Előrejelzés Áprilisra

Mi várható a Jang FA – SÁRKÁNY hónapjában
Április 4 és Május 5 között?

Nézd meg a fenti fényképet…., húzd ki magad (ülj egyenes háttal) ………  és érkezz meg egy kicsit a Létezésbe……….. Ha van kedved, akkor vegyél 1-2 mély lélegzetet (LÉLEK-zetet) és hangolódj rá a képre. Mi jut eszedbe róla? ………………A legutolsó részben erről írok. 🙂

 

 A MEGÉRZÉSEID, az ÁLMAID és a furcsa VÉLETLENEK FELERŐSÖDNEK MOST! 🙂

Azt veheted észre ebben az időszakban, hogy a Belső Hangod és az intuíciód sokkal jobban meghallod, mint máskor. Mindenképp figyelj arra a bölcs, szeretetteljes érzésre, “tanácsra”, amely érkezik Hozzád, mert fontos üzeneteket kaphatsz. Ha követed ezt a hangot, azaz a  belső bölcsességedet, akkor sokkal könnyebbé teheted az életedet és elkerülhetsz olyan élethelyzeteket, amelyek nemkívánatosak számodra. Ezen felül pedig csodálatos összefüggéseket ismerhetsz fel az életeddel kapcsolatban, ha nyitott vagy és éber.

Itt a TAVASZ és annyi friss, finom, tápláló étel tárul elénk a tavaszi  virágok és az orgonaillat káprázatos kíséretében! Táplálkozz tudatosan és tégy meg mindent önmagad és családod egészségéért. (táplálkozás, zöld turmixok, testmozgás, játék, nevetés, pihenés, séta, egymásra figyelés, dicséret. szeretet)

Egyébként is hamarosan elérkezik a Húsvét, ezért 1-2 hetes tisztító kúra az biztosan jót tesz a testednek-lelkednek egyaránt. 🙂

MOST NE OKOSKODJ TÚL SOKAT!

Miért? Mert ezekben a hetekben a túlzott okoskodásunkkal sokkal könnyebben teremthetünk ellenségeket, a barátok helyett. Ez helyett inkább érdeklődve és nyitottan (tiszta szívvel) hallgassuk meg a másik embert. Ha így teszünk, akkor rengeteget tanulhatunk egymástól és akár új barátokra is lelhetünk. Légy alázatos áprilisban.

SZERELEM-SZERELEM… 

Nagyon könnyen ismerkedünk ebben a hónapban is! Így a szerelem varázsa könnyedén beköszönthet azoknak az életébe, akik jelenleg egyedülállóak. Most mindenképp érdemes eljárni programokra, rendezvényekre, mert a személyes találkozás által könnyen köttetnek ismeretségek, barátságok, kalandok, szerelmek.

 

NE VÁRJ MÁSOK SEGÍTSÉGÉRE!

Bizony! A legfelső képen is ezt láthatod: egyedül áll a fa a hegyekben.....

Ugyanis kedvező a mostani időszak a terveid megvalósításához, de arra is készülj fel, hogy segítségre nem mindig számíthatsz ezekben a hetekben! Most úgy juthatsz előre és úgy valósíthatod meg elképzeléseidet, ha nem másokra vársz, hanem Te cselekszel. Meglátod, hogy meg is lesz a kellő tudásod és energiád ahhoz, hogy feladataidat megvalósítsd.

 

Sok sikert kívánok és egy CSODÁLATOS TAVASZT! 🙂
Szeretettel: Vasadi Tímea

Ha tetszett a cikk, akkor oszd meg másokkal is vagy kedveld  a Facebook oldalt.
Ha még nem iratkoztál fel a Havi Előrejelzésekre, akkor KATT IDE.

Képek forrása: pixabay.com és lysa.qwqw.hu 

KÖVESS A FACEBOOKON IS. 🙂

Ha készen állsz a Megújulásra és a Boldogságot választod, akkor ez a 21 napos gyakorlat Neked szól: Szerencsés Sorsfordulat Munkafüzet

********************************************************************************

2017. Május 29-én 1 napos Névmisztika Tanfolyam lesz.

Várlak szeretettel! 🙂 Jelentkezési határidő: 2017. Május 22.
Részletek és jelentkezés itt:
 
https://szammisztika-boldogan.hu/szammisztika-tanfolyam/

 

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.