Boldogság Füzet (e-mailben), 21 napos gyakorlattal

Ha boldogan szeretnénk élni, meg kell őriznünk optimizmusunkat. Ha sikereket akarunk elérni, hinnünk kell képességeinkben. Ha szeretetre vágyunk, nem vezérelhet bennünket a gyűlölet. Ami sugárzik belőlünk, amit hangoztatunk, hasonló formában visszajut hozzánk.
Louise L. Hay

idő 21, idézet

 

KÉREK HAVONTA ASZTROLÓGIAI ELŐREJELZÉST
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE.

 Amit vetsz, azt fogod learatni. Hallottad már ezt a mondatot, ugye? Ez igaz életünk minden területére: a kiskertünkben is répát szedhetünk, ha előzőleg elültettük és ápoltuk, a dughagyma is hetek alatt isteni finom újhagyma lesz, ha előtte földbe ültettük és gondoskodtunk róla.

 

Nos, a GONDOLATAINKAT is ültetjük folyamatosan és azok ki is kelnek ám. Tetszik az eredménye? Boldog vagy az életedben?

Ha szeretnél MOSTANTÓL KEZDVE tudatosan olyan gondolat-magokat ültetni, amelyek boldogságot, örömet és harmóniát teremtenek az életedben, akkor Neked ajánlom a

SZERENCSÉS-Sors-fordulat Munkafüzetet.

Ára csak: 1.200,- Forint

Elméletek helyett 21 napos gyakorlatot találsz a Munkafüzetbe, amelyet könnyen és gyorsan végrehajthatsz.

Napi 10 perc -21 napon keresztül – és életed elindul a BOLDOGSÁG útján. Amit vetsz, azt fogod aratni. Ezt helyetted nem tudja megtenni senki, hidd el Nekem. Vedd kezedbe az Életed, ne sodródj tovább. Én hiszek a Boldogságodban és tudom, hogy MŰKÖDIK ez a rendszer, mert él magam is megtapasztaltam. Ne hidd el, próbáld ki. 🙂

valentin idézet


KÉREM a Szerencsés Sors-fordulat Munkafüzetet!

VAGY……….


Személyes Mini Elemzés +
Szerencsés Sorsfordulat Munkafüzet 

1.800,- Forint                                                       MEGRENDELEM

A személyes mini elemzésedet a kínai asztrológia képleted alapján küldöm el Neked 1-2 jó tanáccsal együtt és egy 21 napos gyakorlatot tartalmazó “Boldogság Munkafüzet” is kapsz hozzá. Hiszen a gyakorlatok hozzák el az igazi változásokat az életünkben.           

(1 oldal + 43 oldal)

 

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.