Hírlevél, 2016. Március a Nyúl hónapja

Kínai Asztrológiai Előrejelzés: 

rabbit-995045__180

Szenvedélyesebbek leszünk a Nyúl hónapjában

辛 卯

Március 5-én megkezdődött a Nyúl hónapja, ami április 4-ig tart.

Idén a Nyúl hónapja a Jin Fém elemmel lesz tarkítva és ez a Nyuszi

pont egybeesik a Húsvéti Ünnepünkkel is. 🙂

Szenvedélyesebbek leszünk a Nyúl hónapjában

– Lelkesek, szenvedélyesek, pozitívak és őszinték vagyunk ezekben a hetekben, ugyanakkor pörgős időszak elé nézünk. Előtérbe kerü a hit, a vallás és Isten.

Továbbá többet utazunk és sokat jövünk-megyünk.

– Könnyen teremtünk kapcsolatokat, továbbá előtérbe kerülnek a vágyak, a romantika és a szexualitás. Bizonyos embereknél ez inkább úgy tapasztalható, hogy megjelenik a bölcsesség, az elmélyültebb tudás iránti vonzódás.

– Azt veheted észre, hogy ebben az időszakban több ember vesz körül és a megszokotthoz képest nagyobb nyilvánosságban lesz részed. Ez jelenthet több találkozást, több e-mailt, több telefont vagy olyan eseményeket, ahol sok emberrel találkozhatsz. Ez függ a személyes élethelyzetedtől és az egyéni Horoszkópodtól.

– A munkatársaid, a barátaid vagy a családtagjaid által ÚJ lehetőségek érkeznek az életedbe, amelyek érinthetik a pénzügyeket is. Többünknél nagyobb főkuszba kerülnek az Apák.

Férfiak esetében előtérbe kerül a Párkacsolat, ha pedig épp nincs senki, akkor megjelenhet az ideális Társ. Ha inkább a pénzügyekre fókuszálsz és az üzletre, akkor ezen a területen tárulnak fel új kapuk.

Jó Tanácsok:

– Vigyázz arra, hogy ne hajtsd túl magad ebben az időszakban. Figyelj a pihenésre is, mert ez az egészség egyik fontos alap pillére.

– Hajlamosabbak vagyunk most könyebben “felkapni a vizet”, de Te már ezt tudod, ezért egyből vedd észre a helyzetet és 3 mély légzéssel nyugtasd meg magad. 🙂

– Ha megvan benned a késztetés a tanulás iránt, akkor ne tétovázz:

menj tanulni! 🙂

– Befogadóbbak vagyunk a szépségre és mi is jobban akarunk tetszeni, mint általában. Ideális idő a mostani minden diétára, sportra vagy valamilyen szépséggel kapcsolatos tevékenységre.

Vedd elő a naptárt és jegyzetelj:

– Ezekre a napokra lehetőleg ne tervezz fontos döntéseket, eseményeket:

03.21. 04.02

– Ezeken a napokon kérj segítséget: 03.13. 03.27

– Megérzéseidre, álmaidra érdemes jobban figyelmed: 03.17-én és 03.29-én

– Ha fontos, hogy az átlagosnál jobban hass az emberekre, akkor ezekre a napolra időzítsd mondandódat: 03.10. 03.22. 04.03.

Sok sikert kívánok és egy csodálatos hónapot a számodra! 🙂

Vasadi Tímea

Érdemes követni a Facebookon, katt ide:

Megrendelted már a Szerencsés Sors-fordulat Munkafüzetet? Katt ide

*****************************************************************************************

Amennyiben nem a Hírlevélből értesültél ezekről az információkról, akkor itt tudsz feliratkozni:  https://szammisztika-boldogan.hu/ingyenes-hirlevelek/

https://szammisztika-boldogan.hu/