Előrejelzés Márciusra

Március 5-én (budapesti idő szerint) az esti órákban elkezdődik a 

Jin Tűz NYÚL hónapja, amely április 5-ig (hajnali 3:51 h-ig)  lesz hatással ránk. 

Nézzük, milyen energiák érkeznek:

Megújulás

Itt a tavasz, az új élet, a friss lendület, az egészség és a megújulás energiája, hiszen a természetben minden zöldell, pompázik, virágzik és életre kel. Most van itt az ideje annak, hogy mi is megújuljunk, tündököljünk és ragyogjunk! 🙂 Célkövetésünkkel és kitartásunkkal meg is tudjuk valósítani ötleteinket és terveinket.

Bízz magadban

Lehetőleg ne hagyjuk magunkat befolyásolni és ne foglalkozzunk túl sokat környezetünk véleményével, mert időről-időre felbukkanhat kishitűségünk.  Azonban ha tudatosan figyelünk erre a Nyúl hónapjában és számba vesszük, hogy úgysem tudunk mindenkinek megfelelni, akkor a saját szívből jövő elhatározásunkat követhetjük, amely biztosan jó irányba visz és amelyben megbízhatunk. 🙂

Elérési Út, Szerelem, Jövő, Szív

Elkápráztató bókok

Bizony ezekben a hetekben ez is könnyebben megy, bár lehet, hogy nem “fűvel-fával” , hanem inkább a szerelmeddel, de az biztos, hogy most könnyedén megtalálod a hangot az emberekkel és a másik nemmel. A szuper kommunikációs érzéked mellett rááadásul

ügyesen tudod irányítani az eseményeket és kitartó vagy. Társad (udvarlód) pedig – akárcsak te 🙂 – örömmel vesz minden bókot, szép szót, dicséretet és szívesen beleveszik elbűvölő tekintetedbe.

Alacsony szinten a fentiek sunyiságban  és manipulációban nyilvánulhatnak meg.

Sziporkázni szeretnénk, ragyogni és szabadnak-szerelmesnek lenni

Cseresznye Fa, Virágzás Fa, VirágzóMinden adott ehhez, MOST van itt az ideje ennek is.  🙂 A természet és a testünk-lelkünk
ÉL-LÜKTET-PULZÁL-PEZSEG. Ráadásul tudjuk már nagyon rég, hogy
“fűben-fában orvosság”, tehát az egész Létezés segíti most a megújulásunkat, az egészségünket, amennyiben együttműködünk vele. Márpedig ez különösen fontos ebben a hónapban (és egész évben), ezért ne halasszunk tovább semmit, amit az egészségünk érdekében fontosnak gondolunk és lehetőleg változtassunk minden önromboló tevékenységünkün: testileg-lelkileg-szellemileg egyaránt.

Fókuszban a pénzügyek

Ebben az időszakban jobban érdeklődünk a pénzügyi helyzetünk és a befektések iránt. Biztos, hogy rengeteg tennivalónk és programunk van. Igyekszünk szorgalmasan, akár pihenésünket is feláldozva elvégezni feladatainkat, akár teljesen egyedül is. Ne akarjunk mindig mindent mi irányítani.

Miért tennénk ezt? Inkább lassítsunk egy kicsit, hiszen a kisebb-rendszeres feltöltődések megsokszorozzák az energiáinkat és újult erővel folytathatjuk feladatainkat. Szervezzük meg okosan a teendőket és nyugodtan osszuk szét a feladatokat.

Gyönyörű, Nő, Virág, Lány, Vonzó, Közeli Kép, KívülRengeteg ÚJ lehetőség érkezik az életünkbe, tele vagyunk kreativitással és tanulási vággyal. Lehet, hogy nem szól minden hosszú távra, de legalább kipróbáltuk egy-két lehetőséget és már van róla tapasztalatunk. Márciusban sokkal fogékonnyabbak vagyunk, mint máskor és könnyen gyorsan tanulunk, plána akkor, ha a kedvenc támánkról vagy kedvenc tanárunkról van szó.

Csodás tavaszi napokat kívánok és ehhez minden pillanatban boldog-tudatos-örömteli jelenlétet is! 🙂 

Szeretettel: Vasadi Tímea
kínai asztrológus
https://szammisztika-boldogan.hu/

Szeretnél Személyre szóló Mini Elemzést (kínai asztrológia alapján) és hozzá Szerencsés Sorsfordulat Munkafüzetet (21 napos gyakorlattal)
e-mailben? Ára: 3.500.- Ft Ez az egyik legjobb és leggyorsabb ajánlat! :)

MEGRENDELEM

 

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.