2020 MÁRCIUS a Jin Föld – NYUSZI hónapja

Rajtad is múlik (a gondolataidon és a a figyelmeden), hogy számodra a március a félelem és rettegés vagy pedig a szeretet, a szépség, a bizalom és a megújulás hónapja lesz.

A képhez tartozó alt jellemző üres; hare-4375952__340.jpg a fájlnév

Itt a tavasz, éled a természet és gyönyörű színekben-fényekben pompázik a világ! Az erő, a frissesség és a megújulás járja át minden sejtünket, miközben örülünk a napfénynek és boldogan fürdőzünk benne. Szinte az egész természet örömtáncot jár, lüktet, sziporkázik és a Létezés szerelemvarázslatot szór ránk…. 🙂

Elfogadóbbak és diplomatikusabbak vagyunk 2020 március 5 és április 4 között. Ezen felül figyelmesek is vagyunk, harmóniára törekvőek, kompromisszum készek és igyekszünk kerülni minden konfliktust. Ez nagyrészt sikerülni is fog, amennyiben nem gyűjtögetjük magunkban a kissebb-nagyobb sérelmeinket, ami egy idő után váratlanul robbanhat ki belőlünk, a környezetünkben lévők legnagyobb meglepődésére.

Arra figyeljünk oda, hogy midennek és mindenkinek azonban nem tudunk megfelelni egyszerre, ezért az lesz a legjobb, ha a saját érzésünk, belső iránytűnk vezérel fontosabb döntéseinknél.

Az pedig egészen biztos, hogy most ügyesen megtaláljuk a módját annak, hogy céljainkat elérjük. Mégpedig kedvesen, udvariasan, türelmesen, lágyan.

A képhez tartozó alt jellemző üres; love-2170706_960_720.jpg a fájlnév

Az emberi kapcsolatok tekintetében könnyedség, gyors ismerettség és nyitottság jellemzi ezt a hónapot. Ezért a SZERELMERE VÁGYÓKNAK kedvező időszak a mostani. Különösen utazások alkalmával, művészi tevékenységek, programok kapcsán, illetve bárhol megtörténhet a Nagy Találkozás. Főleg akkor, ha a szívünkben és a lelkünkben már készen állunk, ha ragyogunk, mert szeretjük magunkat és érezzük belül, hogy egy óriási csodával gazdagíthatjuk leendő társunkat.

Ezekben a hetekben érdemes megvizsgálni és különbséget tenni aközött, hogy: “Tényleg van valódi közös kapcsolódás közöttünk vagy pedig csak egy illúziót táplálok magamban??” Mert éveket lehet így eltölteni… fölöslegesen…

Magas szinten megtapasztalhatjuk a feltétel nélküli egység érzését és úszkálhatunk boldogan a szeretet-szerelem tengerében. Más esetekben kijózanító, racionalizáló helyzetekben találhatjuk magunkat túlzott kötődésünk miatt vagy idealizált álomvilágunk okán.

A jó hír az, hogy meg tudjuk valósítani terveinket, céjainkat és ötleteinket, de akkor VÁGJUNK BELE! Nosza! Mert lehet, hogy nehéz lesz a kezdet, de a siker nem marad el, ha mindent megteszünk. Ráadásul most rengeteg új lehetőség érkezik felénk.

“Gondolataim megváltoztatásával a környezetem is változik. Megbocsátom magamnak, hogy nem vagyok tökéletes. A legjobb tudásom szerint élek. Minden a múltban nekem okozott rosszat megbocsátom mindenkinek. Szeretettel elengedem őket. Az életben előttem álló változások mind pozitívak és én biztonságban vagyok. Szeretetteljes, harmónikus Univerzumban élek és hálás vagyok ezért. Megbízom az életben. A vonzás törvénye csak jót hoz az életembe. Minden lépésemet szeretet kíséri és egész világomat betölti az öröm. Egészséges vagyok. Minden szervem és minden sejtem egészséges. NYUGODT VAGYOK. AZ ISTENI HARMÓNIA MINDANNYIUNKAT ÁTJÁR. CSAK A VÉGTELEN JÓSÁG, A VÉGTELEN HARMÓNIA, A VÉGTELEN EGÉSZSÉG ÉS A VÉGTELEN SZERETET LÉTEZIK.

A TUDATOM most MEGTELT EGÉSZSÉGES, POZITÍV, SZERETŐ GONDOLATOKKAL, AMELYEK AZ ÉLMÉNYEIMBEN TÜKRÖZŐDENK. Mindez lehetséges. Képes vagyok rá. Mindnyájan képesek vagyunk rá. Megéri a fáradságot. SZERETLEK TÉGED.” 🙂 (Louise L. Hay)

Vedd le a rózsaszín szemüveged és vedd le a feketét is! Légy reális! Továbbá mozgósítsd TEREMTŐ pozitív energiáidat az életedben. Keress olyan elfgoglaltságot, ami érdekes és izgalmas Számodra, amit már régóta szeretnél. OLYAN DOLGOKKAL FOGLALKOZZ, AMI EMELI A REZGÉSSZINTEDET!!! 🙂 Testileg-lelkileg-szellemileg.

Újulj meg és sétálj nagyokat a tavaszi napsütésben, szedjél friss ZÖLD csalánt és teázgass, miközben rácsodálkozol minden illatra, szépségre és csodára . Egészséges és gyönyörű tavaszi napokat kívánok! 🙂

Szeretettel: Vasadi Tímea, kínai asztrológus

FACEBOOK

A Szerencsés Sorsfordulat Munkafüzet

segít Neked a pozitív energiákra és az egészségre fókuszálni.

  MEGRENDELEM

FRISSÜLJ FEL és ÚJULJ MEG Lelkileg és Szellemileg MOST!  A Belső változás pedig hamarosan a külső tapasztalataidban is megnyilvánul. Összeállítottam egy 21 napos gyakorlatot, amely többek között pozitív megerősítéseken alapul. Ha van magadra napi 10 perced és készen állsz a Boldogságra, akkor a Szerencsés Sorsfordulat Munkafüzet Neked szól!  Megrendelés és kifizetés után 1-2 napon belül küldöm Neked e-mailben. 2.000,- Ft 

——————————————————————————————————————–

Szeretnél kérni Személyre szóló, írásos Mini Elemzést és pár soros leírást a 2020-as évre vonatkozóan – AMELY SZEMÉLY SZERINT NEKED SZÓL? Ha igen, akkor

Katt ide:
https://szammisztika-boldogan.hu/szemelyes-mini-elemzes-vasarlas/

A kínai asztrológia alapján leírom Neked az egyéni adottságaidat ( kb: 1 oldal) és ezen felül pár mondatban kitérek arra is, hogy a 2020-ban Számodra mik a legfontosabb üzenetek. + Megkapod a Szerencsés Sorsfordulat Munkafüzetet, amely többek között egy 21 napos gyakorlatot tartalmaz, hogy tényleg szebbé és boldogabbá váljon a 2020-as éved és az életed! 

A csomag ára 3.800,- Ft,

E-mailben kapod meg, 1-3 napon belül.

Ajándékozd meg magad. Katt ide:
https://szammisztika-boldogan.hu/szemelyes-mini-elemzes-vasarlas/

jóga

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.