Hírlevél, 2016. április: Sárkány hónap

Mire figyelj a Sárkány hónapjában?

sárkány

A kínai asztrológia szerint április 4-én, délelőtt beléptünk a Sárkány havába, amely május 5-ig tart. Leírom általános jelleggel, hogy mik a legfontosabb jellemzői ennek a hónapnak. Készíts elő egy határidő naplót is vagy egy naptárt és jegyzetelj, ha valami fontos számodra, illetve az írás végén említett dátumokat is felhasználhatod attól függően, hogy mik a főbb terveid ebben az időszakban.

Hurrá! A nehéz helyzetek pozitív energiákkal töltődnek fel!

– Családodban, munkahelyeden és barátaiddal kapcsolatban harmóniát érezhetsz. Most kedvesek, barátságosak és jóindulatúak. Szeretetet és boldogságot tapasztalsz, ha figyelsz. Sőt! Extra segítségre is számíthatsz. 🙂
Természetesen akkor igazán nagy a boldogság, ha kölcsönös. Ezért Te is be tudod aranyozni az emberek napjait a kedvességeddel, segítőkészségeddel, figyelmeddel. 🙂

– Ugyanakkor felnagyítva érzékelsz most mindent és “hatalmas problémaként” tekintesz bizonyos helyzetekre, de rövid idő alatt kiderül, hogy nincs akkora probléma, mint amekkorára Te gondoltál. Nyugi! 1-2 óra múlva, máshogy látod a helyzetet. Addig relaxálj legalább 5 percet. 🙂 Ez is jusson eszedbe a hónap folyamán.

– Előtérbe kerül a művészet és a Te művészi tehetséged is megmutatkozhat valamilyen területen, illetve ha eddig is tudtál erről az oldaladról, akkor felerősödhet benned a művészi energia. Ez nem csak tánc, zene, képzőművészet lehet, hanem akármilyen hétköznapi tevékenység is: étel-készítés, alkotás a munkádban/hivatásodban vagy bármi más területen, amit szeretsz. Most valamilyen területen megmutatkozik a művészi érzéked, tehetséged. Neked melyik ez a tevékenység?

– Otthonoddal kapcsolatban is feléledhet benned a “művész”, például: lakberendezés, lakásszépítés. Ugyanakkor a párkapcsolatban is sziporkázhatsz a felerősödő művészi energiák hatására. Érdemes felhasználni a most megnyiló alkotói/művészi csatornákat valamelyik számodra kedves élet-területen.

– Érdemes figyelned arra is, hogy ne halogass ezekben a napokban, ugyanis bizonyos energiák hatására hajlamosak lehetünk a dolgaink, a feladataink és az ügyintézéseink elodázására.

– Ez mellett az Önkifejezés is felerősödik az emberekben. Azt érezheted, hogy jobban megnyilsz és örömmel adod át valamilyen formában barátaidnak, munkatársaidnak az ötleteidet, az elképzeléseidet vagy a tudásodat.

– Pénzügyi tekintetben jó terveid lehetnek és gyorsan átlátod az összefüggéseket. Különösen fókuszálj terveidre, ötleteidre, mert most valami kimagaslót is alkothatsz ezáltal.

A Hónap Fő Üzenete:
Ne csinálj a vakondtúrásból elefánt nagyságú ügyet! 🙂

Lehetőleg ne ezekben a napokban hozz meg fontos döntéseket, ne ekkor vágj bele új dolgokba:
Április 10. 22. 26, Május 4.

A hónap legpozitívabb napjai:
Április 6. 12. 25. 30. Május 3.

Szeretettel: Vasadi Tímea
https://szammisztika-boldogan.hu/

Kérhetsz egyéni Elemzést is, ha írsz nekem:
vasadi.timea@freemail.hu

Számmisztika Tanfolyam: Május 11.

(10 órától kb:14-15-ig) Még van 2 szabad hely. Ha úgy érzed, hogy itt a helyed, akkor várlak szeretettel. Részletek és jelentkezés itt vagy emailben:
https://szammisztika-boldogan.hu/szammisztika-tanfolyam/

 

Ha nem a Hírlevélből értesültél a fenti információkról, akkor ITT FELIRATKOZHATSZ. 🙂