JÚLIUSI ELŐREJELZÉS

Állat, Kőszáli Kecske, Tisztelet, Az Emlősök

2020 július 6-án (budapesti idő szerint délután) megérkezik az életünkbe a SZESZÉLYES KECSKE, aki velünk tart augusztus 7-ig.

A Jin Víz – Kecske hónap egy részében elfogadóak, türelmesek és empatikusak vagyunk. Előtérbe kerül az anyaság, a föld, a belső kincseink és a gondolataink is termékeny talajba hullanak. Ugyanakkor érdemes lesz figyelnünk intuíciónkra és megérzésünkre, mely segíteni kíván nekünk. Tele vagyunk izgalmakkal, könnyedek vagyunk és a NŐIESSÉGÜNK is tündöklik.

A hónap másik energiavonulatát azonban KEMÉNYEBB ENERGIÁK és ellentétek is végig kísérik. Megmutatkozik küzdőszellemünk, fontossá válik az igazság és a becsület, valamint a gyengébbek védelme is fókuszba kerül. (Ez az üzenet egész évben érvényes)

  • Ne hagyd, hogy szétszórodjanak az energiáid, a terveid és az időd. Döntsd el, hogy mi a legfontosabb és arra fókuszálva cselekedj.
  • Tartsd be a szabályokat és az előírásokat.
  • Cselekdj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled is cselekedjenek.
  • Törekedj a határidők betartására.
Lány, Nyári, Zöldek, Park, Természet, Fénykép

Tanácsok:

Ha negatív eseményeket élsz meg ezekben a hetekben, akkor annak 2 oka lehet:

  1. Karmikus oka van. Valamikor Te is megtetted valakivel ugyanezt……..
  2. Nem állsz ki magadért eléggé. Tűrsz-tűrsz a végtelenségig, mert azt hiszed, hogy majd megoldódik minden és jobb lesz… SZÓLJ, főleg akkor, ha legbelül tényleg elszánt vagy és bízol magadban és bízol az univerzumban.

Csodás együttérző képességünk is előtérbe kerül júliusban. Ha erre fókuszálunk és arra, hogy mi magunk változzunk meg a világ megváltoztatása helyett, akkor magas szinten és boldogan fogjuk tudni működtetni életünkben a júliusi csillaghatásokat. 🙂

Végül engedjétek meg, hogy Richard Webster könyvéből idézzek Nektek:

Dominikai Köztársaság, Cayo Levantado, Island, Az Adobe

“Képzeld el magadat, amint állandóan tele vagy vibráló energiával és lelkesedéssel. Jelen inkarnációd minden percének érzed a céját és élvezed minden pillanatát. Nem lenne csodálatos dolog így élni? Sok ember számára ez lehetetlennek tűnik, de őrangyalod segítségével képes vagy elérni.”

“Mások gyógyulását szintén segítheted. Küldhetsz gondolatban gyógyító energiát egy ismerősödnek is, vagy a kórházban lévőknek, vagy a betegeknek, illetve egy egész embercsoportnak. ” Szálljon Jézus Krisztus gyógyító hatalma (a barátod neve)-re, és a szent angyalok vegyék őt körül. ” Ez az ima mozgósítja Rafaelt és a többi gyógyító angyalt, hogy siessenek a barátod/ismerősöd segítségére.”

Boldog, Család, Rajzfilm, Gyerekek, Gyermekek

BÉKE * HARMÓNIA * ÖRÖM * NYUGALOM * SZERETET * GAZDAGSÁG * NEVETÉS * HÁLA

Kívánom, hogy bölcsen, szeretetben, egészségesen, kiegyensúlyozottan és boldogan élvezzük a nyár örömeit. Pihenjünk, töltődjünk és fedezzük fel az életünk csodáit! 🙂

Szeretettel: Vasadi Tímea (kínai asztrológus)

FACEBOOK

( A fenti elemzés általános jellegű. )

Szeretnél kérni Személyre szóló, írásos Mini Elemzést és pár soros leírást a 2020-as évre vonatkozóan – AMELY SZEMÉLY SZERINT NEKED SZÓL?

Ha igen, akkor katt ide:
https://szammisztika-boldogan.hu/szemelyes-mini-elemzes-vasarlas/

A kínai asztrológia alapján leírom Neked az egyéni adottságaidat ( kb: 1 oldal) és ezen felül pár mondatban kitérek arra is, hogy a 2020-ban Számodra mik a legfontosabb üzenetek. + Megkapod a Szerencsés Sorsfordulat Munkafüzetet, amely többek között egy 21 napos gyakorlatot tartalmaz, hogy tényleg szebbé és boldogabbá váljon a 2020-as éved és az életed! 

A csomag ára 3.800,- Ft,E-mailben kapod meg, 1-3 napon belül.

Ajándékozd meg magad vagy ismerősödet. Katt ide:
https://szammisztika-boldogan.hu/szemelyes-mini-elemzes-vasarlas/

Megjegyzés: A kínai 2020-as év 2021 február 4-ig tart.

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.