Decemberi Csillagüzenetek

Ebben a gyönyörű adventi időszakban, hajnalban, szépen átléptünk a Jang Víz -PATKÁNY hónapba, amely 2022 december 7-től 2023 január 5-ig tart.

advent

Magunk mögött hagytunk az elmúlt hónapban sok mindent: különböző élethelyzeteket vagy valamilyen szokást, életeseményt. Bízom benne, hogy csak a rossz szokásainktól köszöntünk el és elhatározásunk, elszántságunk kitart, jó szokásaink pedig megerősödnek, stabilizálódnak.

Tudtad , hogy egy boldogtalan, beteg embert “csak” a SZOKÁSAI különböztetnek meg egy boldog és egészséges embertől?! Ha jó irányba indultunk, akkor tartsunk ki, más esetekben pedig tervezhetünk az újévi megújulásunkkal kapcsolatban valamit. Netán MOST egy-egy jó szokás beiktatásával, lecserélésével is “újjá születhetünk.” 🙂

LELKESEK és felvillanyozottak leszünk ezekben a hetekben. Tele kiváncsisággal és tervekkel indulunk neki a decembernek. Tanuljunk, kisérletezzünk, próbálgassunk ki új dolgokat, ötleteljünk határok nélkül, de számoljunk azzal is, hogy a most felbukkanó lehetőségek nem biztos, hogy tartósak lesznek és hosszú távra szólnak.

decemberi csillagüzenetek

ŐSZINTESÉG és szókimondás is jellemző ránk a kreatív szárnyalás mellett. Hajt a tanulás vágya és a fejlődés. Rendíthetetlen hittel haladunk céljaink felé, bár kissé makacsan és olykor akaratosan. Azonban saját fejlődésünk és egyedi elképzeléseink mellett mindig a segítőkészség hajt és szeretteink oltalmazása.

Előtérben vannak most a társasági események, a rendezvények és a családi-baráti kapcsolatok. Ideális időszak a mostani különböző események, összejövetelek szervezésére, ahol együtt lehetnek az emberek. A sok VÍZ elem hatására a mozgásra is jobban késztetést érzünk, akár torna, vagy futás, vagy valamilyen sport, akár extrém sport tekintetében. Szívesen kirándulunk, utazunk, felfedezünk és fejben is örömmel tervezünk, elmélkedünk.

Fontossá válik a SZELLEMI SZABADSÁG és az AKARATUNK! Ha valamit a fejünkbe veszünk, akkor azt mindenáron meg kívánjuk valósítani. Rendben, de NYUGALOM! Fontos türelmesnek maradni, türelmet gyakorolni.

jövő idézet

Lesznek ebben az időszakban ÉRZELMI INGADOZÁSAINK is, ettől ne ijedjünk meg, éljük meg őket, engedjünk teret neki. De fontos, hogy uralni is tudjuk az érzelmeinket és mihamarabb találjunk vissza egyensúlyi állpotunkba. Különféle LÉGZÉS gyakorlatok is segíthetnek ebben. Bármit tanultál idáig, alkalmazd! Az Univerzum most felszólít erre: használd a spirituális tudásod vagy bármilyen hasznos tanulmányod! 🙂

A jövős-menős, tervezgetős létezésünk mellett LELKÜNK is jobban előtérbe kerül és figyelmünk olykor befelé indul. Fontossá válik az önismeret . Többet elmélkedünk most a világról, a létezésről és az ebben betöltött szerepünkről is.

asztrológia, karácsonyi idézet

Megélhetjük a CSODÁT ezekben a hetekben és éljük is meg! 🙂 Megélhetjük a feltétel nélküli, misztikus, varázslatos szeretetet is…éljük meg ezt is. Azonban ne legyenek irreális elvárásaink és túlzottan felmagasztalt álom-elképzeléseink a valóságról, mert akkor csalódhatunk. Nézzük reálisan, de nyitott szívvel és hálásan, örömmel, tisztán a világot, amely telis tele van varázslattal, szeretettel, vidámsággal és boldogsággal. Álljunk meg egy simogatásra, pihenjünk le kicsit, nézzünk egymás szemébe, hallgassuk meg egymást , játsszunk, nevessünk, figyeljünk – amikor csak tehetjük – mindennapi elfoglaltságaink és munkák mellett is.

Aztán nagyítsuk fel SZÍVÜNKBEN és elménkben ezeket a csodás közös perceket, örömteli élményeket és erre emlékezzünk. Ezeket emeljük ki egy-egy napból. Aztán hálatelt szívvel aludjunk el.

Fahéj és mézeskalács illatú, csillagszórós, boldog, vidám és áldott Ünnepeket kívánok! Egészségben, szeretetben, jól-létben. 🙂

Szeretettel: Vasadi Tímea

asztrológus

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.