Decemberi Fényüzenet

Decemberi Fényüzenet:

GYŐZELEM!
Sandalphon arkangyal:
“Imáid meghallgatásra találtak,
és megválaszoltattak. Bizakodj!

Győzelem angyala

 

Ezt  a kártyát Doreen Virtue Arkangyal Jóskártyáiból húztam Nektek. Nézzük meg a hosszabb jelentést is:

“Imáid meghallgatásra találtak, és megválaszoltattak. Bizakodj!”

„Megérdemled e győzedelmes időszakot. Megingathatatlan összpontosításodnak és elkötelezettségednek kedvező gyümölcse lett. Most a békesség és az öröm a tiéd. Csak ez a pillanat lebegjen a szemed előtt, ízlelgess minden érzést, és add át magad neki. Tudd, hogy jó kezekben van a jövőd, és nyugodtan élvezd a jelen pillanatot. Örülj annak, aki vagy, és tudd, hogy a sikereddel mindenki jól jár.

Metatron mellett Sandalphon a másik olyan arkangyal, aki emberként élt a földön, és olyan rendkívüli életet élt, hogy fölemelkedett az arkangyalok körébe. Így hát Sandalphon abban tud segíteni, hogy mi is kiemelkedő életet élhessünk. Azzal a kéréssel fordulhatunk hozzá, hogy segítsen egységben élni, és teljesen fölébreszteni a prófétálás, a gyógyítás és a megnyilvánulás lelki adományait. Sandalphon támogatásával képesek leszünk úgy kimondani a saját igazságunkat, hogy senkinek sem ártunk vele. Azonkívül segít értékelnünk valamennyi csodát és győzelmet, még a legkisebbeket is.”

Én is kívánok Nektek gyönyörű és szeretetteljes Ünnepi készülődést! 🙂 Tímea

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.