Decemberi Csillag-üzenet

2019 December 7-én (budapesti idő szerint, délelőtt 11:19-kor) elkezdődik a Jang Tűz – PATKÁNY hónapja.

Most csendesedjünk el egy kicsit és pár perc nyugalomban – netán egy jó meleg teával-kávéval a kezünkben – pillantsunk bele az előttönk álló 4 hét globális energiáiba:

A “nagy rohanás” időszaka után egy icipicit fellélegezhetünk és ünneplőbe öltöztetett Lelkünkkel tovább folytathatjuk mindennapi teendőinket, hogy lelkesen, örömmel, aktívan készülődhessünk a karácsonyi és szilveszteri családi – baráti együttlétekre.

Örömből, nevetésből és vidámságból biztosan nem lesz hiány, azonban kicsit figyeljünk arra is, hogy a bennünk felerősödő TŰZ energia sziporkázó hatására most sokkal könnyebben feldühödhetünk, mint máskor. Szerencsére épp olyan gyorsan száll el a haragunk, mint amilyen hirtelen érkezett, de azért jobb, ha ezt tudatosan, azaz “kivülről nézve” éljük meg. 🙂 És az is jó, ha könnyen, gyorsan tudunk bocsánatot kérni, illetve megbocsátani.

A jelenlegi energiák utazásra ösztökélnek és bátorítanak bennünket abban, hogy új kapcsolatokat létesítsünk, mégpedig könnyedén, egyszerűen. A jang tűz PATKÁNY hónap energiái segítenek bennünket abban is, hogy közelebb kerüljünk Lelkünkhöz, még a nagy sürgölődés-forgolódás közepette is. Decemberben örömteli, lelkesítő, erőteljes, szeretetteljes és boldog pillanatokban részesülhetünk. 🙂


Szeretet, vidámság, advent, meghittség, nevetés, meleg, gyertyafény, karácsony

Nagyon erőteljes érzelmeink lehetnek ebben a periódusban és olykor bizony eltúlozva érzékelhetünk bizonyos dolgokat, eseményeket. lyenkor jusson eszedbe egyből: „1 óra múlva elmúlik, vagy HAMARABB!! (most) 🙂 ” Meglátod, ha figyelsz erre, akkor éberebb leszel és hamarabb megkönnyebbülsz, visszatérve a szeretet és a harmónia állapotába.

  • Az életünk tele van változásokkal, amelyek folyamatosan átformálnak és új irányba terelgetnek minket. Ezekben a kissé “nehezebb” szituációkban, élethelyzetekben megtapasztalhatjuk saját elszántságunkat és hatalmas ERŐNKET: fizikailag-lelkileg-szellemileg egyaránt. *******************************************************************
  • Ügyes szervezőkészségünk és a feladatok okos, egyértelmű megosztása egymás között, hozzájárulhat decemberi harmóniánkhoz és eredményességünkhöz. *******************************************************************
  • Ha valamit nem szeretnél/szeretnél, vagy máshogy képzeltel el, esetleg eltérő a véleményed, akkor mondd meg – különben nem változik semmi- ,de természetesen szépen, kedvesen, udvariasan és határozottan tedd. *******************************************************************
  • Figyelmes, gyengéd és gondoskodó energiáink révén könnyebben kimutatjuk szeretetünket és csodálatos megérzéseink által remek ötleteink, elgondolásaink lehetnek. DE! Egyszerre csak egy teendőre fókuszáljunk és azt fejezzük be, mielőtt a következőt elkezdenénk.

Csodálatos és szeretettel teli, boldog, vidám Ünnepeket kívánok! 🙂

Szeretettel: Vasadi Tímea (kínai asztrológus)

csoda

Békés, boldog Karácsonyt! 🙂

Hunyd le a szemed és töltődj, lazulj, gyógyulj, inspirálódj a ZENE erejével.

Itt található a FACEBOOK KÖZÖSSÉG. Csatlakozz Te is.

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.