2020 ÁPRILIS az átRENDeződés és az ÚJ ALAPOK letételének ideje, kicsiben és nagyban (egyénileg és globálisan) egyaránt

1. rész: Egy kis számmisztikai betekintés a kínai asztrológia előrejelzés előtt (mindkét rész fontos!)

2+0+2+0=4    vagy    20+2+0=22=4 és április a 4-dik hónap, tehát ez is 4

Száma, 4, Négy, Számjegy, Háttér, Scrapbooking, Ábécé

A számmisztika szerint ez a hónap az év egyik leghangsúlyosabb időszaka. Hiszen a 4-es szám kétszer is megjlenik. A 2020-as év eleve 4-es év (a 22-es mesterszám mellett) és az április is 4-es hónapot képvisel. A négyes szám az anyagi világ száma, ami a fizikai világunkat szimbolizálja. A négyes szám az alapokat, a rendet, a szabályokat, a fegyelmet, a szorgalmat jelöli, ugyanakkor zártságot és korlátot is jelent, amelyből a kitörési pont felfelé lehetséges (piramisok), azaz a szellem felé (szellemi út: spirituális fejlődés) . Ebben az időszakban ÚJ ALAPOKRA helyezhetjük az életünket, új stabil pontokat és kapaszkodókat hozhatunk létre. Az Univerzum energiái azt üzenik nekünk a számokon keresztül, hogy ez a REND időszaka, tehát tegyünk rendet életünk területein: fizikailag, lelkileg és szellemi szinten egyaránt.

Építsd fel az életedet, és tanuld meg értékelni az út minden egyes lépését.” (Dan Millman)

Mi támogatott a 4-es szám rezgése alatt?

1, Tégy rendet a lakásodban, a szekrényeidben, a kertedben, a testedben, a pénzügyeidben stb.

2. Tégy rendet a lelkedben, törekedj harmóniára, nyugalomra és lépésről-lépésre haladj céljaid felé. Teremts egyensúlyt a logika és az érzelmek között.

3. Gondold végig, hogy MI a legfontosabb, illetve KI a legfontosabb Számodra, mit szeretnél ezután, milyen értékek mentén haladsz tovább, hogyan képzeled el a jövődet?

Megerősítés, Szimbólum, Ikon, Zöld

RENDEZD AZ ÉLETEDET MINDEN SZINTEN, mert áprilisban ennek van itt az ideje. Bizonyos dolgokat azonnal rendbe tehetsz és lesznek olyan irányok, amelyeknek a megvalósítása hosszabb időt vesz igényebe. Azonban most gondold végig és most tedd le az új alapokat, most tedd meg a az új irányba vezető ELSŐ LÉPÉSEKET.

Mit ne tegyél most:

– Légy fegyelmezett, de kerüld a görcsösséget.

– Ne hozz meggondolatlan döntéseket. Ne sürgesd a dolgokat.

– Fejezd be a feladataidat.

„Őrizd meg tested és elméd rugalmasságát, hajlékony légy, ne pedig hajlíthatatlan.

Értsük meg! VALAMINEK meg kell halnia ahhoz, hogy valami új megszülethessen.
Erről szól 2020 ÁPRILISA!

A lány nincs többé, mert anyává vált, amikor megszületett a gyermeke. ÚJ minőségben létezeik ezentúl tovább. A mi világunk is megújul, amelynek irányát közösen alakítjuk most.

Kislány, Wildflowers, Rét, Gyermek, Boldogság
Előrejelzés: 2020 Április

Fedezd fel Önmagad és a Létezés Csodáit.
Gondold végig, hogy mi a Te irányod és tedd meg most az első lépést felé!

Hogyan kerüld el a betegséget?

Tartsd magasan az energia szintedet.

Arra kérlek, hogy az állandó hír olvasás+félelem+ rettegés helyett inkább erősítsd az immunrendszered sok nevetéssel, napfénnyel, lazítással, boldogsággal, testmozgással, zöldségekkel, gyümölcsökkel, szeretettel, játékossággal, pozitív hírekkel, pozitív gondolatokkal, jócselekedetekkel, örömteli munkával, álmaid megvalósításával, csikunggal, jógával, tánccal, művészettel, meditációval és mindazzal, amit szeretsz! 🙂

Szeretettel: Vasadi Tímea (kínai asztrológus)

———————————————————————————————
2. rész: Kínai asztrológia

Az EGÉSZSÉG témája a Jang Fém – Sárkány időszakában is terítéken van 2020 április 4 és május 5 között.

