Októberi Fény Üzenet

Lottó nyeremény bevonzása– Abraham Esher Hicks 

Megnyerni a Lottó főnyereményt?Részletek a lent található videóból:

  • Nem akarhatsz valamit, amid nincs, anélkül, hogy azonos szinten ne rezegnél vele.
  • Azzá kell válnod, amit akarsz és akkor megkaphatod.
  • Érezned kell a jólétet
  • “Főnyeremény”: ebbe a szóba benne van, hogy nagy dolog, hogy ………. millió forint/dollár és benne van, hogy “ritka”, de ha azt mondod, hogy “Univerzum, jó lenne egy kicsit több pénz” és gyakran ajánlod föl ezt az érzést, amíg már eljutsz oda, hogy elvárod, hogy megtörténjen, tehát úgy, hogy a szavaid természetesen mondják: “Univerzum, tényleg jól jönne a több pénz. Mindenképpen elvárom, hogy több pénz áramoljon be hozzám.” Ebben a gyengéd, ellenállás nélküli elvárásban elkezdene áramolni hozzád a pénz. 🙂 De amikor azt mondod: “Univerzum, tudom, hogy ott van, ott ül ez a hihetetlenül nagy, szinte senki által felfogható rakás pénz és én szeretném, ha idejönne az én rakásomhoz” A rezgési disszonancia (széthangzás) olyan hatalmas, hogy ezt már abból is megtudhatod, hogy mit érzel, amikor erről beszélsz. Legtöbbször nem azt várod el, még akkor is, ha a szavaiddal azt hangoztatod. EZ ÍGY NEM MŰKÖDIK.
  • Neked krónikusan itt kell lenned a jólét rezgésében és amikor itt vagy, az Univerzum azt fogja mondani: “itt egy ötlet”…-és te a jólét rezgésében vagy és hirtelen kaphatnál egy olyan inspirációt, hogy megállj a 7-11-es Lottózónál és egy inspirációt, hogy megvedd azt a szelvényt, amivel megnyered a lottót, de ahhoz, hogy ezt megtedd, benne kell legyél az “örvénybe” és ezt nem lehet csak úgy hirtelen megtenni…te hangolod magad, ahhoz a frekvenciához és nem azt mondod, hogy meg akarod nyerni a főnyereményt, hanem azt, hogy: “A PÉNZ BŐSÉGESEN ÁRAMLIK HOZZÁM” beáramlik és kiáramlik, be és ki, be és ki, mint a levegő. Természetes, hogy jön hozzám, látod? Be kell, hogy kerülj az Örvénybe (Isten, Létezés), aztán az Örvény (Isten, Mindenség) mindent megad neked. Tehát, hiszel az Örvény (Isten, Univerzum) érvényességében????

Érdemes végignézni a videót. 🙂 Sok sikert és sok szerencsét kívánok! 🙂

Szeretnék kapni Ingyenes Hírlevelet és havi előrejelzést. FELIRATKOZOM.

 

 

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.