Nevem és születési számom életem KULCSA Tanfolyam

Szeretettel várlak 2018. Május 13-án, vasárnap 10 órától! 🙂 (Helyszín: Gyál – Budapestről 5 perc)

Honnan tudom, hogy mi karmikus az életemben és mi nem?

Vannak olyan időszakaink, amikor nagyon fontos számunkra, hogy okosan és helyesen döntsünk. Válaszutak érkeznek felénk és néha “pofonok” is, amelyek legjobb esetben arra késztetnek bennünket, hogy megértsük végre a „miérteket”.

Mert tényleg vannak olyan felesleges szenvedések, amelyek nem karmikusak és a „nem tudásból” erednek. Azt is mindig hangsúlyozom, hogy a szabad akaratunknak is óriási szerepe van.

Többek között ezekben a kérdésekben segít Neked a Nevem és születési számom életem kulcsa Tréning, hiszen az 1 nap alatt olyan térképet kapsz az életedhez és a sorsodhoz, amely ezután mindig a segítségedre lesz. Sőt ezután már másoknak is segíthetsz pályaválasztás előtt, a hivatás megtalálásában, illetve az életút legfontosabb jellemzőinek megismerésében. 😊

A Tananyagot Villás Béla (spirituális tanító) állította össze, amely egy egyszerű és gyors eszközt ad a kezedbe, ahhoz, hogy az életed még tudatosabb és még boldogabb legyen. A nap végén Tanúsítványt is kapsz az életre szóló tudásod mellé. 🙂 KÉSZEN ÁLLSZ??

JELENTKEZEM.

Várlak szeretettel: Vasadi Tímea, vasadi.timea@freemail.hu – szammisztika-boldogan.hu

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.

1 gondolat erről: „Nevem és születési számom életem KULCSA Tanfolyam

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.