JANUÁRI ELŐREJELZÉS – 2018.

Kínai Asztrológia Előrejelzés a Jin Víz BIVALY hónapra:

 Január 5-én (10:49-kor) kezdődik az új energia és Február 3-ig (22:28-ig) tart.

 

A Jin Tűz- Kakas ÉV utolsó hónapjához érkeztünk, hiszen a kínai asztrológiában (szoláris számítás szerint) februártól februárig tart egy esztendő.  Ráadásul a jelenlegi hónap induló pillanatában 2-szer is megjelenik az év energiája mellett megerősítésként a Jin Tűz Kakas üzenet. Ezért ebben a cikkben többször idézek a saját készítésű Éves Előrejelzésemből, amelynek most biztosan erősen érezhetjük a hatásait:
Jin Tűz Kakas év 1.rész

Jin Tűz Kakas év 2.rész

Mire figyeljünk?

Alacsony szinten:

Ebben az időszakban hirtelen bekövetkező eseményekre számíthatunk, ezért legyünk éberebbek és elővigyázatosabbak a megszokottnál.

Most érzékenyebben reagálunk a külvilág hatásaira és hangulatunk is ingadozó tendenciát mutathat.

Magas szinten:

Képzelj el magad elé egy gyertyát, amely szépen világít, ez a Jin Tűz. Mi jut eszedbe a gyertyáról?

A gyertya tüze lehet tápláló, meleget adó, utat mutató, pozitív kisugárzású és lehet veszélyes is, ha nem figyelünk, ha nem vagyunk körültekintőek. Bizony, hirtelen meglepetéseket is okozhat! Ezért a TŰZ önmagában se nem jó, se nem rossz, hiszen rajtunk múlik, hogy hogyan bánunk vele. 🙂

Én azt kívánom, hogy ennek a gyertyának a Fénye ragyogja be gondolataidat, adjon Neked fantasztikus megérzéseket és szeretettel világítsa meg Utadat! 🙂

 

– Amellett, hogy sokkal hirtelenebben fellelkesülünk és rengeteg minden felkelti a figyelmünket, vegyük számításba azt is, hogy nem minden elképzelésünk lesz hosszú távú. Épp ezért fontos döntéseket lehetőleg ne most hozz meg.  Azonban bátran próbáld ki azokat az elképzeléseket, amelyek elnyerték a tetszésedet. 😊 Szárnyalj csak szabadon, miközben nem bántasz meg senkit. 😊

– Most fokozottabban ügyelj a hivatalos határidők és szabályok betartására.

Most szívesen ragyogsz, tündökölsz és örömmel mutatod meg a legszebb, legcsodálatosabb oldaladat, tehetségedet, tudásodat a külvilágnak. Ez kihat a szűkebb és tágabb környezetedre is. A legjobb formádat akarod hozni minden területen. Ez igaz az alakodra, a szépségedre, az ékszereidre, a lakásodra, az autódra, a kertedre, a munkádra és a kis faludra, a városodra, az országodra egyaránt. Add meg mindennek a módját és légy egyedi, különleges. 

Univerzális szinten eljött az ideje annak, hogy egy szinttel feljebb lépj! 
Most olyan leckékkel és feladatokkal találhatod szembe magad, amelyek segítik spirituális fejlődésed.

Minél hamarabb figyelsz a jelekre és minél hamarabb állsz készen TISZTA SZÍVVEL a változás hajlandóságára, annál hamarabb lesz boldogabb, egészségesebb és örömtelibb életed.

Magas szinten úgy éled meg ezeket az energiákat, hogy felerősödik az intuíciód és tisztábbak lesznek a megérzéseid. Fontos, hogy kövesd a sugallatokat, amelyek segítenek Neked és előrébb visznek életed minden területén.

Gyakorlat erre a hónapra:

– Kerüld a hirtelenséget és a türelmetlenséget!! Hogyan? A rendszeres LÉGZÉSFIGYELÉS gyakorlásával. Naponta 3-5 perc meditálással az elméd szokásává válik, hogy a jelenben maradj, mégpedig nyugodtan. Csak figyeled a légzésedet, ahogy belélegzel, aztán kilélegzel és megint be és megint ki. Ennyi az egész, de aranyat ér, ha hirtelen helyzetben „bekapcsol” a harmónia üzemmódod, a bölcsességed. Meglátod, megőrzöd a nyugalmadat, bármi történjék is. Ez nem azt jelenti, hogy nem érint meg semmi! Inkább azt, hogy amikor a jelenben létezel, akkor kevesebb hibát követsz el és sokkal eredményesebb leszel az életed minden területén. Ezért gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj. Illetve, ha teheted, akkor jógázz, mudrázz, vagy tanulj valami hasonló technikát, életmódot.

Utolsó jó tanács: Légy alázatos ebben az időszakban, így elkerülhetsz értelmetlen, kellemetlen és nevetséges vitákat, helyzeteket. Ehhez önfegyelemre van szükség, amelynek az első foka az, hogy nem muszáj visszaszólni, vagy legalábbis nem úgy, ahogy hirtelen jönne. A haladó fokozat pedig az, amikor a bensődben is, valóban úgy gondolod és érzed, hogy MINDANNYIAN EGYEK VAGYUNK. Azaz képes vagy minden emberben meglátni Isten Fényét, isteni természetét, akárhogy el van rejtve benne……

Az EGO mindig saját magát tartja a legokosabbnak és véleményt alkot arról, amit nem is ismer. Miért ne lehetne igaza egy másik embernek? Miért ne lehetne működőképes egy olyan terület, amelyet nem ismersz? 😊

Az igazán bölcs ember észreveszi mindenben és mindenkiben a tanítást. A hangyákban a szorgalmat, a madarakban a szabadságot és így tovább. Légy Te is bölcs és boldog! Tündökölj és lépj fel az Életed Színpadára! 

Szeretettel: Vasadi Tímea, kínai asztrológus
vasadi.timea@freemail.hu
szammisztika-boldogan.hu

Ha tetszett az írás, akkor oszd meg másokkal is. Köszönöm.

Érdemes feliratkozni a Hírlevélre, hogy ne maradj le semmiről. 🙂

2018. Május 13-án szeretettel várlak Budapesten az 1 napos Nevem és Születési Számom Életem Kulcsa Tanfolyamra 

 

 

 MEGRENDELEM

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.