Júniusi Előrejelzés

2022 június 5-én, az esti óráktól már érzékelhettük az új energiákat, amelyek július 6-ig tartanak.

Mire figyeljünk a Jang Tűz – LÓ hónapjában?

Az első észrevételem az, hogy a JÚNIUSI HÓNAP A MEGOLDÁSOK HÓNAPJA

Ingyenes fotók Nő kategóriában
2022 június-a LÓ hónapja

Szeretem a LÓ energiáját, mert ilyenkor sokkal könnyebben, gyorsabban állunk neki a feladatainknak, amelyeket eredményesen el is végzünk. Tele vagyunk lendülettel, tetterővel, erővel, cselekvési vággyal és szorgalmasan, hatékonyan végezzük feladatainkat. Ha van olyan munkád, amelyet netán tologattál idáig, akkor ebben az időszakban érdemes elővenned, mert szupergyorsan végzel vele. 🙂

Az érem másik oldala azonban az lehet, hogy a belső feszültségünk is növekedhet, különösen akkor, ha nem egyből mondjuk ki a sérelmeinket, hanem gyűjtögetjük azokat. Ilyenkor a ki nem mondott problémák egy idő után robbanhatnak, amellyel nagy meglepetést okozunk embertársainknak. A tanulság az, hogy a maga idejében mondjuk el sérelmeinket, ötletünket, véleményünket, lehetőleg szépen, udvariasan és kedvesen. 🙂

Magas szinten a fenti energiákat bölcs segítségnyújtásra használjuk, amely azt jelenti, hogy kérés nélkül nem avatkozunk bele senki életébe, de ha hozzánk fordul segítségért vagy tanácsért egy embertársunk, akkor Fénylő Lámpásként utat mutatunk neki és szeretetteli megértéssel, elfogadással támogatjuk, tanítjuk őt. Legtöbbször saját életünkkel, cselekedeteinkkel és reakcióinkkal “tanítunk”. Hibázni ér. 🙂 Hiszen mindannyian folyamatos fejlődésben vagyunk. Szeretni és elfogadni magunkat – és másokat, szintén ér! 🙂 Hiszen mindannyian Isten csodálatos, gyönyörű gyermekei vagyunk.

Elérni, Nő, Lány, Ugrás, Futás, Sport
megoldások jönnek júniusban

Előtérben lesz még ezekben a hetekben a lelkesedés, az élet élvezetei, a jókedv, a mulatság és a versenyszellemünk is megmutatkozik. Ha kell, akkor képesek vagyunk gőzerővel haladni a céljaink felé, ugyanakkor az élet szépségeit is könnyebben észrevesszük, ellazulunk és a csillagokat, virágokat, bárányfelhőket nézve csodálkozunk rá újra és újra világunk gyönyörűségeire.

Előfordulhat ebben az időszakban, hogy hevesebben reagálunk a körülöttünk zajló eseményekre és “Felnagyítva Érzékeljük” azokat. Ha találkozunk netán egy ilyen élethelyzettel, akkor egyből jusson eszünkbe, hogy “NYUGALOM, MÉLY LEVEGŐ. TUDOM, HOGY MINDEN RENDBEN VAN, TUDOM HOGY MINDEN JÓL ALAKUL.” Ne hagyjuk, hogy egy-egy gondolat vagy érzelem örvény magával sodorjon, különösen azért, mert az általános energetikai csillaghatások alapján TÉNYLEG NINCS MOST VALÓDI PROBLÉMA, minden megoldódik. 🙂

Itt vannak körülöttünk a Fehér Mágus energiái, amely csodás megoldásokat hozhat az életünk több területén is.

A fenti csillaghatás a MÁGIA állása is. Nagyon sokat tudunk tenni magunkért és embertársainkért (energetikai szinten is). Most mindenkinek a rendelkezésére áll ez az energia, akinek van, annak pedig felerősödik. Előtérbe kerülnek az alternatív gyógymódok is. Érdemes új szemszögből nyitni a világra és hittel, bizalommal telten elindulni egy olyan úton, ahol JÓ AZ ÉRZÉS.

Alacsony szinten átokról, rontásról beszélünk, magas szinten azonban ÁLDÁSRÓL, GYÓGYÍTÁSRÓL, JÓ TETTEKRŐL, SZERETETRŐL, CSODÁKRÓL, BOLDOGSÁGRÓL, EGÉSZSÉGRŐL ÉS MEGOLDÁSOKRÓL. Most igazán érdemes imádkozni vagy szívből kívánni a másiknak, hogy gyógyuljon meg. Hiszen teremtő energiáink megnövekednek és a hétköznapi megoldások is könnyebben megtalálnak. Aki gonosz energiákat működtet, arra az száll vissza, aki pedig szeretteljes, hálás, annak mégtöbb adatik az áldásból, a szeretetből, az egészségből és a boldogságól.

Nézd meg ezt az időszakot és figyeld, hogy milyen csodás megoldások születnek az éledben. Ha van kedved, akkor írd meg nekem levélben: vasadi.timea@freemail.hu

Ingyenes fotók Nő kategóriában
személyre szóló kis elemzés az aktuális energiákkal, e-mailben, asztrológia +ajándék

Ha Te is szeretnél írásban EGYÉNI ELEMZÉST és egy kis betekintést az aktuális energiákba vagy az idei év Neked szóló legfontosabb üzeneteibe, akkor itt kérheted: KÉREM AZ ELEMZÉSEMET ÉS AZ AKTUÁLIS LEFONTOSABB CSILLAG-ÜZENETEIMET! Ára: 5.000,- Ft és AJÁNDÉKOT is kapsz hozzá. Az elemzésed 1-3 napon belül érkezik az e-mail címedre, az átutalás után.

Teljen minden júniusi napod egészségben, boldogságban és békében. Csodás nyári napokat kívánok! 🙂

Szeretettel: Vasadi Tímea – kínai asztrológus

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.