Szeptemberi Fény Üzenet

 

Szellemi Gyógymód – Dr. Joseph Murphy-től:

 

horoszkop elemzés, szammisztika-boldogan.hu

A szellemi gyógymód az, amikor a bennünk lakozó Istenhez fordulunk, és az Ő békességére, harmóniájára, tökéletességére, szépségére, határtalan szeretetére és korlátlan hatalmára gondolunk. Legyünk tudatában annak, hogy Isten szeret bennünket és gondoskodik rólunk. Ha így imádkozunk, a félelem fokozatosan köddé válik bennünk.  Ha például szívbetegség miatt imádkozunk, ne beteg szervként gondoljunk a szívre. Ez nem lenne megfelelő gondolkodás. A gondolatok dolgok. A gondolat testet ölt sejtek, szövetek, szervek és idegek formájában. Ha beteg szívre, magas vérnyomásra gondolunk, azzal csak rontunk a helyzeten. Ne foglalkozzunk tehát tünetekkel, szervekkel.

Elménkkel összpontosítsunk Istenre és az Ő szeretetére. Érezzük és tudjuk, hogy csakis egyetlen Gyógyító Jelenlét és Erő létezik, és fogadjuk el, hogy nincs erő, amely szembeszállhatnak Istennel. 

Csendesen, nyugodtan és szeretetteljesen jelentsük ki, hogy a Gyógyító Jelenlét felemelő, gyógyító, erőt adó ereje keresztüláramlik rajtunk és meggyógyít bennünket. Tudjuk és érezzük, hogy Isten harmóniája, szépsége és élete megnyilvánul bennünk erő, békesség, tökéletes egészség, életerő és helyes cselekvés formájában. Érjük el ennek tiszta felismerését és a beteg szerv meggyógyul Isten szeretetének világosságában.  “Dicsőítsétek meg tehát Istent testetekben. “ (1 Korintusiaknak 6:20)

Sok sikert és tökéletes egészséget kívánok! 🙂

Ha szeretnél kapni Havi Előrejelzéseket, a kínai asztrológia módszerével, akkor itt tudsz feliratkozni az ingyenes Hírlevelekre.

Tarts velem a Facebookon is. KATT IDE:)

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.