2018. Előrejelzés, számmisztika

 Üzenetek és inspirációk 2018-ra:

Az esztendő legerőteljesebb hatását a 2-es és a 11-es szám energiái hatják át, ezért ezt vizsgáljuk meg legelőször. Aztán megnézzük a többi szám (bolygó) jelentését és hatását.

Azonban minden évben jelen van a SZABAD AKARATUNK is, amellyel nagymértékben befolyásolhatjuk az eseményeket. Ezért kezdjük közösen, pozitívan egy rövid mondóka segítségével ezt az évet is:

Végy egy jó nagy levegőt, aztán MOSOLYOGJ és mondd:

Csodálatos ez az év! 😊

Tudom, hogy minden tervem sikerül.

Tele vagyok életenergiával, lendülettel és kreativitással.

Boldog vagyok és szerencsés.

Szívem telis tele van szeretettel.

Szeretem az életem, ezért csodák történnek velem és körülöttem.

Világomban szeretet, béke, egészség és jólét van,

ezért a VILÁGBAN is szeretetet, béke, egészség és jólét van.

Hálásan köszönöm. 😊

Ingyenes Hírlevelek

SZÁMOK JELENTÉSE:

2+0+1+8=11=2

A számmisztika szerint a 2018-as évet a 2-es szám energiája jellemzi leginkább.

Mit jelképez a 2-es szám?

A holdat, a nőket, az együttműködést, a tömegeket, a lelassulást, a megérzéseket, a segítség nyújtást és segítség kérést, a ritmust, az érzelmeket és a szeszélyességet. Lesz lehetőségünk a TÜRELEM gyakorlására is.

Most alkalmas az idő a partnerkapcsolatok megerősítésére. 🙂 Ha kerüljük az érzelmi ingadozásokat és inkább együttműködésre, egyensúlyra törekszünk, akkor pozitívan élhetjük meg az év energiáit. Új barátságokra és új megegyezésekre számíthatunk.

Politikai és országirányítás szempontjából jelentős döntések születhetnek.

2+0+1+8= 11 (mesterszám)

A 2-es szám látszólagos lágy és simulékony, érzelmes energiái mellett jelen lesz a 11-es mesterszám is, amely nagyobb volumenű feladatok megálmodására sarkall bennünket és új ötletek megvalósítására.

Akkor lehetünk a legeredményesebbek, ha határozottságunkat és erőnket nem önzésre használjuk fel. Inkább arra törekedjünk, hogy kreatív ötleteinket és energiáinkat a szolgálat irányába tereljük.

20:        Együttműködés, segítség, angyalok

1:        Nap, Férfiak, határozottság, vezetői képességek, önbizalom, függőségek, találmányok, újdonságok, kezdetek   

  8:        Jólét, hatalom, szenvedély, misztikum, siker, belső erő, akaratérvényesítési képesség

18:       Anyagi érdekek, perpatvar, mély érzelmek és közel a Fény. Fontos a pozitív megerősítés és az önismeret, amely segít.

Akkor tudjuk magas szinten megélni a fent említett számok vibrációit, ha függőségek pénzügyi harácsolás, zsugoriság, szegénységtől való félelem és a hatalommal visszaélés helyett arra összpontosítjuk figyelmünket, hogy megérdemeljük és elfogadjuk a pénzügyi jólétet és gazdagságot, miközben mi magunk is okosan, bölcsen és nagylelkűen bánunk a pénzzel, az anyagi javakkal és a saját energiánkkal.

Csillogtassuk meg bátran művészi vénánkat, diplomatikus természetünket, vagy társuljunk másokkal. Továbbá tiszteljük és szeressük önmagunkat, töltődjünk rendszeresen természetes örömforrásokkal: alkotás, pihenés, wellness, tanfolyam, séta, mozgás, tanulás, mozi, kabaré, színház, tánc, jóga, meditáció… és minden egészséges jóval, ami örömet okoz. A lényeg, hogy Önmagaddal is foglalkozz, mert most hajlamos lehetsz feláldozni magad másokért. Ne tedd. Inkább MOSOLYOGJ kedvesen, aztán szépen képviseld a saját érdekeidet is. 😊

A fentiek ellenkezőjét is felerősítheti egyes embereknél a 2018-as év energetikai hatása, amely által bármi áron előre akarnak jutni. Ezt se tedd, mert egyszer ez is visszaszáll Rád. Ez helyett, ha teheted, akkor mindig nyújts segítő kezet embertársaidnak – ha kérik – és tanulj meg Te is segítséget kérni. Energiáidat ne rombolásra, csalásra és pusztításra használd, hanem mindig építően, szeretettel, így Te is ezt kapod majd vissza. Kreatív ötleteidet bátran valósítsd meg, mert sok embernek jót tehetsz vele és lehet, hogy másnak nem jutna eszébe a Te gondolatod, vagy nem cselekedne.

Készíts terveket, tudd, hogy mit szeretnél és akkor az Égiek is segítenek, ha másnak nem ártasz vele. 😊

Kérj Mini Elemzést és hozzá a Szerencsés Sorsfordulat Munkafüzetet,
ide kattintva. Ára: 3.500,- Forint (igen, csak ennyi.)
Megrendelhető a Személyre Szóló Éves ELŐREJELZÉS. 
Írj nekem: vasadi.timea@freemail.hu

Légy boldog, egészséges, gazdag, bölcs és áldott az év minden napján! 😊

Szeretettel: Vasadi Tímea
kínai asztrológus
szammisztika-boldogan.hu

Gyere. Tarts velem a Facebookon is. 🙂

MEGRENDELEM

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.