Júliusi Előrejelzés a KECSKE hónapjára

ELŐREJELZÉS (általános bepillantás)
A KÍNAI ASZTROLÓGIA alapján: 2017. JÚLIUSRA
Egyszerű gyakorlati tanácsokkal! 😊

Július 6-án éjfél előtt 9 perccel (budapesti idő szerint) belépünk a Jin Tűz – KECSKE hónapjába, ami nagyon sok izgalmat tartogat számunkra. Ez az időszak egyébként augusztus 6-ig tart.

Érdekes találkozások, ismeretségek, kalandok várnak ránk, a társkeresők pedig izgalmas, flörtökre, szerelemre, vagy akár mély lelki kapcsolatra számíthatnak- amennyiben társaságba mennek és kimozdulnak! 🙂  A Tüzes Július heve mindannyiunkra hatással lesz, az biztos.

Az egyik jó hír az, hogy segítő energiák vesznek körül és hivatalos ügyeidben, illetve pénzügyek terén segítségre számíthatsz. Tanács: beszélj a terveidről, gondjaidról + figyeld a felbukkanó jeleket, ötleteket, embereket és élj a segítő lehetőségekkel.

A másik jó hír pedig az, hogy tele vagyunk kreatív energiákkal és isteni sugallatokkal, amelyeket magas szinten alkotásra és megoldásokra használhatunk. Azonban alacsony szinten fékezhetetlen erőként tapasztalhatjuk meg a kiáradó, lendületes energiákat. Ez rajtunk áll! Mozgósítsuk magunkban és magunk körül a pozitív energiákat (gondolatokkal, szavakkal, érzésekkel, tettekkel, vidámsággal, örömmel) Lejjebb még írok a jó-hírekről. 😊

Hirtelen és váratlan eseményekkel is találkozhatunk, továbbá meleg hónapra számíthatunk, mert sok a TŰZ energia ebben a ciklusban. Bánjunk óvatosan a TŰZ-zel általánosan is (otthon, erdőben, környezetünkben) és a saját haragunkkal/dühünkkel is. Mindig jusson eszünkbe éles helyzetben: „Jöhet a harag… 2 percig!!! Ennyi elég is belőle. Most megnyugszom és a segítő energiákra összpontosítok”
Magas szinten a tűz energia lelkesít és optimistává, boldoggá tesz bennünket. 😊

Ebben a periódusban a LÉLEK mélységei és a megérzéseid csodái kapnak főszerepet!

Mindamellett, hogy pörgős, fordulatos és izgalmas napoknak nézünk elébe, érzelmileg nagyon érzékenyek leszünk és könnyen túlreagálhatunk minden eseményt. Jusson eszünkbe, hogy: „Ne csináljunk a bolhából elefántot!” 😊 Azaz, ne nagyítsuk fel a saját gondolatainkkal semmilyen eseményt, ne „lássunk bele” a történésekbe olyan dolgokat is, amelyek nincsenek is, vagy legalábbis nem olyan súlyos gondok.

Ezekben a hetekben könnyen előbukkanhatnak olyan múltbeli problémák, amelyek még feldolgozatlanok maradtak. Ezért, ha ez megtörténik, akkor hagyjuk, had törjön csak felszínre egy-egy érzés, egy-egy emlék vagy esemény. Most legalább felkínálja a sors, hogy ne a mélybe dolgozzon ellenünk egy-egy „elfeledett” probléma, hanem végre előjöjjön. Így lehetőségünk lesz  arra is, hogy megoldjuk és feloldjuk a múltat, azért, hogy FELSZABADULTAN élhessük tovább az életünket. 😊

Gyakorlat:
Ha a felszínre került egy kellemetlen érzésed/emléked, akkor éld át sokszor-sokszor…. egészen addig, amíg nem tudsz rajta mosolyogni… , aztán gondolatban mondd és érezd:
– „Szeretem magam, ezért megbocsátok neki. Abban a pillanatban, amikor a másik ezt tette, akkor a legjobb döntésnek tűnt a számára és talán így volt megírva a Sorskönyvbe. Elengedem XY-t, szabad és én is szabad vagyok.”
– „Szeretem magam, ezért megbocsátok magamnak, amiért ezt tettem (vagy amiért hagytam, hogy ezt tegye a másik)

(ha szükséges, akkor kérd szakember segítségét. Milyen szakember? Akiben Te hiszel, aki Számodra hiteles, szeretetteljes és szimpatikus)

Arra is  figyelj, hogy lehetőleg ne bánts meg másokat, mert ezekben a hetekben nagyon szókimondóak vagyunk és csak mondjuk-mondjuk a magunkét. Könnyen elkaphat a meggondolatlan hév lendülete is. Megoldás:  Minél többször alkalmazod a JELENLÉT gyakorlatot, annál jobban tudod irányítani az eseményeket, annál energikusabb és tudatosabb maradsz, akkor is, ha az ÉRZELMEID viharában találod magad: Csak figyeled a légzésed, ahogy belélegzel és ahogy kilélegzel…. , nyugodtan – békésen belélegzel, aztán ki és azt veszed észre, hogy a JELENBEN maradsz, tudatosan és közben szépen MEGNYUGSZOL…. és minden rendeződik. 😊

MAGAS SZINTEN úgy éled meg a jelenlegi energiákat, hogy lelki támaszként segíted az embereket, hallgatsz a megérzéseidre és tetterősen megvalósítod a terveidet. Alkotsz, írsz, beszélsz és megnyilvánulsz- pozitívan, derűsen, boldogan, lelkesen.

A LÉLEK mélységei mellett könnyen megtapasztalhatod a megérzéseid csodáit, hiszen a KECSKE hónapja a SUGALLATOK hónapja, amikor érdemes figyelned az ötleteidre és az intuíciódra, mert záporoznak feléd és a spirituális csatornád most nagyon nyitott.

További jó hírem pedig az, hogy meglesz benned a kellő lendület, kitartás és erő ahhoz, hogy az elképzeléseidet és a terveidet meg is valósítsd! Rajta! Használd ki a segítő energiákat! 😊

Ha nem a Hírlevélből értesültél az Előrejelzésről, de szeretnél kapni Havi Előrejelzést, akkor ITT feliratkozhatsz. KATT IDE.

Gyönyörű Nyarat kívánok! 🙂
Szeretettel: Vasadi Tímea
kínai asztrológus
szammisztika-boldogan.hu

A 2017-es évre vonatkozó előrejelzést itt találod.

LÉGY NYUGODT! -Dr. Joseph Murphy gondolatati:
Két oka lehet annak, ha nem veszünk tudomást a belső útmutatásról.
Vagy túlságosan feszültek vagyunk, vagy nem ismerjük fel a jelet, amikor megkapjuk.
Ha boldog, bizalommal teli hangulatban vagyunk, biztosan felismerjük az intuíció felvillanásait.
Mi több, érezni fogjuk a késztetést is, hogy induljunk el a nyomon.
Ezért aztán mindig légy nyugodt és laza, amikor útmutatásért imádkozol. Félelemmel, feszültséggel, aggódással nem lehet elérni semmit. A tudatalatti akkor adja meg a választ, amikor a tudat nyugodt, ellazult és fogékony.

Ha tetszett a cikk, akkor lájkold és oszd meg másokkal is. Köszönöm. :)

 

Szerencsés Sorsfordulat Munkafüzet: 21 napos gyakorlattal. (Boldogság E-könyv e-mailben) Érdekel? KATT IDE! 🙂

 

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.