Előrejelzés ÁPRILISRA: Mit üzen a kínai asztrológia a Jang Fa – SÁRKÁNY hónapjára?

Különös megérzések, érdekes álmok

Sárkány, Mitológia, Fantázia, Szörnyeteg
sárkány hónap, április, előrejelzés, kínai asztrológia

Ez az eslő lényeges információ, amelyen megakadt a szemem, amikor ránéztem a hónap kezdő pillanatának szimbólumaira. A SÁRKÁNY hónapja 2022 április 5-én kezdődik el 21:21-kor, budapesti idő szerint – és május 4-ig tart.

Intuíciónk felerősödik és álmok, képek, ötletek formájában betekintést kaphatunk a múlt , illetve a jövő történéseibe. Ezek az információk, “betekintések” azért érkeznek, hogy segítsenek nekünk minden szinten.

EMBEREK-CSOPORTOK-FÖLD-VÁLTOZÁSOK-IGAZSÁG-SAJÁT ERŐ

Ez az energia VÁLTOZÁST is hoz az életünkbe, új irányba indulhatunk. Leginkább otthonunk, munkahelyünk területén érzékelhetjük a változásokat, akár hosszabb UTAZÁS, KÖLTÖZÉS formájában is.

Ideje tisztázni a múltat. Most egyébként is nehéz visszatartani a felgyülemlett sérelmeinket.

Alacsony szinten mindig másra hárítjuk a felelősséget, magas szinten pedig felvállaljuk az igazságot és tudatosan szembenézünk a helyzettel és a saját felelősségünkkel is. Ez nem könnyű feladat! Azonban addig, amíg másra mutogatunk, addig nem tudunk a valódi változás felé elindulni.

Erőteljes FÖLD energiák működnek most, amelyek segítik/vezérlik a változásokat.

Ismét fókuszban az EGÉSZSÉG-BETEGSÉG témakör , a FÉLELMEK és az ELMÚLÁS, illetve a MEDITÁCIÓ is fontosabb szerepet kaphat az életünkben.

A VÍZ csodás ereje képviseli ebben a hónapban azt az erőt, amely segíti immunrendszerünket és akár egyéb ügyeinekt is. 🙂

Barack Virágzás, Virágok, Tavaszi
kínai asztrológia, áprilisi előrejelzés, a sárkány hónapja

Hogyan használhatod a lehető legjobban a hónap energiáit?

Most változtasd meg az életedben, életmódodban azt, amit szeretnél. Mert most képes vagy rá. (Természetesen ésszerűen/szívszerűen, nem fejest ugorva a semmibe….)

Valódi igazságra törekvés, őszinte beszélgetések.

A SAJÁT ERŐDET mozgósítsd, most ne másokra várj.

Figyelj a bevillanó sugallatokra, üzenő álmaidra, mert jelentőségteljesek lehetnek a múlt vagy a jövő tekintetében. Kedvező ez az időszak jógázásra, meditációra és a változtatások elindítására. Mélyebb tanulmányokba is érdemes lehet most belekezdeni.

Kívánok Nektek egy csodálatos áprilist és mégcsodálatosabb tavaszt! 🙂 Csak akkor TÉNYLEG álljunk meg időnként megcsodálni és felfedezni a Létezés titkait, üzeneteit és fantasztikus színpompáját.

Szeretettel: Vasadi Tímea (asztrológus)

Ha Te is szeretnél írásban, EGYÉNI ELEMZÉST és egy kis betekintést az aktuális energiákba vagy az előtted álló év Neked szóló legfontosabb üzeneteibe, akkor itt kérheted:

KÉREM AZ ELEMZÉSEMET ÉS A 2022-es ÉVRE SZÓLÓ LEFONTOSABB CSILLAG-ÜZENETEIMET!

Ára: 5.000, – Ft + AJÁNDÉKOT is kapsz! 

A személyre szóló elemzésed és a 2022-re szóló csillagüzeneted 1-3 napon belül érkezik az e-mail fiókodba, az ajándékkal együtt. (A megrendeléstől és az átutalástól számítva.)

MOST KÉREM az Elemzést és az Ajándékot!

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.