Hírlevél- 2016. Május a KÍGYÓ hónapja

A Kígyó hónapja május 5-én kezdődött és június 5-ig tart.

kígyó hónap, 2016.

Sok minden felkelti az érdeklődésedet. Kíváncsi vagy ebben az időszakban és szíved szerint mindent kipróbálnál. Tedd meg nyugodtan, ismerkedj az új lehetőségekkel, azonban tartsd szem előtt, hogy nem biztos, hogy minden, ami most foglalkoztat, az hosszú távra szól.

Sőt! Lehetőleg a hosszú távra szóló, komolyabb terveinket ne ebben az időszakban kezdjük el, mert könnyen változhatnak most a körülmények és az események.

Hirtelen, váratlan történésekre is számíthatunk.

Ráadásul van egy tendenciánk most arra, hogy túl “nagynak” érzékeljük a problémákat és az eseményeket felnagyítva éljük meg. Nyugi. Ha vársz egy kicsit, akkor kiderül, hogy nincs olyan nagy gond, mint ahogy eredetileg gondoltad. 🙂 Pár perces meditáció segít abban, hogy megnyugodj. 

Jellemző az is ezekben a hetekben, hogy buzog benned a segítőkészség és olyan helyzetekbe is belebonyolódsz, ami nem is a te ügyed, nem is a te problémád és mégis annak érzékeled. Ne vedd át mások gondjait, mert ezzel nem segíthetsz nekik.

kígyó hónap, 2016

Hajlamosak lehetünk túl-agyalni az eseményeket a kígyó hónapjában.

Ezért, ha azt veszed észre magadon, hogy túl kombinálod vagy túl aggódnod a dolgokat, akkor azonnal jusson eszedbe, hogy a gondolataid átvették feletted az uralmat és a “nyúl viszi a puskát.”

A Te életedet Te irányíthatod, ha éber vagy és tudatos. Ráadásul most már azt is tudod, hogy mire figyelj ebben az időszakban. Tehát könnyebben észreveszed, ha esetleg fejben túlpörgeted az események fonalát, és a megfigyelés által le is állíthatod a nem kívánt gondolataidat. Észreveszed, MEGÁLLSZ egy pillanatra és ezt mondod:

“Rossz gondolatokkal nem rontom el az életemet. Csak olyat gondolok és teszek, ami nekem jó.”

Ezután pedig az aggódás, félelem helyett valamilyen pozitív képet képzelj el magad előtt.

Sok sikert kívánok! 🙂

Szeretettel: Vasadi Tímea

UI: Még van 1 szabad hely a Május 11-ei Névmisztika Tanfolyamra.

(Május 8-ig jelentkezhetsz) Ha úgy érzed, hogy itt a helyed, akkor várlak szeretettel. 🙂 Részletek és jelentkezés itt: https://szammisztika-boldogan.hu/szammisztika-tanfolyam/

Amennyiben nem a Hírlevélből értesültél ezekről az információkról és szeretnél havi előrejelzést kapni, akkor itt tudsz feliratkozni.