Szeptemberi Csillagüzenetek

2023. szeptember 7-én, éjfél tájékán elkezdődik a Jin Fém – KAKAS hónapja, amely október 7-ig tart.

Ragyogás – Tudásunk csiszolása – Egyensúly és szeretet megteremtése, kisugárzása

Ebben az időszakban fontossá válik a megjelenésünk és előtérbe kerülhet tudásunk is, amelyet szívesen megcsillogtatunk az emberek előtt. Valahogy most a legjobb, legcsillogóbb, legszebb részünket szeretnénk megmutatni a világnak. Szép haj, körmök, alakunk, ruhák, tehetség, szaktudás, gyermekünk, előadásunk, autónk, házunk, egyszóval most RAGYOGTATJUK azt, amiben különlegesek vagyunk vagy esetleg valamelyik családtagunk az. Nosza! Tündöklésre fel! Tegyük, ha jól esik, hiszen itt van az ideje.

Könnyen ismerkedünk, utazni, kirándulni is szívesen megyünk és pillanatok alatt egy érdekes rendezvényen találhatjuk magunkat, esetleg valamilyen továbbképzésen is. Nagyon jól ismerjük értékeinket, adottságainkat és ez jó, azonban előnyünkre válhat a fejlődés és a tanulás is. Ezért, ha van lehetőség, vagy valahogy “elénk rakja az élet”, akkor képezzük magunkat, mert nagyon hasznos lesz. Pláne akkor, ha lelkesen, felvillanyozódva várjuk egyébként is.

Szívesen osztjuk meg gondolatainkat, nézeteinket és tehetségünket a nagyközönség előtt. És most fel is erősödnek ez irányú adottságaink. Megcsillogtathatjuk kincseinket. 😊

Te miben vagy ügyes és tehetséges?

Új kapcsolódások és új lehetőségek érkeznek az életünkbe. Amelyek leginkább pénzügyeinket érintik, illetve a tanulást és a kikapcsolódást. Lehet, hogy éppen a GYERMEKNEVELÉS területén ismerünk meg új, hatékony és mindenki számára örömteli módszereket.

” Végtelen sok büntetés, megfélemlítés és megszégyenítés mentes, kölcsönösen tiszteletteljes gyereknevelési eszköz van. “Szent Ágota

Például: Az ember akkor hallgatja meg szívesen a másikat, ha ő is meghallgatva érzi magát. És ez a gyerekekkel is így van. Sokszor a szülők csak mondják a magukét és minél többet beszélünk, annál inkább jön ki a gyerekek másik fülén. (Támadva érzi magát vagy úgy érzi „ezt már tudja”.) Ha viszont meghallgatva érzem magam, akkor én is szívesen meghallgatom a másikat. A KÉRDEZÉS segít ebben például. Mondjuk történt valami “rosszasság”. Ahelyett, hogy mérgesek lennénk vagy kiabálnánk vagy kioktatnánk a gyereket, helyette kérdezzünk. Mi történt? Mit szerettél volna így elérni? És miután meghallgattuk, segítsünk a gyermeknek, hogy legközelebb hatékonyan és békésen oldahassa meg, amit szeretne.

Ezekben a hetekben érdemes figyelni az életünk ok-okozati összefüggéseire, mert a KARMIKUS CSILLAGOK is jelen vannak szeptemberben (október 7-ig). Ezen vizsgálódáson és megfigyelésen felül pedig teremtsük minél több megértést, szeretetet, elfogadást, békét magunkban, hogy a környezetünkben is ezt sugározhassuk az emberek-állatok-növények-tárgyak és az egész Univerzum felé.

Előtérben vannak most a perek, bírósági ügyek, de nem mindig ez a megoldás, ezért maradjunk nyugodtak, nézzük józan ésszel és higgadtan az eseményeket. Legyünk tisztességesek, becsületesek és tegyünk olyan dolgokat másokkal, amit szeretnénk, hogy velünk is tegyenek.

Tele vagyok örömmel.

Nyugodtnak érzem magam.

A testem tele van erővel.

Csodálatos vagyok.

Egészséges vagyok.

Vonzom a sikert.

Szeretetben és boldogságban élek.

Hálásan köszönöm.

Boldogságos és csodás szeptemberi napokat kívánok, új módszerekkel színesítve és varázslatos eredményekkel! 🙂

Szeretettel: Vasadi Tímea ( kínai asztrológus)

Gyors kérdésed van? Érdekel, hogy épp milyen energiák vannak körülötted? Akkor is kérheted az alábbi kis Elemzést: