Hírlevél – A LÓ hónap legfontosabb üzenete

Szeretettel köszöntelek benneteket! 🙂

kínai asztrológia, animal-1134496__180
kínai asztrológia

Június 5-én, vasárnap reggel elkezdődik a LÓ hónapja, amely július 6-áig tart. Természetesen mindannyiunk képlete más és más, ezért személyes horoszkópunktól függően és spirituális érettségünk tekintetében sokféleképpen élhetjük meg a hónap energiáit. Ennek ellenére igyekszem összefoglalni Nektek a kínai asztrológia tükrében a legfontosabb üzenteket, amelyek általánosan érvényesek mindenkire.

Lássuk csak, mit üzennek a csillagok? 🙂

Erő, energia és lendület

kínai asztrológia, horseMíg az előző hónap arról szólt, hogy sok minden felkeltette az érdeklődésedet és belekóstolgattál az élet különböző területeibe, mostanra végre sikerült eldöntened, hogy mi az, amit igazán szeretnél. Ugyanis most lesz elég energiád és erőd ahhoz, hogy a tettek mezejére lépj és megvalósítsd az elképzeléseidet. Lendületből és cselekvésből nem lesz hiány, bőséges mennyiségű energia áll ezekben a hetekben a rendelkezésünkre. Használd fel bölcsen és cselekedj.

Ne várj segítséget

kínai asztrológia, nature-1032954__180A legnagyobb erő Benned rejlik, magadra számíthatsz most igazán. Ne mostanában kérj segítséget, mert a környezeted valahogy nem lesz támogató. A jó hír viszont az, hogy olyan erővel vagy felruházva, amely segít Neked abban, hogy egyedül is elboldogulj az ügyeiddel. Ne várj másokra és a számodra igazán fontos dolgokat kitartásoddal és kemény munkáddal meg tudod valósítani.

Vedd komolyan a belső hangod üzenetét

Intuicíód felerősödik és kiabál Neked, hogy mit tegyél, illetve mit ne tegyél. Ha hallgatsz erre a belső hangra és e szerint cselekszel, akkor elkerülheted a problémákat. Figyelj arra is, hogy ne vidd túlzásba az élvezeteket, ez mindenkinek más és más, ráadásul mindenki tisztában van vele, hogy neki mi az, amiből kevesebb is elég: étel, ital, cigi, kávé, internet, munka stb…..

Mit súg a belső hangod?? Mi a következő lépés, amit megteszel? 🙂

Sok sikert kívánok Neked és egy gyönyörű, csodálatos nyarat! 🙂

Szeretettel: Vasadi Tímea

www.szammisztika-boldogan.hu

te hiszel önmagadban, idézet és kínai asztrológia

Ha nem a Hírlevélből értesültél a fenti információkról, akkor ITT tudsz feliratkozni, ha Te is szeretnél kapni Havi Előrejelzéseket.

Kövess a Facebook oldalon, hogy legyen minden napra motiváció és egy kis boldogság. KATT IDE 🙂