Szeptemberi Csillagüzenetek

2022 szeptember 7-én, délután kezdetét veszi a Jin Föld – KAKAS hónapja, amely október 7-ig tart.

kakas-szeptember-kínai asztrológia

Kérem a személyre szóló, ÍRÁSOS ELEMZÉSEMET. A legfontosabb aktuális csillagüzeneteimmel és az AJÁNDÉKKAL együtt.  

A Jin Föld elem hatására elfogadóbbak és együttérzőbbek vagyunk. Fókuszban az ANYASÁG, A FÖLD, A KÜLSŐ-BELSŐ KINCSEK ÉS A CSALÁD. Előtérben a természetes és egyszerű megoldások, a találékonyság, az anyaföld (földanya).

A KAKAS-ban lévő jin fém elem pedig arra ösztökél, hogy mutassuk meg magunkat , illetve tudásunkat a világnak. Azokat a dolgokat, amelyekben a legjobb formánkat hozzunk, amelyekre büszkék lehetünk. Szépség, díjak, tudás, fémes dolgok…csillogtasd meg! Ragyogj. 🙂

szeptember

Fenti két elem kulcs- jelentése mellett persze még nagyon sok csillaghatás érvényesül. Pédául most is megjelenik az igazság-becsület-törvény kérdésköre és működése az életünkben.

Továbbá folytatódik a LELKI mélységeink tisztulása, amelyekkel bizony szembe kell nézzünk. Ugyanakkor nagyon jó meglátásaink és ráérzéseink vannak most az életünkben zajló összeföggések tekintetében.

Ebben az időszakban nagyon zsizsegünk és minden érdekel. Szinte ezer dologgal foglalkozunk egyszerre és szó szerint egyik pillanatban még egy fontos tevékenységen van a figyelmünk, a másik pillanatban már a telefonunkat nézegetjük, aztán már megint más téma csalogatja el az elménket és a figyelmünket. Pédául eszünkbe jut, hogy milyen jó lenne építeni a városunkban egy NAPELEM PARKOT, aztán elmélyülünk egy másik témában, cikkben. Majd egy kávészünet után ismét más foglalkoztat.

jegyzet

Két szóval: hajlamosabbak lehetünk most a szétszórtságra és a figyelmetlenségre. Magas szinten úgy használhatjuk jól az energiáinkat, hogy ÖSSZESZEDETTEK MARADUNK ÉS KÖVETKEZETESEN, EGYMÁS UTÁN VÉGRE HAJTJUK AZ ELTERVEZETT TEENDŐINKET. + EGÉSZSÉGÜNK ÉRDEKÉBEN RENBDSZERESEN MOZGUNK ÉS HALLGATUNK MEGÉRZÉSEINKRE. Ugyanis ezekben a hetekben egyébként is mozgékonyabbak vagyunk és a megérzéseink is erősebben működnek.

Ez spirituális megértéseinkben és fejlődésünkben is sokat segíthet. MOST BELÜLRŐL JÖNNEK A MEGOLDÁSOK ÉS A VÁLASZOK, HA FIGYELÜNK ERRE ÉS KÖVETJÜK IS EZEKET A GYENGÉD (HALK) SUGALLATOKAT.

Ezekben a hetekben nem feltétlen jó hosszú távra tervezni, mert MINDEN VÁLTOZÉKONY. Legyünk nyitottak, próbáljunk ki dolgokat, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz számunka legjobb. Készüljünk fel arra, hogy az új ötletek és lehetőségek közül nem mindegyik végleges és hosszú távú. Bár könnyen megeshet most, hogy egy ÚJ dolog hatására megszűnik az életünkben egy régi.

HASZNÁLD A TUDÁSODAT, azért van! És csak annyit ér minden begyűjtött információ, amit abból a mindennapokban alkalmazunk. Kaptál segítségeket az élettől, “könnyítéseket”, ez mind ÉRTED VAN! 🙂 Azért kaptál bizonyos tudáskat, hogy szebben, eredményeseben és boldogabban haladhass az utadon. Rajtd múlik, hogy mennyi ajándékot és csodát engedsz be az életedbe általuk. És pont most….. amikor a FELADATOKAT ÉS “LECKÉKET” IS KAPJUK. AMIKOR SZEMBE KELL NÉZNÜNK OLYAN ÉLETTERÜLETEINKKEL, AMELLYEL NEM NAGYON AKARUNK. Ez is értünk van, hogy a “sötétebb részek” , “homályosabb területek” is KITISZTULJANAK, fololdódjanak ÉS MEGÚJULJANAK. 🙂

2022.szeptember: A KAKAS HÓNAPJA

VAN EGY VÁGY A SZÍVEDBEN, AMELYET DÉDELGETSZ EGY IDEJE? (Tudom, hogy félelem is van, de kérlek ne ezt erősítsd. Fogadd el, amikor észreveszed és engedd el gyorsan. Igyekezz azonnal a vágyott és kívánt ÉLET-KÉP-re gondolni inkább.)

TEHÁT VAN EGY SZÍVBÁLI VÁGYAD? IGAZ? EZ AZ ELSŐ PILLANATTÓL KEZDVE A MEGVALÓSULÁS FELÉ HALAD, csodás! AZONBAN EGYÁLTALÁN NEM BIZTOS, HOGY ÚGY VALÓSUL MEG, AHOGYAN ELKÉPZELED. KI KELL SZÁLLJÁL A RÉGI, ÓCSKA AUTÓDBÓL, AHHOZ, HOGY EGY ÚJABB, JOBB AUTÓBA ÜLHESS. Ez egy példa az életünkből, de valahogy így képzeld el a LÁTSZÓLAG KELLEMETLENNEK TŰNŐ HELYZETEK MÖGÖTT HÚZÓDÓ ISTENI TERVEKET…

Mi a szíved vágya?

A legfőbb feladatunk most az, hogy tudjuk, mit szeretnénk. Igyekezzünk erre gondolni sokat és ezt elképzelni. ÉS EZÉRT KIÁLLNI, EZT KÉPVISELNI, lehetőleg bölccsen, udvariasan, de határozottan. Továbbá tégy meg mindent az egészségedért. Egyszerre egy lépés is nagy lépés és EGY új szokás sokkal könnyebben beilleszthető apránént, de hosszú távra az életünkbe, mint egyből egy teljesen új életforma, ami nem biztos, hogy elsőre sikerül. Neked mi a legjobb? Illetve mi az az EGY KÖVEZKEZŐ LÉPÉS, AMIT MEGTESZEL? 🙂

MINDIG EMLÉKEZTESD MAGAD ARRA, HOGY:

MINDIG SOKKAL TÖBB PÉNZÜGYI BEVÉTELEM VAN, MINT KIADÁSOM. BIZTONSÁGBAN VAGYOK, MINDEN PILLANATBAN. SZERETETBEN VAGYOK MOST. MINDEN VÁLTOZÁS JÓT HOZ NEKEM. BÍZOM AZ UNIVERZUMBAN (ISTENBEN) ÉS TUDOM, HOGY MINDENT MEGKAPOK, AMIRE SZÜKSÉGEM VAN. HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM.

Sok sikert kívánok mindenkinek és boldogságot, tökéletes egészséget, szeretetet, stabilitást és bölcsességet, TUDATOS JELENLÉTET.

Szeretettel: Vasadi Tímea (asztrológus)

Kérem a személyre szóló, ÍRÁSOS ELEMZÉSEMET. A legfontosabb aktuális csillagüzeneteimmel és az AJÁNDÉKKAL együtt.  

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.