Mi történik 2022 március 5-től?

Mit mutat meg nekünk a kínai asztrológia, a Jin Víz – NYÚL hónapjáról? Avagy mik a legfontosabb kollektív Csillagüzenetek március 5 (14:44) és április 4 (21:21) között?

A LELKI BÉKE MEGTAPASZTALÁSA

Mielőtt erről írok, előtte engedjetek meg pár gondolatot:

Nagyjából tudjuk, hogy mi zajlik éppen a világunkban….

DE…

TISZTÁBAN VAGYUNK -E AZZAL, HOGY

MI VAN JELEN A MI TUDATUNKBAN???!??

Árad felénk rengeteg információ…

 reggeltől estig és még éjszaka is….

Igazak, kevésbé igazak, hazugok, félelemkeltők, rettegésben tartók és vannak szilárdságot sugárzó, tettrekész, segítőkész és békés, nyugalmat árasztók is.

Én és Te:

Mennyi információt engedünk be a tudatunkba?

Milyen információk érnek el minket?

Tudod -e, hogy ami a világban van, az bennünk is van?

Érzed -e annak a felelősségét és CSODÁJÁT, hogy ami most Benned van,

az megjelenik a világban is?

Repce Virág, Területén Rapeseeds
Márciusi Előrejelzés

Ha Te + Én, MI:

békésebben, szeretetteljesebben, megértőbben, elfogadóbban, bölcsebben tudunk élni MOST (akár egy pici szikrányival jobban),

akkor megváltozik körülöttünk a világ.

Nos,

AMI MOST A TUDATODBAN VAN, AZ A VALÓSÁG!

Innen indul minden. Térjünk vissza minél többször ehhez a belső békéhez, nyugalomhoz, isteni jelenléthez és ebből a tudatállapotból fogjuk tudni azt is, hogy mi a HELYES CSELEKEDET.

1 perces gyakorlat:

„AZ ISTENI JELENLÉT KERESZTÜLÁRAMLIK TUDATOMON, NYUGALOM, BÉKE, KIEGYENSÚLYOZOTTSÁG FORMÁJÁBAN – ÉRZELMEIMEN SZERETET ÉS BIZALOM FORMÁJÁBAN, – TESTEMEN ERŐ FORMÁJÁBAN.” (Dr. Joseph Murphy)

Ha ennyit megteszel, hogy elismétled 1-szer, 2-szer a fenti sorokat,

– amikor érzed, hogy kibillentél a belső egyensúlyodból vagy a lelki harmóniádból, –

akkor már ezzel is hozzájárultál a VILÁGBÉKÉHEZ.

Állat, Nyúl, Emlős, Fauna, Faj, Vadvilág
2022 Március 5-től kezdődik a Jin Víz – NYÚL hónapja. Régen macska hónapnak is nevezték. 🙂

Jin Víz – NYÚL

Márciusi Előrejelzés:

Ebben a szent pillanatban JÓL vagy? 😊

Elsőként szeretném kiemelni a TŰZ elem és a TÖMEGEK hangsúlyos jelenlétét. Ez mellett pedig a NYÚLBAN rejlő diplomatikusság, célkövetés és SZABADSÁG megjelenését.

Kulcsszavak: TÖRVÉNY, SISTERGŐ TÜRELMETLENSÉG, megérzések, EGÉSZSÉG, KIVÁNCSISÁG, szétszórtság, VÁLTOZÉKONYSÁG, ELENGEDÉSEK… Segítő Fény, agyalás…, saját erő, VERSENYSZELLEM, versengés, Együttérzés, szépség, fittség, fejlődés, SZERETET… szívből teremtés

