Előrejelzés a JIN FÉM-BIVALY  Hónapra:

Szeretettel köszöntelek 2017-ben! 🙂 Itt találsz egy 4,5 perces videót a 2017-es Év Numerológiai Üzenetéről. A Kínai Asztrológia rendszerében egy hónap múlva kezdődik el az Új Esztendő és most pedig belépünk a BIVALY hónapjába.  A BIVALY hónap kezdete: 2017. Január 5.   4:56

Mire érdemes figyelnünk 2017. Január 5 és Február 3 között, a Jang Tűz Majom Év utolsó hónapjában? Mire figyeljünk a JIN FÉM-BIVALY  hónapban?

Bivaly hónap, 2017-ben

A Házasság és mindenféle Hatalmi/Hivatalos Szervezet központi szerepet kap ebben az időszakban.

Természetesen egyéni képletünk alapján mindenkinek más és más összefüggésben kerül előtérbe a fenti üzenet, de az univerzális energiák szerint általánosságban tényleg főszerepet kapnak most a Hivatalos szervek, intézmények és a Közigazgatással, Igazságszolgáltatással kapcsolatos ügyek, ügyintézések, történések.

KARRIER, CSILLOGÁS, TEHETSÉG, SZÉPSÉG

Kínai Asztrológia, bivaly hónap képe 2017-ben

Az is jellemző lesz, hogy most különösen kötelességtudóan, felelősségteljesen végezzük munkánkat és ezen felül Lelki Egységet érezhetünk bizonyos munkahelyi/családi kapcsolatainkban. 🙂 Könnyen előfordulhat, hogy elismerésben részesülünk és észreveszik különös tehetségünket, egyedi képességeinket.  Karrieri Előmenetelre is számíthatnak egyesek, mások pedig egy Házasságnak vagy egy Tanúsítványnak örvendezhetnek. Egyes apukák pedig a leány gyermekükre fókuszálnak.:)

A magánéletben, a párkapcsolatban és az otthonunkkal kapcsolatban pedig az öntörvényűség jellemző most, amikor saját szabályaink szerint akarunk rendet teremteni.

Szintén főszerepet kap minden szépséggel kapcsolatos szakma és megnyilvánulás. Fontos lesz, hogy a legjobb, legszebb formánkat hozzuk és vágyunk az elismerésre, a szereplésre. Ezért a színészek, énekesek is jobban előtérbe kerülnek ezekben a hetekben.

Találkozhatunk konfliktusokkal is a hónap folyamán, különösen a pénzügyeket illetően, vagy a tágabb környezetünkkel kapcsolatban, illetve édesapánk/nevelő apánk viselkedése, párunk nézete is szembe kerülhet a miénkkel, DE az a jó hír, hogy NINCS AKKORA BAJ, MINT AHOGYAN ELSŐ RÁNÉZÉSRE GONDOLTUK! Pár óra elteltével gyorsan kiderül, hogy: „Valójában nincs semmi gond. Nincs probléma.” Ha eszedbe jut ez az üzenet, akkor sok-sok felesleges aggódástól kímélheted meg magadat. Jusson eszedbe! 🙂

  • A fentieken kívül legfőképp BIZTONSÁGRA törekszünk januárban.

  • Mindenképp szakítsunk némi időt a pihenésre, feltöltődésre is. 🙂

Sok Sikert kívánok! 🙂

Szeretettel: Vasadi Tímea
szammisztika-boldogan.hu
Tarts velem a FACEBOOKon is. 🙂

Ha nem a Hírlevélből értesültél és szeretnél kapni Havi Előrejelzést, akkor 
itt feliratkozhatsz a Hírlevélre.

 hala-idezet-2017

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.