Hírlevél, előrejelzés 2016. 01. 05-ig

Előrejelzés 2016. 01. 05-ig:

Most (az Ellazulás rész után) feltöltődve, frissen és MOSOLYGÓSAN olvass tovább:
Megkezdődött a Patkány hónapja,
ami átkísér minket a következő esztendőbe, ugyanis 2016. Január 5-ig tart.

rat-440987__180

Nagy a kötelességtudatunk ebben az időszakban és felelősségteljesen végezzük feladatainkat. Nem sok idő jut a pihenésre, sokat jövünk-megyünk és az utazások is előtérbe kerülnek.
Mindezek mellett jókedv és lelkesedés hatja át az adventi készülődés idejét. Könnyebben teremtünk kapcsolatokat és valamilyen formában jobban előtérbe kerülnek a gyermekek, a barátok és a vágyaink is. Ez nem is baj, hiszen közeleg a Karácsony. 🙂

Ezekben a hetekben végre előállhatunk régóta dédelgetett terveinkkel, amelyek napvilágot látnak végre. Különösen segítségünkre van ebben, a Patkány hónap egyik pozitív energiája: amely arról szól, hogy most általában jobban kommunikálunk és nagyon jó a meggyőzőképességünk, ami az üzleti terveket illeti.

Az utazgatások során is remek ötleteket kaphatunk.
Ha valaki mégsem utazik (személyes képletétől függően), akkor érdemes jó nagyokat sétálni, mert mozgás közben jönnek most a kreatív gondolatok, ötletek.

Izgalmas, fénnyel teli Adventi készülődést kívánok! 🙂

!!! 🙂 Hamarosan küldök erre az időszakra fontos időpontokat, azért, hogy a legkedvezőbb energiákkal összhangban tervezd meg és végezd feladataidat, teendőidet, programjaidat. 🙂 (Pénzügyek – pihenő – kapcsolatok építése…stb..)

*****************************************************************************************

Amennyiben nem a Hírlevélből értesültél ezekről az információkról, akkor itt tudsz feliratkozni:  https://szammisztika-boldogan.hu/ingyenes-hirlevelek/

https://szammisztika-boldogan.hu/