Augusztusi Előrejelzés


A Jang Fém – MAJOM hónap legfontosabb üzenetei (általánosan):

 

A kínai asztrológia szerint augusztus 7-én délután már érzékelhetjük az új hónap hatásait, amely  szeptember 7-ig tart.

Igazság-Becsület-Harciasság-Elvek: Erőteljes energiákkal találkozhatunk ebben az időszakban, amely
  • Mindenképp pozitívan nyilvánul meg, ha testedzésről, életmód váltásról, munkabírásról vagy nagy testi-lelki erőt igénylő feladatról van szó. Illetve az igaz ügyekért is képesek vagyunk most határozottan kiállni.
  • Azonban negatívan nyilvánulhat meg ez az erő, ha tudatlanul, sértően és meggondolatlanul használjuk. Ezért legyünk megfontoltak és türelmesek a közlekedésben, a kommunikációink és az emberi kapcsolataink során.
Művészi képességeink és segítő készségünk előtérbe kerül

Kedvező ez az időszak mindenféle alkotói tevékenységhez. Pl: festészet, szobrászat, szellemi alkotás, gyümölcs koktélok készítése, gondoskodás, divat, illetve sok más területen is megnyilvánulhat a kreativitásunk és a megérzésünk csodája.

Lesz mód arra is, hogy segítséget kérjünk, vagy adjunk. Ezt leginkább lelki kapcsolatainkban, az ÉDESNYÁNKKAL/gyermekünkkel való kapcsolatban vagy/és a párkapcsolat/otthon területén tapasztalhatjuk. Tegyük meg, ami tőlünk telik és ne hárítsuk a felelősséget másra, de arra is figyeljünk, hogy ne menjünk bele – ne sodródjunk bele olyan helyzetekbe, amit nem szeretnénk igazán. 

Az ELMÚLÁS, az egészség és a meditáció témája továbbra is fontos szerepet kap az életünkben.

Kitűnő időszak a mostani a fogyókúrához, az önképzésre és a fejlődésre is, ezért ha magadban latolgattad ezt a témát, akkor bizonyára nem véletlenül. Nosza! 🙂

Lehet, hogy azt érezzük időnként, hogy óriási feladat előtt állunk és inkább neki se kezdünk, de ekkor jusson eszünkbe, hogy ÉRDEMES BELEVÁGNI, mert sikerülni fog az elképzelésünk. Azonban csak akkor, ha tényleg nekikezdünk! 🙂 Tartsd a szíved és a szemed előtt, hogy: 
Minden megvan Benned ahhoz, hogy véghez vigyed ötleteidet.

Pihenjük, lazítsunk és élvezzük a nyár hátralévő részét, mert most ebben is támogatnak bennünket a csillagok. Kicsit lassíts és vedd észre az élet apró örömeit, szépségét, csodáit.

Csodálatos töltekezést kívánok! 🙂

Szeretettel: Vasadi Tímea
kínai asztrológus, szammisztika-bolsogan.hu

Szeretnél Személyre szóló Mini Elemzést írásban?

A személyes mini elemzésedet a kínai asztrológia képleted alapján küldöm el Neked  e-mailben 1-2 jó tanáccsal együtt.
Augusztus 14-ig (amennyiben eddig megtörténik az átutalás) még a régi áron megvásárolhatod és a Szerencsés Sorsfordulat Munkafüzetet is megkapod hozzá. Ez a munkafüzet egy 21 napos gyakorlatot tartalmaz (napi 5-10 perc) és sok egyéb értékes információt. Hiszen a gyakorlatok alkalmazása hozza el az igazi változást az életünkben. :)  

A kettő együtt most még csak: 1.800,- Forint.
MEGRENDELEM
Kifizetés után 1-2 napon belül küldöm el Neked (e-mailben) mindkettőt, illetve a megrendelések sorrendjében.

 

MINI gyakorlatok, információk Boldogságod, Egészséged és Sikered megteremtéséért! Feliratkozás a hírlevelemre fantasztikus tartalomakért.

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.