Hangolódjunk az Új Évre! :)

Hangolódjunk a 2016-os Évre pozitívan! 🙂

Pár nap múlva vége van az évnek és Szilveszter következik. Szeretném, ha nyitott szívvel, lelkesen és céltudatosan várnánk az Új Esztendőt. Fontos az is, hogy legyenek konkrét terveink, amit írjunk is le mindenképp. 🙂

+

Mindig elérem, amit akarok.
A lehetőségeim végtelenek!

Kinyitom a szívem és engedem, hogy megteljen bizalommal és szeretettel.
Gyönyörű belső fénnyel izzok, egészséges és fitt vagyok.

Tele vagyok reménnyel, lelkesedéssel.
Bármit képes vagyok megvalósítani.
Mindenben sikeres vagyok.
Győztesnek születtem.

Boldog vagyok. Minden ember boldog! 🙂 Hálásan köszönöm.

Ha szeretnél Előrejelzést kapni havonta, akkor itt feliratkozhatsz a Hírlevélre: FELIRATKOZOM az ingyenes Hírlevélre

+

Évzáró/Évkezdő Tanmese:
A világ szívünkben tükröződik

Szilveszter és Boldog 2016, idézet, tanmese, számmisztika

kép forrása: tvn.hu

Öreg bölcs üldögélt a Korinthusba vezető út szélén. A városba igyekvő idegen rövid pihenőt tartva beszédbe elegyedett vele:
– Milyenek itt az emberek? – tudakolta.
– Hová való vagy? – kérdezett vissza az öreg bölcs.
– Athéni vagyok.
– És felétek milyen nép lakik? – kérdezett tovább az öreg.
– Hát tudod, rettenetes társaság! Mind csaló, lézengő, lusta és önző. Ezért is jöttem el onnan.
– Nincs szerencséd! Korinthusban sem jobb a helyzet. Itt is csupa csalóval és lézengővel, lusta és önző emberrel fogsz találkozni. – mondta az öreg.

A vándor búsan folytatta útját.

Nem sokkal később újabb idegen állt meg az öreg bölcs előtt. Őt is az érdekelte, hogy milyen emberek laknak Korinthusban. A véletlen úgy hozta, hogy ő is Athénből jött. Neki is feltette az öreg bölcs a kérdést, hogy ott milyenek az emberek.
– Nagyszerű emberek élnek ott! Barátságosak, segítőkészek és nagyon becsületesek! – válaszolta nem kis büszkeséggel az utas.
– Nagy szerencséd van! Korinthusban is ugyanilyen nagyszerű emberekre találsz majd! – mondta az öreg bölcs.

A vándor vidáman fütyörészve folytatta útját a város felé.

A két beszélgetést végighallgatta egy fiatalember, aki gyakran időzött az öreg bölcs társaságában. Felháborodottan jegyezte meg:
– Nagyot csalódtam benned! Sose hittem volna, hogy te is ennyire kétszínű vagy!

Az öreg bölcs mosolyogva csillapította:
– Tévedsz, fiatal barátom. Tudod, a világ a szívünkben tükröződik. Akinek a szíve gyanúval van tele, az mindenhol csalókkal fog találkozni. De akinek a szívét jóindulat tölti el, az a világon mindenhol barátságos emberekre talál.

További idézeteket lejjebb és itt találsz, amelyek segítik a szeretetere, boldogságra hangolódást. Hiszen, amikor ezt érezzük belül, akkor ezt vonzzuk magunkhoz. 🙂

Kívánok Neked egy Csodálatos, vidám és tudatos Új Esztendőt: 2016-ban! 🙂

Szilveszter 2016. idézet

 

szeretet, numerológia

Az én dolgom nem az, hogy rágódjak időn vagy veszteségen, hanem az, hogy fogadjak el minden napot, menjek előre és higgyek abban, hogy itt valami sokkal nagyobb dolog működik, amely valaminek megvan a maga idő- és egyensúlyérzéke.
Michael J. Fox

Fejtsd meg  és ismerd meg a számok titkait, hogy boldog és örömteli életed legyen:      Várlak szeretettel az 1 napos Nevem és Születési Számom Életem Kulcsa Tanfolyamra!

 

világegyetem, idézet

 

ajándékozz e-könyvet, számmisztika

BOLDOGSÁG E-könyv (E-book)!! Katt ide. 🙂

 

53.heti pozitív megerősítés, számmisztika

 

Kapcsolódó bejegyzések:

Idézetek, képek   Heti pozitív mondatok   Boldogság e-könyv   Hírlevél   Tanfolyam   Küldetés    KÖVESS A Facebookon is 🙂

 

Életünk minden másodperce

Életünk minden másodperce az univerzum új és egyedülálló pillanata, egy pillanat, mely soha többé nem tér vissza. Ezzel szemben mire tanítjuk gyermekeinket? Arra, hogy kettő meg kettő az négy, és Párizs Franciaország fővárosa. Mikor tanítjuk meg őket arra, hogy mik valójában? Mindegyiküknek azt kellene mondanunk: “Tudod, mi vagy te? Csoda. Páratlan a magad nemében. Soha ezelőtt nem született hozzád fogható. Csodálatos a lábad, a karod, a mozgásod. Lehet belőled Shakespeare, Michelangelo vagy Beethoven. Képes vagy bármire. Igen, te vagy a csoda. Vajon, ha felnősz, tudsz-e majd ártani valakinek, aki éppolyan csoda, akárcsak te magad?” Mindannyiunknak azon kell fáradoznunk, hogy a világot gyermekeihez méltóvá tegyük.
Pablo Casals

www.szammisztika-boldogan.hu

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.