Születés, élet, halál, halál utáni élet

meditation-473753__180
Villás Béla előadáson voltam, aminek ez volt a címe:
Születés, élet, halál, halál utáni élet

Villás Bélával 2007-ben találkoztam először, azóta szinte minden tanfolyamot, képzést elvégeztem Nála és közel 5-6 évig előadásaira is folyamatosan jártam.

A legutóbbi kb. 2 órás előadást lehetetlen leírni pár mondatban, ezért szeretnék kiragadni egy pár gondolatot és megosztani most Veletek:

Senki nem gondolhatja komolyan, hogy annyi lenne az élet értelme, hogy megszületünk, robotolunk, mindenkinek megfelelünk, becsületesen dolgozunk, adózunk és jutalomként 70-80 éves korunkban mehetünk a föld alá… Ennek nem sok értelme lenne!

Valahonnan jövünk, amikor ide leszületünk a földre és valahová megyünk, amikor elbúcsúzunk innen. Az élet állandó, csak a születés-halál időszakai váltakoznak.

Szellemünk Örök, lelkünk kb. 25.920 évre adatott, testünk pedig 70-80 évre, bár igazából sokkal-sokkal többre, de ebbe ne menjünk most bele. A lényeg a “Szent hármasság”, a test-lélek-szellem egysége, amelyben benne lakozik Isten ereje:)

Tehát leszületésünk előtt mi választjuk ki családunkat, életkörülményeinket, mégpedig az alapján, hogy mindezekből a lehető legtöbbet tanulhassuk. “Odafent” tökéletesen átlátunk mindent és nem földi aggyal választunk Küldetést.

Örömmel készülődünk a Földre, a saját magunk által kijelölt megtapasztalásokra, amikor pedig itt vagyunk, akkor mégis siránkozunk és azt hisszük, hogy Isten büntet minket. Elfelejtettük, hogy Isten szeret minket, hisz az Ő gyermekei vagyunk és tiszteletben tartja a Szabad akaratunkat is.

Mi lenne, ha MEGÁLLNÁNK egy kicsit amikor nem mennek jól a dolgaink, amikor félünk, szomorkodunk, amikor kilátástalannak látjuk az életünket és a jövőnket?! Mi lenne ha nem másra mutogatnánk, hanem felvállalnánk saját életünkért a felelősséget?

A magyar közmondásban is benne van egyértelműen: “Mindenki a saját szerencséjének a kovácsa!” “Ki mint vet, úgy arat.”

Kérlek, ne hibáztass ezentúl senkit. Se anyósod, se a párod, se a főnököd, se a pártokat és a szomszédodat se! Mindennek az oka Te vagy! Ezért Te vagy képes életed megváltoztatására is. Ez szerintem jó hír! Ezentúl ahelyett, hogy másokat hibáztatnál, amikor nem tetszik az életedben valami, inkább kérdezd meg magadtól: ENNEK VALÓBAN ÉN LENNÉK AZ OKA?” Hogyan teremtettem ezt meg?

??? 🙂

Jusson eszedbe, hogy az Atyától mindent megkapsz. Jusson eszedbe, hogy játszani jöttünk ide, tapasztalni, fejlődni és élményeket gyűjteni. Istenanya és az Atya szeret téged, de attól még az ok-okozat törvénye vonatkozik Rád.

Ezentúl olyan dolgokat tégy mással, amit szeretnél, hogy Veled is tegyenek!:) Szeresd Önmagadat és tudd, hogy képes vagy bármit megváltoztatni az életben. BÁRMIT!

Fontos tudni azt is, hogy mindenki olyan életfeladatot választ magának, amelyet képes végigcsinálni és pont olyan energiákkal születünk le, amelyek szükségesek a küldetésünk beteljesítéséhez.

Ha szeretnéd pontosan tudni ezeket az információkat, akkor a Névmisztika-Számmisztika tanfolyamon elsajátíthatod az ehhez szükséges tudást. A tananyag segítségével már nem csak saját magadnak, hanem szeretteidnek, ismerőseidnek is kiszámolhatod küldetését, jellem számát és sok más érdekességet.

Elég, ha tudod valakinek a nevét és máris átláthatod a tanultak segítségével a másik ember legfontosabb jellemzőit. Természetesen egy személyes találkozással mindig pontosabb képet kapsz. A Nevem és születési számom életem kulcsa tanfolyamot Villás Béla állította össze. Egyszerű, gyors és nagyszerű rendszer, amelynek a lényegét 1 nap alatt elsajátíthatod. Tanúsítványt is kapsz a Tanfolyam elvégzéséről.

Részletek és jelentkezési Űrlap a Számmisztika Tanfolyam oldalon vagy ezen az oldalon lejjebb.

1 nap Önmagadért.
Jelentkezz,örülni fogsz a döntésednek:)
Számmisztika Tanfolyam

  Jelentkezés tanfolyamra

  A tanfolyam ára csak 20.000,-Ft

  Név (kötelező, titokban marad)

  Email cím (kötelező, titokban marad)

  Várom jelentkezésedet! Szeretettel: Vadasi Tímea:)

  ************************************************************************

   

  MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

  Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.