2019 november 7 és december 7 között feltétlen tarts magad a legfontosabb terveidhez! :)

FÓKUSZÁLJ! MI A LEGFONTOSABB TEENDŐD?

A Jin Fa- DISZNÓ hónapjában minden esélyünk megvan arra, hogy elérjük céljainkat és terveinket, de csak akkor, ha nem szóródunk szét a rengeteg elintézni való ügyek, beszélgetések és teendők ezer irányába.

Ez a hónap lehetőséget nyújt arra, hogy kézzel fogható eredményeket alkossunk és arra is, hogy intuíciónk és testi-lelki erőnk révén végre a cselekvés szintjére kerüljenek dédelgetett álmaink és terveink.

MOZGÁS, UTAZÁS, TÁRSASÁGI ESEMÉNYEK, KOMMUNKIÁCIÓ, SZERVEZÉS

Erre a hónapra jellemző az is, hogy sokkal szívesebben utazgatunk, kirándulunk, sétálunk, sportolunk, mint máskor és örömmel szervezünk közös programokat, szívesen veszünk részt rendezvényeken és könnyedén teremtünk kapcsolatokat is. Különösen akkor, ha előre beírhattuk a határidőnaptárunkba a fontosabb eseményeket és felkészülhettünk rá. Mindenesetre a DISZNÓ hónapjában lélekben KÉSZÜLJÜNK FEL váratlan helyzetekre is.

PEZSEG ÉS LÜKTET AZ ÉLET

Ha ügyesen és fegyelmezetten osszuk be az időnket, akkor azt vesszük észre, hogy szépen-ügyesen minden teendőnket elvégeztük és mindenhol ott lehettünk.

  • PÉNÜGYILEG remek lehetőségekkel találkozhatunk, ezért érdemes megragadni a kínálkozó alkalmat.
  • Életünk bizonyos területén ELŐRELÉPÉSRE számíthatunk, hiszen megküzdöttünk az elért eredményekért.
  • A TISZTESSÉG is fókuszba kerül. Továbbá könnyebben hozunk meg nehéz döntéseket is.
  • A KARMA tanítása ebben az időszakban hangsúlyosan szembe jön velünk. (Cselekedet és gondolat, ok-okozat, hatás-következmény, jó tettek-rossz tettek gyümölcse és a múlt-jelen-jövő alakulása.)

AZ EGÉSZSÉGÜNK MEGŐRZÉSÉRE FEKTESSÜNK NAGYOBB HANGSÚLYT, MINT EDDIG ÉS TEGYÜNK MEG MINDENT ENNEK MEGTARTÁSÁÉRT, HELYREHOZATALÁÉRT.

Ezügyben is kövessünk belső hangunkat és tegyük meg, vagy már ne tegyünk meg valamit, ha az segít nekünk, vagy ha azt érezzük, itt az idő. Pl: kevesebb kávé fogyasztás, több mozgás és séta. Több saláta, kevesebb cigaretta, egy fontos vizsgálat, netán egy ezoterikus gyógyító felkeresése. Kinek-kinek mit súg a belső hangja.

Rengeteg teendőnk mellett hagyjunk helyet a szépségnek, a csillogásnak, az örömteli készülődésnek és gyermekünk mosolyának. Töltsünk együtt vidám órákat-napokat és bátran mutassuk meg a világgal tehetségünket-szépségünket-rátermettségünket-alkotásunkat. BÁRMIT SZERETNÉL, KEZDD EL ÉS SIKERÜLNI FOG! 🙂

Örömteli, rendezett és eredményes napokat kívánok és olykor-olykor egy kis LELKI elcsendesedést, töltekezést, hiszen a téli hónapokban a Márton- napi vidámság után ennek is itt van az ideje. 🙂 Régebben (néhányan most is) a Márton-napi ünnepek után böjtöt tartottak Karácsony Fényességéig. 🙂
Az adventi négy hét alatt a lakosság többsége szerdán és pénteken böjtöt tartott. Mégyegyszer csodás, tudatos és boldog novemberi és decemberi napokat kívánok! 🙂

Szeretettel: Vasadi Tímea, kínai asztrológus
https://szammisztika-boldogan.hu/

Szeretnél kérni Személyre szóló írásos Mini Elemzést?

Katt ide:
https://szammisztika-boldogan.hu/szemelyes-mini-elemzes-vasarlas/

A kínai asztrológia alapján leírom Neked az egyéni adottságaidat ( kb: 1 oldal) és ezen felül 4-5 mondatban kitérek a jelenlegi legfontosabb horoszkóp üzeneteidre is. + Megkapod a Szerencsés Sorsfordulat Munkafüzetet is, amely többek között egy 21 napos gyakorlatot tartalmaz, hogy tényleg szebbé és boldogabbá váljon az életed!  

A csomag ára: még NOVEMBER 31-ig: 3.500,- Ft, de az első 10 megrendelőnek csak 2.999,- Ft. (Decembertől 3.800,- Ft lesz)

E-mailben kapod meg, 1-2 napon belül.

Szeretnéd? Katt ide:
https://szammisztika-boldogan.hu/szemelyes-mini-elemzes-vasarlas/

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.