Hírlevél-Íme a KAKAS hónap üzenete + érdekességek:

Nyugalom. Tudom, hogy minden jól alakul.” :)
Íme a KAKAS hónap üzenete + érdekességek:

szeptember és iskola, előrejelzésItt a SZEPTEMBER! :)
- Idén, azaz 2016-ban szeptember 7-én kezdődik a KAKAS hónapja, a kínai asztrológia olvasatában. Érdekes, hogy Kisasszony napja (Kis- Boldogasszony napja), azaz Szűz Mária születésének napja is (szeptember 8.) majdnem megegyezik ezzel a dátummal. :) 

- Ilyenkor már szinte minden gyermek az iskolapadban ül és szívja magába a sok új információt, az iskolai tanítást, amely remélhetőleg igazán hasznos, szórakoztató és valóban megkönnyíti a gyermekek életét. :) Szívből kívánom, hogy így legyen és hála, köszönet azoknak a pedagógusoknak, akik szívből végzik a munkájukat és nyitottak a világra. 

Ha ez mellett mi szülők, nagyszülők, családtagok, segítők és barátok is - példamutatásunkkal - szépre, jóra, valódi értékekre tanítjuk a kis csemetéket, akkor remélhetőleg olyan felnőttekké válnak, akik szebbé és boldogabbá teszik a világot. Ez fontos, hiszen a mostani gyermekekből lesznek a jövőben a politikusok, a vezetők és a jövő nemzedékünk. 
Gyönyörű és eredményes hónapot és tanévet kívánok Mindenkinek! :)


MIRE FIGYELJ 2016 szeptember 7 
és október 7 között?

Kedveskedj apró örömökkel, figyelmességekkel önmagadnak és szeretteidnek. Szánjatok egymásra elegendő IDŐT és FIGYELMET ezekben a hetekben. :)

kakas hónap a kínai asztrológiában

- Ebben az időszakban is előtérben van a becsület és a tisztesség. Ezért figyelj arra, hogy Te is tisztességes legyél és tarts be a szabályokat. Ha pedig azt érzed, hogy veled történt igazságtalanság, akkor vedd elő a JÓZAN ÍTÉLŐKÉPESSÉGEDET és csak utána hozz döntéseket.

Sorválsztók-díszek-gif
- Nagy elszántságot és hatalmas hajtóerőt érezhetsz magadban. Tervezgetsz, szervezkedsz és szinte megállíthatatlanul haladsz céljaid felé. :)
Tanács: Kerüld a türelmetlenséget, azaz: LÉGY TÜRELMES. Továbbá figyelj oda a részletekre is, vagy épp ellenkezőleg: ne analizáld túl a dolgokat. :)
Sorválsztók-díszek-gif

- Előtérbe kerülnek az érzelmek és a romantikus vonzódások. Lehetőleg ne magyarázz be többet magadnak, mint ami valójában van/volt. :)  

Egyes embereknél pedig megjelenik a bölcsesség iránti vágy és a késztetés valamilyen tudás elmélyítésére. 

Gyermekeddel vagy hivatásoddal kapcsolatban érezheted azt, hogy óriási a lelkesedés, de tartsd szem előtt, hogy nem biztos, hogy minden most felbukkanó ötlet/tevékenység/lehetőség hosszú távra szól.
Tanács: Vágj bele a tanulásba, ha fontolgatod. Próbáld ki, amit szeretnél és majd később eldöntöd, hogy jó vagy sem. :)

Sorválsztók-díszek-gif

cock-1413919__180
 
- Hajlamos lehetsz most felnagyítva látni érzékelni bizonyos élethelyzeteket, azaz egyből problémát látni olyan területeken, ahol valójában NINCS IS PROBLÉMA! 
Tanács:NYUGALOM. TUDOM, HOGY MINDEN JÓL ALAKUL. :) ” 
Ez jusson eszedbe, amikor „első ránézésre” túlaggódnál bizonyos helyzeteket.

Sorválsztók-díszek-gif


- Spirituális  csatornáid,  azaz megérzéseid, álmaid erősebben működnek szeptember  13-án, 25-én és október 7-én. 
Ezért érdemes pozitívan FEL-használnod ezeket a napokat. :) 
+ Ezeken a napokon lehetőleg ne pletykálkodj, főleg akkor, ha nem szeretnéd, hogy téged is kibeszéljenek. :)

Sorválsztók-díszek-gif

Kedveskedj apró örömökkel, figyelmességekkel önmagadnak és szeretteidnek. Szánjatok egymásra elegendő IDŐT és FIGYELMET ezekben a hetekben. :)

Vedd észre és éld át az ÉLETED szép és örömteli pillanatait. Lazulj el időnként és bízz abban, hogy minden a lehető legjobban alakul.Csodás, örömteli és tudatos napokat kívánok! :) 

Szeretettel: Vasadi Tímea
szammisztika-boldogan.hu


Ha tetszett a bejegyzés, akkor kérlek oszd meg másokkal. Köszönöm. :)Ha nem a Hírlevélből értesültél a fenti információkról, akkor itt feliratkozhatsz. 

Kérhetsz tőlem Egyéni Sorselemzést/Tanácsadást, ha írsz nekem: vasadi.timea@freemial.hu

Tarts velem a Facebookon is. :)

Sorválsztók-díszek-gif
Sordíszek forrása: http://gyujtemeny.animelap.hu/kepgaleriak/sorvalasztok-diszek-gifek/ 

Sorválsztók-díszek-gif


az élet kincsei, idézet+ Érdekesség:
Mi az egészség és a hosszú élet egyszerű titka?

a hosszú élet titka

Egy dél-olaszországi faluban meglepően sok idős embert találtak, akiknek életkora 100 éven felüli. Tudományos vizsgálatok alapján arra a következtetésre jutottak az orvosok és a szakértők, hogy a hosszú élet titka a következő:

- sok zöldség és gyümölcs fogyasztás NYERSEN
- sok hal fogyasztás
+ sok OLÍVA OLAJ fogyasztás

Jó egészséget kívánok- testileg-lelkileg-szellemileg! :)
https://szammisztika-boldogan.hu/

élni jó, tanítás idézet

Ha tetszett a bejegyzés, akkor kérlek oszd meg másokkal. Köszönöm. :)