ELŐREJELZÉS DECEMBERRE: 2021 december 6-án, este lépünk be a JANG FÉM – PATKÁNY hónap időszakába.

Nézzük meg, hogy mire érdemes figyelnünk 2022 január 5-ig:

PÉNZÜGYEK – BIZALOM – SZABÁLYOK – ELSZÁNTSÁG- SZÓKIMONDÁS- NEMES ÜGYEK ISMÉTLŐDÉS – RÖVID TÁVÚ HATÁSOK – ÉRZELMEK – LÉTEZÉS CSODÁI -SZERETET

Szókimondás, becsületesség és fáradhatatlanság jellemzi ezeket a heteket. A törvény és a szabályok újra előtérbe kerülnek. Az erkölcs és az igazság képviselete, betartása és alkalmazása hangsúlyos szerepet kap fizikai életünkben és szellemi szinteken is.

Érdekesség az is, hogy a Jang Fém -Patkány minőségű 2020-as esztendő – amikor a vírus és ennek hatásai erőteljesen megjelentek világunkban – most újra visszaköszön ezekben a hetekben. Miképp? Hogyan? Ezt megfigyeljük….

Valamelyest újra éljük a 2020-as év történéseit, de rövidebb ideig és kicsit máshogy.

A szabályozások megint fókuszban és ezek betartása is, azonban az „emberek”, „családok”, „barátok” „csoportok” is láthatóak a hónap induló pillanatában,

ezért remélem, hogy lesz lehetőség közösen ünnepelni és szeretetben együtt lenni. 🙂

Viták-súrlódások-nézeteltérések előfordulhatnak ugyan, és bizonyos ügyekben úgy érezhetjük, hogy magunkra maradtunk, de AZONNAL JUSSON ESZÜNKBE, HOGY MOST MI VAGYUNK FELRUHÁZVA OLYAN ERŐKKEL ÉS ENERGIÁKKAL, HOGY FONTOS ÜGYEINKKEL EGYEDÜL IS KÖNNYEN ELBOLDOGULUNK.

Boldog Karácsonyt! 🙂

A mozgás – utazás energiája, az empátiánk és a megérzéseink is segítenek bennünket. Sistergünk-bizsergünk, de ARRA IS FEL KELL KÉSZÜLNÜNK, HOGY NEM MINDEN SZÓL MOST HOSSZÚ TÁVRA!

Fókuszban a PÉNZÜGYEK és a KAPCSOLATOK KIALAKÍTÁSA. Családcentrikusok vagyunk ezekben a hetekben és jó üzleti érzékkel rendelkezünk.

„A bizalom mély megértése annak, hogy csak rész vagy, egyetlen hangjegy egy nagy szimfóniában, csak egy kis hullám az óceánban. A bizalom azt jelenti, hogy követni kell a teljességet, a teljességgel kell áramolnod, hogy összhangban kell lenned vele. A bizalom azt jelenti: nem ellenségként vagyok itt, nem harcolni vagyok itt. Azért vagyok itt, hogy élvezzem a lehetősséget, ami megadatott, azért vagyok itt, hogy hálás legyek, és ünnepeljek.” Osho

DECEMBERI ELŐREJLEZÉS

EMBER FELETTI KÉPESSÉGEINK mutatkoznak most meg és ÉRZELMEINKET is megélhetjük eben az időszakban.

Könnyen lehet, hogy elismerésben részesülsz és előrelépésre számíthatsz a karrieredben vagy párkapcsolatodban, esetleg terveid területén. 😊

MEGJELENT A BOLDOGSÁG FALINAPTÁR: 3.380,- Ft

“A szeretet nem egy személy kizárólagos szeretete, hanem olyan lelkiállapot, amelyben készek vagyunk mindent szeretni. Az az állapot, amelyben egyedül ismerhetjük föl lelkünk isteni eredetét.”(Tolsztoj)

Pár jótanács 2022 január 5-ig:

– Fontos lesz ezekben a hetekben a fókuszálás és az összpontosítás, különben szétszóródik a figyelmünk.

– Kerüljük a csatározásokat és helyette használjuk nemes ügyek érdekében vakmerőségünket és bátorságunkat .

– Érdeklődésünk sokrétű ezekben a hetekben, de nem lesz minden túl tartós! Így tervezzünk.

“Az élet és a szeretet csupán egyetlen időt ismer: a jelent. Az egyetlen érzékelhető idő a pillanat, amelyben élünk, amikor szeretünk.”(Tatiosz)

Engedd el a problémáidat, aztán fogadd be a megoldásokat és a csodákat! 🙂

Sok-sok szeretettel kívánok Nektek békés, boldog, vidám és szeretettel teli decemberi napokat és csodás, kellemes ünnepeket! 🙂

Szeretettel: Vasadi Tímea

***************************************************************************************

Neked van már 2022-es Boldogság Falinaptárad? 

MEGRENDELEM.

Több, mint NAPTÁR!  Van benne HARMÓNIA * CSALÁD *SZERELEM* MONDÓKA * ÉLETÖRÖM * SZERETET * MOSOLY* MONDÓKA

2022-es Falinaptár * Családbarát* gyermekbarát * Boldogság - TÖBB, MINT NAPTÁR! :) 2022
2022-es NAPTÁR (A4-es Boldogság Falinaptár)

Szeretnél egy személyre szóló, írásos kínai asztrológia elemzést? Amely tartalmazza a leszületésed pillanatában hozott legfontosabb energiákat és feladatokat? + Ebben az Elemzésben röviden leírom Neked a 2022-es év, Rád vonatkozó legfontosabb energiáit is.

+ AJÁNDÉKOT is kapsz! 

KÉREM AZ ELEMZÉSEMET ÉS A 2022-es ÉVRE SZÓLÓ LEFONTOSABB CSILLAG-ÜZENETEIMET, AZ AJÁNDÉKKAL EGYÜTT.

Ára: 5.000,- Ft
A személyre szóló elemzésed és a 2022-re szóló csillagüzeneted 1-3 napon belül érkezik az e-mail fiókodba, az ajándékkal együtt. (A megrendeléstől és az átutalástól számítva.)

MOST KÉREM!

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.