Októberi Előrejelzés

2020 október

2020 október 7-én kezdetét veszi a Jang TŰZ – KUTYA hónap, amely november 7-ig lesz hatással ránk. Nézzük meg általánosan, hogy most mik a legfőbb Csillagüzenetek számunkra.

Ha személyre szóló, írásos Elemzést szeretnél, akkor katt ide: SZEMÉLYES MINI ELEMZÉS, AJÁNDÉKKAL! 🙂

A sok VÍZ elem jelenléte mellett

ebben az időszakban lelkesek vagyunk, energikusak és optimisták. Őszinteségre törekszünk és igyekszünk pozitívan szemlélni a világot, az embereket és az eseményeket. Mindennapi rutinunkon és szokásainkon azonban nem szívesen változtatunk.

Pedig ez az időszak tele van változással és bizonyos elképzeléseink, terveink illékonyak lehetnek, nem feltétlen szólnak hosszú távra. Ha ezt előre mérlegeljük, akkor talán felkészülhetünk rá és lazábban, rugalmasabban tudjuk kezelni mindennapi ügyeinket, feladatainkat.

Nő, Headscarf, Egzotikus, Gyönyörű, Sál, Hagyományos

Ötletgazdagságunk, megérzéseink és bölcsességünk most sokat segítenek nekünk, így bátran támaszkodhatunk megérzéseinkre. Októberben ez lesz az egyik legnagyobb erősségünk: az intuicíónk és az ötleteink.

Az élet rövid, élj. A szeretet ritka, ragadd meg. A harag rossz, engedd el. A félelem szörnyű, nézz szembe vele. Az emlékek édesek, tartsd meg őket.” /Ismeretlen/

Könnyen elkalandozik most a figyelmünk és bizonyára ezer ötlet jár a fejünkben, ezért nagyon fontos tanács erre az időszakra, hogy egy-két fő tervünkre koncenráljunk és azt valósítsuk meg.

Az előírások és szabályok továbbra is jelen vannak az életünkben. Tisztességesen és szabálykövetően igyekszünk élni az életünket….legtöbbször……. ,mert vannak olyan pillanataink is, amikor saját elképzeléseink a mérvadóak….

Portré, Nászutas, Nő, Esküvő, Ruha, Lány
szerelem, társkeresés 2020 október

A társasági életnek, családi összejöveteleknek, randevúknak és egyéb rendezvényeknek kifejezetten kedvező ez az időszak, bár a körülmények változóan alakulhatnak. Könnyedén és szívesen teremtünk most kapcsolatot és a tárkeresők is lelki társukra lelhetnek. 🙂

Erőteljes érzelmi-lelki hatásokra is számíthatunk, amelyek alacsony szinten veszekedésben, elárultatásban nyilvánulhatnak meg. Magas szinten azonban őszinte, mély beszélgetésekben és igazi, mély LELKI összefonódásban lehet részünk.

„Minél inkább szeretsz, annál nagyobb benned az ima. Minél inkább szeretsz, annál többet kapsz Istentől, mert te is adsz. Bármit is teszel az emberekkel, Isten is ugyanazt teszi teveled. Ha fösvény vagy az emberekkel szemben, akkor Isten is fösvény lesz veled szemben. Ha adsz, Isten is ad. A lét csak egy tükör, mely visszatükrözi arcodat, mely visszhangozza lényedet. Éld a szeretet életét…” Osho 🙂 🙂

Fű, Rét, Golden, Harmat, Krisztina
2020 október

AZ ÉLET MISZTÉRUMA:

Jobban elmélyedünk most az egészség és az élet titkainak kutatásában, esetleg meditálni kezdünk vagy egy külső hatás kényszerít minket Létezésünk megérétésre.


Ugyanis fontos feladataink vannak ebben a hónapban: Őszinténenk kell lennünk önmagunkhoz és környezetünkhöz is. Fel kell ismernünk elakadásainkat, tévutainkat és önmagunkban is rendet téve helyre tenni éltünk bizonyos területeit. Lehet, hogy elsőként kivülre mutogatunk vagy a körülmények áldozatának tekintjük magunkat, de jusson eszünkbe, hogy életünket mi teremtjük és van lehetőségünk megváltoztatni azt. Próbáljuk felismerni, hogy mi jó nekünk és mi nem. Gondoljuk végig, hogy mit szeretnénk igazán és mitől lennénk boldogok. Aztán cselekdjünk helyesen.

“Fogadd el, hogy felelős vagy az életedért. Tudd, hogy te vagy az, aki megadja neked mindazt, amit szeretnél.” Les Brown

Alap hátteres minta

Határozott, fókuszált, boldog, továbbá csodás felismerésekkel és élményekkel teli hónapot kívánok!  Szeretettel: Vasadi Tímea (kínai asztrológus)

( A fenti elemzés általános jellegű. )

Szeretnél kérni Személyre szóló, írásos Mini Elemzést és pár soros leírást a 2020-as évre vonatkozóan – AMELY SZEMÉLY SZERINT NEKED SZÓL?

Megjegyzés: A kínai 2020-as év 2021 február 4-ig tart.

Ha igen, akkor katt ide:
https://szammisztika-boldogan.hu/szemelyes-mini-elemzes-vasarlas/

Tabletta, Számítógépes, Nő, Olvasás
Kínaia aztrológiai Elemzésed + a 2020-as éved + AJÁNDÉK: Szerencsés Sorsfordulat Kisfüzet

A kínai asztrológia alapján leírom Neked az egyéni adottságaidat, küldetésedet ( kb: 1,5 oldal) és ezen felül pár mondatban kitérek arra is, hogy 2020-ban Számodra mik a legfontosabb üzenetek.

+ Megkapod a Szerencsés Sorsfordulat Kisfüzetet, amely többek között egy 21 napos gyakorlatot tartalmaz, hogy tényleg szebbé és boldogabbá váljon a 2020-as éved és az életed! 

A csomag ára 3.800,- Ft, amelyet e-mailben kapsz meg, 1-2 napon belül.

Ajándékozd meg magad vagy ismerősödet. Katt ide:
https://szammisztika-boldogan.hu/szemelyes-mini-elemzes-vasarlas/

FACEBOOK

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.