Hírlevél: Előrejelzés 2017. Augusztusra

Augusztusi Előrejelzés a kínai asztrológia szerint, avagy a MAJOM hónap legfontosabb üzenetei:

Szenvedély, érzékenység, bátorság, becsület, változás és kalandok…..

08.07-09.07:

Első ránézésre nem annyira látható, de ha alaposabban szemügyre vesszük a Majom hónap kezdetének pillanatát, akkor a Tűz energia mellett nagyon erőteljesen jelen van a Víz és a Fém elemek energiája is.

Mit jelent ez a hétköznapokban?

Egyrészt csökken a kánikula, pár fokkal lejjebb eshet a hőmérséklet, de a meleg nyár megmarad. 😊 Továbbá záporok és zivatarok is előfordulhatnak.

A tűz-víz-fém analógiája úgy is érzékelhető, hogy: Tűz=lendület és szenvedély. Víz=mozgás, utazás, torna. Fém=akaraterő, fáradhatatlanság

(pl: Legalul egy csodás torna videót találtok)

Másrészt sok változást tapasztalhatunk az életünkben, mert egymásnak ellentmondó, harcias energiák vannak most a láthatáron. Gyakorlat: Feszült helyzetben figyeld meg a légzésedet: "Belélegzem-kilélegzem, belélegzem-kilélegzem." Meglátod, így hamarabb megnyugszol, hiszen lassú légzéssel nem tudsz ideges lenni. :)

A jó hír ezzel kapcsolatban az, hogy érdemes meglovagolnunk ezt az energia hullámot és érdemes kezdeményeznünk/létrehoznunk a saját életünkben olyan változtatásokat, módosításokat, amelyek az előnyünkre válhatnak. Mindemellett számítsunk arra is, hogy nem azonnal valósul meg minden tervünk.  

  • Neked min kellene változtatnod?
  • Mi az, amit szenvedéllyel és hittel-lélekkel szeretnél (tudnál) csinálni?

 

Bár nagyon érzékenyek lehetünk ebben az időszakban, mégis hajt minket egy Belső Tűz és velünk vannak a SEGÍTŐ energiák! 🙂

A Jang Föld Majom hónapjában minden bizonnyal nagyon tettre készek és elfoglaltak leszünk, azonban sokkal könnyebben észrevesszük a kínálkozó lehetőségeket. Ezért érdemes nyitott szemmel járni és időben lépni, cselekedni. Természetesen megfontoltan és körültekintően.

Most sokkal könnyebben átlátjuk a problémákat, az élethelyzeteket és a megoldásokat is, mint máskor. Ez mellett segítőkészek vagyunk és mi is segítséget kaphatunk.  Az is előfordulhat, hogy fantasztikus Égi Üzeneteket érzékelhetünk, amit feltétlen érdemes lejegyeznünk. Ugyanakkor lesznek olyanok is, akik mindezt a fizikai világban érzékelik, amely szakmai elismerést jelenthet.

Különösen fontos szerepet kap az őszinteség és a tisztesség. Arra érdemes figyelnünk, hogy becsületesen intézzük ügyeinket, különben könnyen falakba ütközetünk.

Lesznek, akik új pénzügyi lehetőséggel találkoznak és olyan is akad, aki belevág egy tanfolyamba, illetve a fejlődést választja. Az iskola mindenképp előtérbe kerül, hiszen véget ér a nyári szünet és megkezdődik a tanítás.  Remélhetőleg addig mindannyian sok-sok gyönyörű élménnyel gazdagodunk, hiszen jó pár hét pihenés még hátravan szeptemberig. 😊

Lesznek olyanok is, akik Párjukkal töltik az időt és lesz, aki a ezekben a hetekben a munkájának szenteli az idejét. Egy biztos, ez az időszak a cselekvés és a keményen helytállás ideje.

Fontos most mindannyiunknak a biztonság, de időnként mégis megjelenik a változtatás igénye. Képesek vagyunk bátran és fáradhatatlanul haladni célunk felé és az igazság védelmében.

Legyünk türelmesek, mert néhány elképzelésünkre még várni kell.

Szórakozásra, összejövetelekre és utazásra is felkészülhetünk ezekben a hetekben és továbbra is remek ismerkedési lehetőségeket kínál az augusztus, amennyiben szerelemre vágyunk, vagy barátkozni szeretnénk.

Induljatok új irányokba, változtassatok azon, amin szükséges és élvezzétek tovább a nyarat, de becsületesen, szabály követően és mindenekelőtt nemes célokkal! 😊

........és mozogjatok, tornázzatok, mert most megvan a kellő belső tűz, a cselekvés ereje és a fáradhatatlan lendület...... 
Ez pedig egy fantasztikus videó Norbitól, ugyanis "újra belelendülő tornázóként" gondoltam, hogy 10 percet megcsinálok én is a videóból, de a fent említett energiák és Norbiék videója által csoda történt, mert végigtornáztam a 40 percet és fantasztikus érzés volt! Ajánlom Neked is szeretettel:

Ha hasznosnak találtad a cikket, akkor kérlek oszd meg vagy lájkold. Köszönöm. 🙂

Ha pedig szeretnél kapni rendszeresen Havi Előrejelzést, akkor itt feliratkozhatsz:

2017 Októberben várlak szeretettel az 1 napos Nevem és születési számom életem kulcsa Tréningre. (Jelentkezés: vasadi.timea@freemail.hu)

Lendítsd formába magad érzelmileg és mentálisan is! Ebben segít Neked a BOLDOGSÁG Munkafüzet 21 napos gyakorlata. Katt ide.

“Minden napra egy kis boldogság. Építsük együtt a csodát!” Tarts velem a Facebookon is.