Előrejelzés a Kecske hónapjára – 2018 július

Júliusi Előrejelzés

Kecske, Parlagi Kecske, Állati, Emlős

A kínai asztrológia szerint 2018 július 7-én a kora reggeli órákban elkezdődik a KECSKE hónapja, amely augusztus 7-ig lesz hatással ránk. Vessünk egy pillantást a hónap induló pillanatára, aztán lejjebb leírom a legfontosabb üzeneteket.

Óra                           Nap                       Hó                       Év

Jang Föld           Jang Fém          Jin Föld          Jang Föld

Tigris                    Patkány              Kecske                Kutya

Életünk bizonyos területein nagyon elfogadóak, empatikusak és megértőek leszünk, míg életünk más területein igazi harcosként képviseljük az igazságot. Illetve az is könnyen megeshet, hogy bizonyos élet-helyzetek késztetnek bennünket arra, hogy őszintén végig gondoljuk: mi magunk korrektek, becsületesek vagyunk -e.

Most csak akkor tudunk igazán előre lépni az ügyeinkben, ha a törvényes kereteken belül maradunk.

Ráadásul, ha képesek vagyunk felvállalni az igazságot, akkor óriási terhektől szabadulhatunk meg és megkönnyebbülhetünk. 😊

 

Ezekben a hetekben előtérbe kerül a végső igazság keresése és a halál misztériumának kutatása is. Főszerepet kap az egészség témája, a meditáció, az önismeret, az őszinte beszélgetés, a felelősség vállalás és a befelé fordulás.

Minden elméletnél többet ér a gyakorlás, ezért érdemes elkezdeni vagy rendszeressé tenni életünkben a jógát, a meditációt, vagy valamilyen légzés-technikát, csakratisztítást, mert így kézben tarthatjuk egészségünket és élünket.

 

Mindenképp vállald fel a saját nézőpontodat, mert ebben a hónapban ez ismét kulcs kérdés lesz.


A legfontosabb pedig az, hogy mindig legyünk tudatosak arra, hogy nem csak egy test vagyunk. Hiszen van lelkünk is, amely több inkarnáción keresztül kísér minket el és mindannyian örökké létező szabad szellemek vagyunk. 😊

Az egészség alapállapotunk és ha ezen felül mindent meg is teszünk ezért rendszeresen, akkor egy szebb, boldogabb és teljesebb életminőségben élhetünk.

A hála, a szeretet, a nevetés és a tudatosság legyen veletek! :)

Szeretettel: Vasadi Tímea
kínai asztrológus

Ha szeretnél kapni egy személyre szóló Mini Elemzést a kínai asztrológia alapján és hozzá a 21 napos gyakorlatot tartalmazó Szerencsés Sorsfordulat Munkafüzetet, akkor kattints ide a megrendeléshez: 
https://szammisztika-boldogan.hu/szemelyes-mini-elemzes-vasarlas/ 
Ára: 1.800,- Forint 
Az elemzést és a munkafüzetet e-mailben küldöm el Neked.

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.