Ugye milyen sokrétű? Egyrészt azért, mert a Jin Víz energia a változékonyságot és a kiszámíthatatlanságot jelképzei többek között. Másrészt pedig azért, mert ebben az időszakban több jelentős esemény történik a világunkban: háború és az ezzel kapcsolatos változások, segítségnyújtás, lázadások, paralimpia , maszk-szabdság, választások…… Miközben itt van a lehetőség arra is, hogy tudatilag fejlődjünk, emelkedjünk. És ne felejtsük el észrvenni a TAVASZ CSODÁIT sem, hiszen a szerelem mellett ennek is van az ideje. 🙂

A TŰZ ERŐTELJES JELENLÉTE alacsony szinten tüzet, robbanást, haragot, felfokozott idegállapotot, meggondolatlanságot, HIRTELENSÉGET-VÁRATLANSÁGOT és túlzott érzékenységet jelöl. Magas szinten a TŰZ energia lelkesedést, hitet, őszinteséget, alkotó energiákat és szívbéli segítőkészséget jelent.

Párosít, Esküvő, Házasság, Menyasszonyi, Kettős
tavasz, szerelem, boldogság, egészség, szeretet, öröm, egyensúly, bölcsesség

Miközben továbbra is jelen vannak az Utazó Csillagok egész hónapban és a sok-sok Segítő energia is. A törvények, a becsület és a tisztesség-tisztességtelenség, MOST is fókuszban vannak és az ebből adódó ellenérdekek, ellentétek is tovább zajlanak a világban. AZONBAN AZ IS LÁTHATÓ, HOGY EGYÉNI SZINTEN IS ÓRIÁSI ENERGIÁKAT SZABADÍTHATUNK FEL, KÜLÖNÖSEN AKKOR, HA MERJÜK HASZNÁLNI SAJÁT (belső-külső) ERŐNKET IS. AZONBAN MINDIG CSAK ETIKUSAN, SZABÁLYOSAN ÉS EGYÜTT HALADVA AZ UNIVERZUM SZERETET-EREJÉVEL.

…És amikor kialudt a fény és elsötétült minden, de még él a remény…, akkor a szükség pillanatában… megjelenhet egy áldott Útmutató Fény vagy információ az életedben… vagy valaki, aki Melletted terem szeretettel és megértéssel, ha segítségre van szükséged…, hogy FÖLDÖNTÚLI SZERETETBEN LEGYEN RÉSZED itt a földön…vagy csak egy 2 mondatos, megnyugtató, békével eltöltő, egyszerű útmutatásban.

Ebben a szent pillanatban BÉKESSÉGBEN és szeretetben vagy? 😊

És most van itt az ideje annak, hogy használd spirituális-ezoterikus tudásodat a gyakorlatban is. Az eddig tanultakat ültesd át a mindennapjaidba és alkalmazd őket. 😊 Ez mellett ne tévedj el a „különös jelek” mondanivalójában és a sokszor sajnos tévesen elrettentő előrejelzésekben sem. Hiszen A JÖVŐT MÉG AZ ANGYALOK SEM TUDJÁK és pontosan senki, de irányokat láthatunk és fontos, hogy megmaradjunk az ARANY KÖZÉPÚTON ebben is.

Tehát JÓZAN ÉSSZEL, SZERETETTEL HASZNÁLD BÁTRAN SPIRITUÁLIS TUDÁSOD A MINDENNAPOKBAN.

Ebben a szent pillanatban JÓL vagy? 😊

A fentieken kívül MI VEZETHET MEGOLDÁSRA?

Lefőképp a bennünk lakozó emberi tudat MAGAS SZINTŰ megélése, a BÉKÉS, SZERETETTELJES, bölcs megnyilvánulás. Ne legyenek most túl nagy elvárásaink. A makacsság most nem vezet sehová és a hosszú távra szóló döntéseket is kerüljük ebben az időszakban. Ha pedig valamilyen probléma megoldásról van szó, akkor nézzük meg, hogy mit lehetne, mit kéne MÁSHOGY csinálni-mint eddig? A TÁRSULÁSOK is hozhatnak megoldásokat EGY KÖZÖS CÉL ÉRDEKÉBEN, ugyanakkor megjelenik az az ENERGIA IS, amely szerint: vedd a kezedbe az irányítást, de az Univerzum földi-égi törvényeinek betartásával. FOGALMAZZUNK DIPLOMATIKUSAN és LEGYÜNK EMPATIKUS, RUGALMAS VEZETŐK, ugyanakkor ne dobjuk félre a SAJÁT ÁLLÁSPONTUNKAT sem.

