Mi várható 2022-ben, a KUTYA hónapjában?

2022 október 8-án, a reggeli órákban kezdődik el (budapesti idő szerint) a Jang Fém – KUTYA hónapja, amely november 6-ig tart.

Mi várható 2022-ben, a KUTYA hónapjában?

A forró hangulatú október nem biztos, hogy életünk legkönnyebb időszaka. Azonban felhasználhatjuk csodás kirándulásokra, otthonunk szépítésére, töltekezésre, fejlődésre, megújulásra és tanulásra. Vagy épp elindulhatunk “álmaink útján”. Most friss szemmel tekintünk a világra és jól kommunikálunk.

Arra azért figyeljünk, hogy lehetőleg kerüljük a meggondolatlanságot: szavainkban és tetteinkben egyaránt.

Egyrészt tovább folytatódnak az igazság-becsület-jogosság témakörei földi és univerzális szinten egyaránt. Másrészt közelítünk a novemberhez, amely a Tigris évének 4-dik legjelentősebb időszaka. (A Tigris éve egyébként 2022 február 3-tól 2023 február 3-ig tart. Itt találjátok az erről készült tartalmat, EBBEN A VIDEÓBAN.)

2022 OKTÓBERÉBEN a Jang Fém energiák alacsony szinten harciasak és durvák, magas szinten a bátorság, a becsület és a védelmezés tartozik ide. Fontosak most számunkra a “szövetségek”, a “csoportok”, a barátok/munkatársak/család. Ez az időszak nem arról szól, hogy rózsaszín masniba csomagolva tálaljuk a véleményünket. Főszerepben vannak az elvek és a szókimondás. Magas szinten kiválóan kommunikálunk és teremtünk kapcsolatot az emberekkel.

A KUTYA hónap másik energiája pedig azt mutatja, hogy most a stabilitás és a biztonság a legfontosabb számunkra. Alacsony szinten ez merevséget és makacsságot jelent, magas szinten pedig megbízhatóságot, kitartást és rendíthetetlenséget mutat. Most nem szívesen változtatunk, azonban arra törekszünk, hogy a meglévő dolgokból a legjobbat hozzuk ki. Döntéseinkhez megfontoltságra és időre van szükségünk, de érzelmeink hatására hirtelen reagálhatunk.

megújulás

A fent leírt kettős és kissé ellentétes hatás jellemző ezekre a hetekre. Mintha egyik részünk ragszkodna a régihez, másik részünk pedig kapaszkodna az úba. A VÁLTOZÁS pedig itt van. Ami lehet egy CSODÁLATOS MEGÚJULÁS. Megtartva a régi értékeket és közben magunk mögött hagyva az elmúlt időszak hibáit. Friss eszmékkel, bölcsességgel új fókuszra helyezve a hangsúlyt – szeretettel megújulni, kinyílni és valami csodásat alkotni, létrehozni.

Ebben az időszakban lehet, hogy találkozunk nehézségekkel, váratlansággal, de emlékezzünk rá, hogy mindez azért van, hogy előrébb vigyen minket. Útmutatást is kapunk, ha figyelünk.

Segítenek ebben az álmaink és a megérzéseink is. Ilyen szempontból is nagyon különleges ez az időszak, hiszen bepillantást nyerhetünk a múlt-jelen-jövő történéseibe és megértéseibe. Ezáltal pedig a feloldásban és a megoldásban is segítséget kaphatunk-adhatunk.

Szeretetteljes, bőséges, harmonikus Univerzumban élek és hálás vagyok ezért. Az élet minden igényemet kielégíti és bőséggel ellát. Minden nap csodálatos új meglepetéseket hoz. Köszönöm.

művészi énünk is megmutatkozhat októberben

Leleményesek vagyunk, vállalkozó szelleműek és reformerek, azonban a türelmetlenséget és a meggondolatlanságot kerüljük.

Legyél egy picit figyelmesebb, körültekintőbb és tudatosabb. AMENNYIRE TŐLED TELIK. 🙂

Hagyd, hogy kiszabaduljon belőled művészi éned, alkoss és helyezd előtérbe azt a dolgot/tevékenységet, amely a legnagyobb örömet okozza neked. Ezzel foglalkozz, azzal ne, amibe belefáradtál. És ebben lehet, hogy nem lesz segítséged, erre most ne is várj, légy te az úttörő.

Globális szinten talán azt is meg kellene értenünk, hogy rivalizálás helyett vállaljuk fel a helyesnek tartott nézeteinket és merjünk döntéseket hozni. Megfontoltan, igazságosan és szeretettel. Keressük a közöset a másikban. Mert a valódi célok soha nem valami ellen vannak, hanem valamiért vagy valaikért. 🙂

Ha szeretnél SZEMÉLYRE SZABOTT, írásos elemzést, akkor ITT kérheted.

Csodás, tudatos és boldog októberi napokat kívánok! 🙂

Szeretettel: Vasadi Tímea (asztrológus)

szeretet, művészet idézet

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.