Szeptemberi Előrejelzés

Esküvő, Ünneplés, Dance, Menyasszony, Vőlegény

Szeptember 7-én kezdődik el a Jin Fa -KAKAS hónapja, amely október 7-ig kísér el bennünket.

CÉLJAINKON A FÓKUSZ:

Az előző időszak kemény, harcias energiái után lágyabb és finomabb hatások érnek bennünket. ( Bár a 2020-as év erőt és becsületet képviselő csillagai még 2021 február 4-ig jelen vannak. ) Ebben a hónapban azonban sokkal intuitívabbak, diplomatikusabbak és együttműködőbbek vagyunk, ugyanakkor nagyon céltudatosak is. Békére és harmóniára törekszünk, igyekszünk kedvesen megnyilvánulni, azonban a céljaink is fontosak és igyekszünk a javunkra fordítani az eseményeket.

MANIPULÁCIÓ:

Diplomatikus érzékünk és kommunikációs készségünk a lehető legjobban működik. Most képesek vagyunk úgy „tálalni” egy-egy kellemetlen információt, hogy ne okozzunk vele ellentéteket.

Apartman, A Hotel, Luxus, Nézd Meg, Tenger, Hegyek

Alacsony szinten hazugságban, a valóság átszínezésében, illetve manipulációban nyilvánulnak meg ezek az energiák. Magas szinten pedig „tiszta szándékkal” használjuk intelligenciánkat arra, hogy a lehető legjbb megoldások születhessenek. 😊 Természetesen a fent leírtak alapján nem csak mi lehetünk ilyenek, hanem mi is találkozhatunk ilyen emberi minőséggel, viselkedéssel.

MEGFELELÉSI VÁGY:

Képesek vagyunk remekül alkalmaszkodni környezetünkhöz, azonban mindig minden helyzetben úgysem tudunk mindenkinek megfelelni, ezért fontos szándékainkat illetően, ne hagyjuk, hogy a külvilág véleménye befolyásoljon döntéseinkben, viselkedésünkben.

A harmónia és a béke megtartása mellett fontos figyelnünk saját érdekeinkre is.

VÁLTOZÁS:

Nem szeretjük a változásokat, pedig változó világban élünk. A jelenlegi változások minden bizonnyal érintik a munkahelyünket, gyermekeinket és családunkat is.

Pozitív megerősítés: Erős és egészséges vagyok, családom minden tagja egészséges. Szeretet vesz körbe mindannyiunkat. Képes vagyok a megújulásra. Minden változás jót hoz nekem. Biztonságban vagyok. A mai nap a legszebb az életemben. Hálásan köszönöm. 🙂

EGÉSZSÉG:

Rafael Arkangyal

Doreen Virtue Arkangyal kártyái alapján, Rafael arkangyal üzenete ezekre a hetekre: EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD

“Jólléted érdekében táplálkozz egészségesen, aludj eleget, és mozogj rendszeresen.

Te is hozzájárulhatsz jó erőnlétedhez. Hallgass a benső hangodra, amely megmondja, milyen szokásokat alakíts ki. Én belülről ösztökéllek így tudok javítani táplálkozásodon, és rávenni, hogy többet mozogj és pihenj. Noszogatásommal nem gyötörni akarlak, vagy megfosztani az élvezettől. Nagyobb energiaszintért, jobb erőnlétért, fogyásért és vidámabb hangulatért fohászkodtál, és én ezzel válaszolok. Amikor tökéletes karban tartod a testedet, életkedved és önbecsülésed magától helyreáll.

Rafael az égi világ gyógyítója. Tevékenysége az isteni közbelépésben és a tanácsadásban mutatkozik meg. Az előbbi esetben közbeavatkozik egy adott helyzetben, körülveszi smaragdzöld színű, gyógyító fényével és szeretetével, és a gond egy csapásra elillan. A másik esetben viszont (és ez a gyakoribb) intuícióval és megérzésekkel mutatja meg, hogy mi magunk miként mozdíthatjuk elő a gyógyulásunkat.”

Bling, Gyémántok, Gyöngy, Ékszerek, Gyémánt, Jewel

TÜNDÖKLÉS: szépségipar- művészet-egészség-továbbképzés-önképzés

Egy másik energiavonulat hatására szeretnénk megmutatni a világnak tudásunkat, tehetségünket, szépségünket és most mi is különös érdeklődést mutatunk a csili-vili, finom tapintású, csillogó tárgyak iránt. Illetve értékes tudásra áhitozunk. Gyönyörűek szeretnénk lenni vagy épp az otthonunkat, autónkat kívánjuk szebbé varázsolni. Netán tudásunkkal szeretnénk büszkélkedni.

Te miben vagy kiemelkedő?

Mutasd meg a világnak! 😊 és…

Figyelj az egészségedre.

Erősítsd meg az immunrendszeredet. és..

Képviseld a saját érdekeidet is. és…

Emberi kapcsolataidban éld meg az univerzum csodás szeretetét, de maradj a racionalitás talaján.

Menyasszony, Esküvő, Felnőtt, Asia, Szép, Öltözött Fel
sikeres fogyókúra csillagállás 🙂

A legvégére hagytam a Hölgyek számára a legjobbat:

Ez az időszak a SIKERES FOGYÓKÚRÁK ideje is. Nosza! 😊

Legyünk egészségesek, csinosak, sportosok, szépek, kedvesek, céltudatosak. Találjuk meg a legjobb megoldásokat, mindenki számára és NEM BAJ, HA NEM VAGYUNK TÖKÉLETESEK! 😊

Egészséges, boldog, sikeres és csodás élményekkel teli hónapot kívánok!  Szeretettel: Vasadi Tímea (kínai asztrológus)

( A fenti elemzés általános jellegű. )

Szeretnél kérni Személyre szóló, írásos Mini Elemzést és pár soros leírást a 2020-as évre vonatkozóan – AMELY SZEMÉLY SZERINT NEKED SZÓL?

Megjegyzés: A kínai 2020-as év 2021 február 4-ig tart.

Ha igen, akkor katt ide:
https://szammisztika-boldogan.hu/szemelyes-mini-elemzes-vasarlas/

Tabletta, Számítógépes, Nő, Olvasás
Kínaia aztrológiai Elemzésed + a 2020-as éved + AJÁNDÉK: Szerencsés Sorsfordulat Kisfüzet

A kínai asztrológia alapján leírom Neked az egyéni adottságaidat, küldetésedet ( kb: 1,5 oldal) és ezen felül pár mondatban kitérek arra is, hogy 2020-ban Számodra mik a legfontosabb üzenetek.

+ Megkapod a Szerencsés Sorsfordulat Kisfüzetet, amely többek között egy 21 napos gyakorlatot tartalmaz, hogy tényleg szebbé és boldogabbá váljon a 2020-as éved és az életed! 

A csomag ára 3.800,- Ft, amelyet e-mailben kapsz meg, 1-2 napon belül.

Ajándékozd meg magad vagy ismerősödet. Katt ide:
https://szammisztika-boldogan.hu/szemelyes-mini-elemzes-vasarlas/

FACEBOOK

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.