Márciusi Előrejelzés

Szeretettel várlak az 1 napos 
Nevem és Születési Számom Életem Kulcsa Tanfolyamra
 Gyálon, 2017. Május 29-én, 10 órától

Itt a Tavasz és itt a Szerelem ideje! Igazi zsongás lesz MÁRCIUSBAN a Kínai Asztrológia szerint is! Ugyanis 2017. március 5-én elkezdődött a Jin VÍZ-NYÚL hónapja, amelynek energiái április 4-ig tartanak és románcokból, érdekes találkozásokból biztosan nem lesz hiány. 🙂

 

Szerelem és flört

Bizony tavasszal könnyen kerülünk szerelmes hangulatba, hiszen éled a természet, zöldellenek a fák és virulnak a gyönyörű, illatos virágok. Süt a nap és mi is kicsit újjászületünk az év egyik legszebb évszakában, ilyenkor tavasszal. Ráadásul a kínai asztrológia szerint 2017 tavaszán sokkal könnyebben ismerkedünk, flörtölünk és gyorsan, lazán teremtünk kapcsolatokat. Ha egyedülálló vagy, akkor márciusban érdemes felhasználnod ezeket a sziporkázó energiákat új szerelmi kapcsolat kialakítására. Most sokkal könnyebben bevonzhatod a Nagy Őt, hiszen ez a szerelem ideje és idén sokszorosan!  A személyes vonzerődet használd, mert az energiák nem az internetes ismerkedést segítik most, hanem a személyes találkozókat. Mozdulj ki és menj el minden érdekes eseményre. 

Ha párkapcsolatban élsz, akkor arra figyelj, hogy ne menj bele meggondolatlan szituációkba, mert később könnyen megbánhatod. Mindig mérlegelj alaposan, mielőtt cselekednél. Óvakodj a túlzásoktól az életviteledben és a biztonság legyen a fő szempontod. Ez különösen akkor igaz, ha NYÚL van a képletedben. Például, ha március 5 és április 4 között születtél vagy ha 1915, 1926, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011 években születtél, február 4 után.

Remek időszak a mostani minden társasági esemény és rendezvény megszervezésére, családi-munkahelyi-baráti és szerelmi összejövetelekre. 

 

Nosztalgia és fejlődés

Romantikus, nosztalgikus hangulatban találhatod magad ezekben a hetekben. Ha így van, akkor engedd el a múltat és koncentrálj inkább a jelenre, hiszen érdekes és izgalmas találkozásokra is számíthatsz, ha kimozdulsz otthonról.  🙂

Most könnyedén kiemelkedhetsz egyik tehetségeddel. Sőt! Életed valamely területén elismerésre, előrelépésre is számíthatsz. Ez mellett most minden érdekel és legszívesebben 1000 dologgal foglalkoznál egyszerre. Ha fejlődni szeretnél vagy tanulni, akkor érdemes elkezdned, kipróbálnod.

Hosszú távú döntéseket lehetőleg ne ebben a hónapban hozzál.

Pörgős és eseménydús időszak áll előttünk. Érdemes szétosztani a feladatokat és nem baj, ha nem alakul minden tökéletesen. Vidám és csodálatos márciust kívánok, élvezd a tavaszt, a madarakat, a természet éledését és újulj meg egy kicsit Te is. 🙂

Szeretettel: Vasadi Tímea
https://szammisztika-boldogan.hu/

Ha szeretnél kapni Havi Előrejelzéseket, akkor itt feliratkozhatsz a Hírlevélre.

Ha tetszett a cikk, akkor oszd meg másokkal is. Köszönöm.

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.