2020 márciusában nagyon sokat foglalkoztunk az egészség-betegség témakörével, ugyanakkor egy csodálatos, szeretetteli közös összefogás és együttműködés is létrejött az emberek között. Együtt rezdültünk, együtt éreztünk, együtt cselekedtünk, együtt kerestünk megoldásokat és együtt osztoztunk a mindannyiunkra kiható közös sorsunkban. 🙂

Kalapács, Vízszintes, Bíróság, Igazságügyi, Jobbra

Igazság, becsület, törvények, szabályok, erő: Most erőteljesebb energiák hatnak át bennünket és jobban felszínre kerül bátorságunk, harciasságunk és küzdőszellemünk. Szókimondóak vagyunk, határozottak és törvénytisztelők. Most nem nagyon kötünk kompromisszumokat. Magas szinten úgy tudjuk működtetni ezeket az energiákat, ha őszinték vagyunk, becsületesek és kiállunk a gyengébbek mellett. Ehhez meg is van a fizikai és mentális erőnk egyránt. Ebben a hónapban jobban figyeljünk a törvények, szabályok fokozott betartására.

KÜLÖNÖS VÉLETLENEK-ÉRDEKES ÁLMOK. Kicsit komótosabbak vagyunk, LELASSULUNK. Nehezebben kezdünk neki feladatainknak. Azonban megérzőképességeink elkezdenek remekül működni. KERÜLJÜK A HALOGATÁST. Figyeljünk oda jobban álmainkra és intuicíónkra.

Sárkány, Ábra, Történet, Magic, Fantasy, Hüllő, Rajz

Nagyon fontos, hogy hallgass belső hangodra, mert segít Neked abban, hogy mit kell még megtenned EGÉSZSÉGED érdekében, illetve melyek azok a dolgok, amelyeket kerülnöd kell. Tégy így – vagy ne tedd tovább.

Ebben az időszakban a problémákat kizárólag magunkak köszönhetjük, azáltal, hogy olyan dolgokat teszünk, amelyekről pontosan tudjuk, hogy nem szabad megtennünk. Most felszólítást kapunk az önromboló szokások elhagyására is.

Előtérbe kerülnek gyógyító képességeink, jobban vonzódunk a “természet feletti” ismeretekhez (természet feletti= így hívjuk, de valójában természetes ismeretek, csak eddig ismeretlen volt számunkra a működésük).

Húsvét, A Tojás, Kosár, Húsvéti Tojás, Húsvéti Fészek

Az újítások és a reformok is fókuszba kerülnek. Most szívesebben szereplünk, mint máskor, örömmel beszélgetünk, csacsogunk és minden érdekel minket. OPTIMIZMUS, ENERGIKUSSÁG és KREATIVÍTÁS. MŰVÉSZET. ZENE. ALKOTÁSOK. Valósítsd meg Önmagad és hozd felszínre a Benned szunnyadó tehetségeket. Most szívünket-lelkünket és minden tehetségünket képesek vagyunk “beletenni” abba, amivel foglalkozunk.

Meditáció, Meditáció Monk, Théraváda Buddhizmus, Vallás

Sok feladatot egyedül kell megoldanunk, de meglesz hozzá az erőnk és a képességeink is. Ha váratlan helyzetekkel találkozol (vagy bármikor napközben eszedbe jut), akkor hunyd be a szemed és figyeld a légzésedet. Csendesedj el 1-2 percre, lazítsd el a tested, és végy 1-2 egyenletes, lassú, mély lélegzetet, miközben érezd, hogy biztonságban vagy és szeretet vesz körül. Csak figyeld a légzésed…. lazíts….Légy ebben a nyugalomban egy kicsit, aztán mosolyogva nyisd ki a szemed és légy HÁLÁS mindazért, amid van. 🙂 Nézd meg, milyen szép tiszta a levegő, figyeld néha a felhőket és a természetet. Aztán lépésről lépésre valósítsd meg a legszebb álmaidat!

Jó egészséget kívánok, gyönyörű-új Belső Utakat és vidám, játékos, örömteli , áldott Húsvéti Ünnepeket! 🙂

Szeretettel: Vasadi Tímea (kínai asztrológus)

ÁPRILISBAN a Szerencsés Sorsfordulat Munkafüzet csak 1.000,- Forint. 1 napon belül már meg is kapod az e-mail címedre. Aztán egyből elkezdheted a 21 napos gyakorlatot, amely csak 10 percet kér naponta az életedből. A végén pedig bőségesen megtérül a befektetett energiád. Itt rendelheted meg:
https://szammisztika-boldogan.hu/vasarlas/

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.