSÉG, KINCSEK, CSAPATOK, TUDOMÁNY, UTAZÁS, VÍZ, FÖLDANYA…

A 2019-es (szoláris) kínai ÚJ esztendő február 4-én kezdődik és 2020 február 4-ig tart.
Ebben az évben előtérbe kerül a mozgás, az utazás, a költözés, a szabadaság és a fejlődés. Elsöprő erejű, hatalmas és lendületes energiákat érezhetünk magunkban és magunk körül. Tele vagyunk tervekkel, ötletekkel és rengeteg programban, kalandban lesz részünk testi és szellemi szinten egyaránt.

Fókuszba kerülhet valamilyen különleges tehetségünk, amelyre idáig nem is fordítottunk figyelmet. Netán gyermekünkben fedezünk fel érdekes képességeket. Vajon mi az?? 🙂 2019-ben könnyebben felszínre kerül.

A VÍZ és a tűz erőteljes energiája mellett a (jin) FÖLD elem is jelen van ebben az évben. Amely  befogadó, gondoskodó energiákon keresztül és Földünk, Édesanyánk, illetve FÖLDANYÁNK szeretetén és elfogadó táplálásán keresztül hat ránk. Fontos, hogy tiszteljük, értékeljük Őket és vigyázzunk rájuk.

Jótanácsok 2019-re

– Ne szervezd túl az életed, tartsd a határidőket.
– Melyik a fő terved, fő ötleted? Arra összpontosíts, azt hozd létre.
– Aztán bízz magadban és a tehetségedben és kezdj neki az álmaid megvalósításának.

– Törekedj őszinteségre és becsületességre.

– Tanulj meg uralkodni a haragodon (légzés gyakorlat, meditáció, tájcsi, jelenlét gyakorlás).
2019-ben hajlamosak lehetünk túl erősen reagálni minden helyzetre, ezért jusson eszedbe, hogy :“NYUGALOM. MOST HIGGADTAN VÉGIGGONDOLOM A LEHETŐSÉGEIMET.” Aztán figyeld meg, hogy 1 óra elteltével talán már nem is olyan fontos az az esemény, ami először annak tünt, vagy már más megvilágításban látod.

– Tégy egy lépést az egészséges életmód felé.

– Alkalmazd a lehető legtöbbször a POZITÍV GONDOLATOK, a belső béke és a szeretet óriási, teremtő erejét.

– Ebben az évben fejlődünk és változunk az biztos. Kezdeményezz Te olyan pozitív változtatásokat az életedben, amelyeknek itt van az ideje. Ha ezt megtszed, akkor nem a sors kényszerítő ereje hat Rád.

Tartsd minél többször figyelmedet a FÉNYBEN (szeretet, béke, egészség, öröm, boldogság, siker, elfogadás, türelem, mosoly, hála), hogy örömteli és boldog éved legyen! 🙂

Szeretettel: Vasadi Tímea
kínai asztrológus

EGYÉNI-írásos- ELEMZÉST ITT KÉRHETSZ a 2019-es évre vonatkozóan. Ez a szolgáltatás március 31-ig érhető el. Kattints ide.

Itt videó formájában is megtekintheted a 2019-es évre vonatkozó kínai asztrológiai Előrejelzést:

————————————————————————————————————————-

JELENTKEZEM AZ 1 NAPOS TANFOLYAMRA
Jelentkezési határidő: Február 18.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.