JÚNIUSI ELŐREJELZÉS:

Ló, Beach, Homok, Tengeri, Természet, Ocean, Víz, Nyár

2020 június 5-én, 06:59-kor (budapesti idő szerint) elkezdődik a JANG VÍZ – LÓ hónapja, amely július 6-ig lesz hatással ránk. Ez az idei év 2-dik legkiemeltebb hónapja, a kínai asztrológia olvasatában, amely
JELENTŐS VÁLTOZÁSOKAT, FELPÖRGETETT ÉRZELMEKET, FONTOS FELISMERÉSEKET és SOK-SOK FÖLDÖN TÚLI SZERETETET – BOLDOGSÁGOT tartogat számunkra.

Utazhatunk, mozoghatunk és a társasági életünk ismét fellendülhet. Szabadabbak lehetünk és nemsokára itt a nyári szünet! Hurrá! 😊 Sokan örülnek ennek, de lesznek, akik elcsendesülnek vagy épp új utakat keresnek, új helyzetekkel találkoznak.

romantikuskepekversek: SORELVÁLASZTÓK,SORDÍSZEK

Ezekben a hetekben rengeteg újdonság kelti fel a figyelmünket és az érdeklődésünket. Nem minden szól majd hosszú távra, de ennek ellenére próbálgassunk ki sok mindent, ami tetszik nekünk. Azonban készüljünk „B” tervvel is, mert most minden változékony.

Vízesés, Szivárvány, Spray, Víz, Áramlás, Személy

Amit viszont igazán a fejünkbe veszünk és nagyon-nagyon szeretnénk, azért tűzön-vízen át is megteszünk mindent. Nagyon jó pénzügyi döntéseink születhetnek, de a hosszú távú elképzeléseinket ne mostanra tervezzük.

Feloldódik és megoldódik életünkben most sok minden, de ez nem biztos, hogy könnyű lesz. Az elmúlt hónapok kemény fizikai hatásai mellett 2020 június 5 és július 6 között ÉRZELMILEG és TUDATILAG kapunk „leckéket” és most ezeken a területeken kell „vizsgát tennünk” az iskolai érettségi dolgozatokon kívül persze ….. 😊

További fontos tanácsok JÚNIUSRA:

1, Most sokkal lobbanékonyabbak vagyunk és a szokottnál erőteljesebb érzelmeink lehetnek. Olykor-olykor eleltúlozva érzékelünk bizonyos dolgokat. Ezért JÚNIUSBAN JUSSON ESZEDBE ez az üzenet:
„Nyugi. 1 óra múlva elmúlik.” Meglátod, ettől megkönnyebbülsz majd. 🙂

Legyél minden helyzetben körültekintőbb, türelmesebb és számolj el 10-ig, mielőtt kicsúszna a szádon valami bántó megjegyzés. Ezzel az egyszerű módszerrel sok kellemetlenségtől kímélheted meg magad, hiszen így nem mondasz, teszel olyat, amit később megbánhatsz. 🙂

Meditálj rendszeresen, vagy gyakorolj 10-ig számolni és MEGNYUGODNI. Így egyre ügyesebb leszel majd és éles helyzetekben „bekapcsol” a JELENLÉTED, amely nem reakció lesz, hanem TUDATOS VÁLASZ valamire. Ösztönösen nem a másik fejéhez vágod a rágalmakat, hanem figyelsz, hogy mi bukkan a felszínre – a mélyből. Milyen nem tudatos hibát lehet éppen most megoldani, hiszen azért került felszínre.

Légy jelen, szeretettel, tudatosan, amennyire tőled telik és akkor a felmerülő problémák valódi megoldást rejtenek és hatalmas szeretetet, amely emel titeket, amely gyógyít és amely csodákat hoz… 😊

Nászutas, Veje,, Esküvő, Dupla, Szerelem, Házasság

2, Csodás, szeretetteli egység-élményben lehet most részed egy csoport vagy egy másik ember által: gyereked, párod, osztálytársad..vagy van egy különleges terved?..

Éld meg ezt a csodás szeretetet, szerelmet, vágyódást, ötletet…de lehet, hogy egy kicsit módosítanod kell az elképzeléseiden, illetve józanabbul kell szemlélned embereket, helyzeteket, elképzeléseket. Szeretettel, de reálisan tekints az élethelyzetekre. Egyes személyeket ne ruházz fel gondolatban olyan tulajdonságokkal és olyan szerepkörökkel, amelyekkel nem is rendelkeznek.

3, Gondolj magadra is, legyél fontos magadnak. Ha Te nem állsz ki magadért, akkor ki fog?? Ne tűrj el olyan dolgokat, amelyek nem kellemesek számodra. Mondd el a másik embernek, hogy mit szeretnél, illetve mit nem szeretnél. Azonban ehhez először az kell, hogy MAGAD előtt is tisztázd a legfontosabb igényeidet, vágyaidat, illetve szükségleteidet. Te vagy a CSODA és a legjobbat érdemled! 🙂 Erre mindig emlékezz.

Kívánok egy gyönyörű élményekkel teli nyarat és egészséget, boldogságot, szeretetet, vidámságot, gazdagságot, bölcsességet! 🙂

Szeretettel: Vasadi Tímea (kínai asztrológus)

FACEBOOK  

SORDÍSZEK - kivagottkepek.lapunk.hu

( A fenti elemzés általános jellegű. )

Szeretnél kérni Személyre szóló, írásos Mini Elemzést és pár soros leírást a 2020-as évre vonatkozóan – AMELY SZEMÉLY SZERINT NEKED SZÓL?

Ha igen, akkor katt ide:
https://szammisztika-boldogan.hu/szemelyes-mini-elemzes-vasarlas/

A kínai asztrológia alapján leírom Neked az egyéni adottságaidat ( kb: 1 oldal) és ezen felül pár mondatban kitérek arra is, hogy a 2020-ban Számodra mik a legfontosabb üzenetek. + Megkapod a Szerencsés Sorsfordulat Munkafüzetet, amely többek között egy 21 napos gyakorlatot tartalmaz, hogy tényleg szebbé és boldogabbá váljon a 2020-as éved és az életed! 

A csomag ára 3.800,- Ft,E-mailben kapod meg, 1-3 napon belül.

Ajándékozd meg magad. Katt ide:
https://szammisztika-boldogan.hu/szemelyes-mini-elemzes-vasarlas/


MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.