Vidd végig a terveidet, szabályosan, és kerüld az agresszivitást. Képviseld magad és a célod udvariasan, diplomatikusan.

Kerüld a múlton való rágódást és a jövő félelmein is gyorsan haladj tovább.

Ebben a szent pillanatban szeretet és béke van Benned? 😊

Vizsgáld a VÉGTELENT!!  Vizsgáld a szeretetet és az örömöt.

Figyeld meg, hogy miért lehetsz hálás.

“Valahányszor megbotlasz, kelj fel!

Azután mosolyogj és lassan,

kitartóan, tévedhetetlenül haladj tovább

a törekvés útján!”

Sri Chinmoy

A múlt már nincs, a jövő még nincs. Viszont a JELENBEN minden formálható, ha meg tudunk érkezni ebbe a pillanatba.

Ebben a pillanatban béke van és szeretet. 😊

Szeretettel: Vasadi Tímea

kínai asztrológus

Ha Te is szeretnél írásban EGYÉNI ELEMZÉST és egy kis betekintést az aktuális energiákba vagy az előtted álló év Neked szóló legfontosabb üzeneteibe, akkor itt kérheted:

KÉREM AZ ELEMZÉSEMET ÉS A 2022-es ÉVRE SZÓLÓ LEFONTOSABB CSILLAG-ÜZENETEIMET!

Ára: 5.000, – Ft + AJÁNDÉKOT is kapsz! 😊

A személyre szóló elemzésed és a 2022-re szóló csillagüzeneted 1-3 napon belül érkezik az e-mail fiókodba, az ajándékkal együtt. (A megrendeléstől és az átutalástól számítva.)

MOST KÉREM az Elemzést és az Ajándékot!

Rózsa, Téli Rózsa, Kivirul, Virágos
A LELKI BÉKE MEGTAPASZTALÁSA

Dr. Joseph Murphy, részlet:

…A LELKI BÉKE MEGTAPASZTALÁSA…

„Egyszerre csak nagy vihar támadt a tavon, úgyhogy a hullámok elborították a bárkát. Ő aludt. Fölkeltették és kérték: „Uram, ments meg minket, elveszünk!”

Jézus szemükre vetette: „Mit féltek, kishitűek?” Aztán fölkelt, parancsot adott a szélvésznek és a tengernek, s nagy nyugalom támadt. (Máté 8: 24-26)

A szélvész bennünk tombol tudatos félelmeink, aggodalmaink, rossz előérzeteink formájában. A hullámok pedig a kétségbeesést, melankóliát gyűlöletet jelképezik. A viharos tenger bennünk van, de lecsendesíthetjük elménk zakatolását és kijelenthetjük nyugodtan:

AZ ISTENI JELENLÉT KERESZTÜLÁRAMLIK TUDATOMON, NYUGALOM, BÉKE, KIEGYENSÚLYOZOTTSÁG FORMÁJÁBAN – ÉRZELMEIMEN SZERETET ÉS BIZALOM FORMÁJÁBAN, – TESTEMEN ERŐ FORMÁJÁBAN. Ha így teszünk, megtaláljuk a belső békét és nyugalom tölti el egész lényünket.”

És ha bennünk béke van és igyekszünk emberi kapcsolatainkban is a lehető legharmonikusabban létezni, – a természettel is együttműködve, – akkor a világban is ez a béke tükröződik vissza.

https://szammisztika-boldogan.hu/

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.